نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: باز کردن فرم اصلی برنامه پس از تعیین هویت کاربر

  1. #1

    باز کردن فرم اصلی برنامه پس از تعیین هویت کاربر

    دوستان من 2 تا فرم دارم 1) فرم اصلی و 2)فرم login
    و می خام به محض اجرا شدن برنامه ابتدا کاربر تعیین هویت بشه و بعد اگه username رو درست وارد کرد بتونه از نرم افزار استفاده کنه
    برای این کار در این کد رو در form1_shown نوشتم . چون میخام به محض بالا اومدن برنامه فرم لاگین باز بشه و در متد close مربوط به فرم 2 اون کد رو نوشتم ..........
    ولی بعد از بسته شدن فرم2 , فرم 1 همچنان باز میمونه و تابع close() مربوط به فرم 1 اجرا نمیشه ممنون میشم کمکم کنید.

    اگر کلا این راه اشتباه و کد رو باید تو فرم 2 بنویسم لطفا راهنماییم کنید
    ممنون

    loginForm ad;
    private void Form1_Shown(object sender, EventArgs e)
    {
    ad = new loginForm();
    ad.adminenterd = null;
    ad.Show();
    ad.FormClosed += new FormClosedEventHandler(ad_FormClosed);
    }

    void ad_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    if (ad.adminenterd == null)
    {
    Close();
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: فرم login و main

    نقل قول نوشته شده توسط djscsi مشاهده تاپیک
    دوستان من 2 تا فرم دارم 1) فرم اصلی و 2)فرم login
    و می خام به محض اجرا شدن برنامه ابتدا کاربر تعیین هویت بشه و بعد اگه username رو درست وارد کرد بتونه از نرم افزار استفاده کنه
    برای این کار در این کد رو در form1_shown نوشتم . چون میخام به محض بالا اومدن برنامه فرم لاگین باز بشه و در متد close مربوط به فرم 2 اون کد رو نوشتم ..........
    ولی بعد از بسته شدن فرم2 , فرم 1 همچنان باز میمونه و تابع close() مربوط به فرم 1 اجرا نمیشه ممنون میشم کمکم کنید.

    اگر کلا این راه اشتباه و کد رو باید تو فرم 2 بنویسم لطفا راهنماییم کنید
    ممنون


    loginForm ad;



    private void Form1_Shown(object sender, EventArgs e)

    {
    ad = new loginForm();
    ad.adminenterd = null;
    ad.Show();
    ad.FormClosed += new FormClosedEventHandler(ad_FormClosed);
    }



    void ad_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    if (ad.adminenterd == null)
    {
    Close();
    }
    }

    قبلاً به شدت جواب داده شده:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=88552

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: فرم login و main

    شما نبايد فرم لوگين را ببندي با اونو هايد كني !
    دستور بده به محض اجرا شدن برنامه فرم لوگين باز بشه بعد در صورت صحيح بودن مشخصات كاربر فرم اصلي باز بشه !
    و فرم لگين رو هايد كن !
     formlogin.hide();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: فرم login و main

    شما نبايد فرم لوگين را ببندي با اونو هايد كني !
    دستور بده به محض اجرا شدن برنامه فرم لوگين باز بشه بعد در صورت صحيح بودن مشخصات كاربر فرم اصلي باز بشه !
    و فرم لگين رو هايد كن !
     formlogin.hide();
    این روش ابتدائی ناشیگرانه است و قبلاً در موردش بحث شده، و روش درست هم نشان داده شده.
    چرا باید چیزی که دیگر استفاده نمیشه را در حافظه نگهدارند؟

  5. #5

    نقل قول: فرم login و main

    كد php براي حركت بين txtbox ها با كليد enter كارساز نيست لطفا اگر كد WindowsAPPlication داريد راهنمايي كنيد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: فرم login و main

    در ضمن نگهداری پسورد و ساخت فرمهایه لگین این ریختی درست نیست، مطالعه استفاده از Roles و Roles Based Security مدت زمانی را که بیهوده صرف این پستها میشه را باید حداقل ۹۹.۹ درصد کمتر کنه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار سهیلا صالح نوسی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    38
    پست
    47

    نقل قول: فرم login و main

    یه سری به این لینک بزن :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ighlight=login

  8. #8

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی برنامه پس از تعیین هویت کاربر

    سلام،
    دوست عزیز مایکروسافت شیء ApplicationContext رو برای هدفی که شما دارید ساخته. Documentation این شیء رو ببینید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی برنامه پس از تعیین هویت کاربر

    سلام
    با احترام به همه اساتید و دوستانم عرض شود که استفاده ازformlogin.hide جزو یکی از روشهای غلط در برنامه نویسی و تنبلی برنامه نویس هستش.
    -توی main برنامه login را show کنید.
    -بعدش چک کنید آیا user pass صحیح هستش یا نه.
    -اگر صحیح بود فرم اصلی را run کنید و فرم login را close کنید و اگرکه نه ،فرم لاگین باز میمونه.
    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی برنامه پس از تعیین هویت کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط payman_xxp مشاهده تاپیک
    -اگر صحیح بود فرم اصلی را run کنید و فرم login را close کنید و اگرکه نه ،فرم لاگین باز میمونه.
    موفق باشید.
    مشکل اینجاست که اگر فرم Login رو Close کنید (در صورت صحت ورود اطلاعات) و Form اصلی رو Show کنید فرم اصلی هم بسته خواهد شد.
    شی ApplicationContext راه حل مشکل است: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...oncontext.aspx

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی برنامه پس از تعیین هویت کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    مشکل اینجاست که اگر فرم Login رو Close کنید (در صورت صحت ورود اطلاعات) و Form اصلی رو Show کنید فرم اصلی هم بسته خواهد شد.
    شی ApplicationContext راه حل مشکل است: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...oncontext.aspx
    هیچ مشکلی پیش نمیاد دوست من
    همین الان دارم توی تمام برنامه هام استفاده میکنم
    اگر login را run کنید بله گفته شما درسته
    ولی در پست قبلی گفتم login را باید show کنید اگه صحیح بود فرم اصلی را run کنید، حالا میتونید login را close کنید.
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله payman_xxp : شنبه 27 آذر 1389 در 15:56 عصر دلیل: تکمیل

  12. #12

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی برنامه پس از تعیین هویت کاربر

    حالا اگر بخواهیم برنامه ما یک Splash Screen داشته باشه و بعد یه پنجره باز بشه و کد فعال سازی برنامه رو بخواد و بعد از اون فرم لاگین و بعد از اون فرم اتصال به پایگاه داده ظاهر بشه و تازه بعد از این مراحل فرم اصلی بخواد نمایش داده بشه چی کار باید کرد؟ آیا روش شما جواب می ده؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •