نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ریفرش کردن ویندوز فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    ریفرش کردن ویندوز فرم

    سلام

    چطور میشه مثلا زیربرنامه appdata() رو که خودمون نوشتیم و بطور مداوم میزان خروجی آن تغییر می کند رو ریفرش کنیم بصورت اتوماتیک؟

    و برنامه، عدد خروجی این زیربرنامه را مدام آپدیت کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: ریفرش کردن ویندوز فرم

    ميشه كامل تر توضيح بدين !

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: ریفرش کردن ویندوز فرم

    منظورم اینه که مثلا با کلیک کردن روی یک button زیربرنامه ی appdata اجرا میشه. میخوام ببینم آیا راهی هست تا این زیر برنامه بصورت خودکار بعد از اولین کلیک بصورت مداوم اجرا بشه؟

  4. #4

    نقل قول: ریفرش کردن ویندوز فرم

    thread or timer.
    نمونه thread:

    btn_click(...)
    {
    Thread t=new Thread(threadMethod());
    t.IsBackground=true;
    t.Start();
    }
    private void threadMethod()
    {
    while(true)
    {
    appData();
    Thread.Sleep(1 miutes...);
    }
    }


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: ریفرش کردن ویندوز فرم

    از روشی که شما گفتید استفاده کردم ولی چون از label استفاده کردم با اشکال cross-thread exception روبرو شدم. چطور باید با استفاده از thread یک label جدید بسازم؟

  6. #6

    نقل قول: ریفرش کردن ویندوز فرم

    آیا میخواهید به لیبل مقدار بدید؟
    در اونصورت:(کدش طولانیه حوصله ندارم تایپ کنم)باید invoke کنی و یک delegate تعریف کنی و ...
    ولی این لینک رو ببین یک متد کلی نوشته که همه کاره است و برای هر خاصیت و شی ای کار میکنه:
    http://www.shabdar.org/cross-thread-...not-valid.html
    کامل مطالعش کن
    این دو تا هم هست که چون تازه با تردینگ آشنا شدی یکم سخت و گنگه.(نخونشون)
    http://social.msdn.microsoft.com/For...c-2958d7415eb3
    http://stackoverflow.com/questions/1...her-than-the-t
    در کل باید بحث threading رو ازین پی دی اف شروع کرده و چندین بار بخونی تا یاد بگیری:
    http://www.albahari.com/threading/threading_persian.pdf

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •