نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

  1. #1

    درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    سلام دوستان
    شماره خطا هاي اكسس را ميخوام
    help اكسس من كامل نيست اگه كمك كنين ممنون ميشم
    اگه پيغام ها را با ترجمه فارسيش هم كسي داره بزاره كه عاليه
    خواهشن هم نگين پست تكراريه كه هر چي گشتم فقط نحوه فارسي كردن پيغام ها را پيدا كردم نه شماره پيغام ها را
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    يكي كمك كنه
    كمك كمك

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    نقل قول نوشته شده توسط e20005ir مشاهده تاپیک
    يكي كمك كنه
    كمك كمك
    با سلام
    شما با جستجو مي توانيد فايل اكسسي كه يكي از كاربران سايت Upload كرده بود و داراي شماره خطا و همچنين توضيح آن به زبان انگليسي بود را دانلود نماييد.
    شما فقط كافي است پس از دانلود مربوطه خطاهاي انگليسي را به فارسي ترجمه نماييد.

    با تشكر

  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    سلام ازاین سایت گرفته شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    سلام دوستان
    تو فایل ضمیمه پیغام های خطای اکسس است که پر کاربردترین هاشون ترجمه فارسی هم دارند
    منبعش یادم نیست
    امیدوارم به دردتون بخوره
    ---------------------------------------
    یه سوال هم داشتم کسی میدونه پیغام مربوط به پاک کردن رکورد را چطوری میشه فارسی کرد؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    سلام
    از فايل پيوست استفاده كن
    فكر كنم نمونه خوبي براي شروع باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    بازم سلام
    دوستان اکثر پیغام ها را فارسی کردم
    اما وقتی مقدار یه فیلد که تو کوری قرار دادم اشتباه وارد میشه خطای 2950 را میده و stop all macro را نمایش میده که برنامه هم هنگ میکنه گاهی
    ااین پیغام را هر کاری کردم فارسی نشد
    ببینید توی کوری مثلا زیر فیلد کد تو قسنت caritia نوشتم کد را وارد کنید
    حالا وقتی به جای عدد ، حروف وارد بشه ارور 2950 میده که هر کار میکنم فارسی نمیشه
    راهی هست که هنگام پرسش کوری نوع اون را وارد کنیم که کاربر فقط عدد بتونه وارد کنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    سلام نمونه قرار بديد.

  9. #9

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    بازم سلام فایل را ضمیمه کردم
    این یه برنامه واسه خرید محصولات کشاورزی هست
    حالا وقتی من میخوام گزارش خلاصه خرید را باز کنکم از اونجایی که نوع فیلد عدد هست اگه کاربر به اشتباه حروف وارد کنه ارور 2950 را میده و برنامه هنگ میکنه
    همچنین اگه بخوام یه برگه خرید را جستجو کنم (از قسمت جستجوی برگه خرید) بازم اگه حروف وارد بشه این خطای 2950 را میده چه کارش کنم؟
    ممنون
    راستی برای اجرای کامل مارکروها حتما برنامه نیاز داره که گزینه ماکرو را از تنظیمات اکسس فعال کنید
    (کدی وجود داره که خودکار فعال بشه تنظیمات ماکرو؟)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    از كد زير استفاده كنيد :
        If IsNumeric(Text.Value) = False Then
    MsgBox " Please enter number!"
    Text.SetFocus
    Exit Sub
    End If

  11. #11

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    از كد زير استفاده كنيد :
        If IsNumeric(Text.Value) = False Then
    MsgBox " Please enter number!"
    Text.SetFocus
    Exit Sub
    End If
    سلام
    این کد را تو کدوم قسمت قرار بدم؟
    رئی on error

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    اين هم نمونه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    ممنون اما فایل نمونه جواب نداد
    مشکل من حل نشد
    اگه میشه رو فایل ضمیمه که تو پست قبلی گذاشتم بگید چه کار کنم
    مشکل من اینه که وقتی از طریق کوری جستجو میکنم توی فیلد ارور میده
    اگه امکانش هست یه بار دیگه فایل ضمیمه را که گذاشتم تو پست قبلی ببینید
    وقتی که جستجو برگه خرید را میزنم اگه مقدار وارد کنم ارور میده
    http://www.barnamenevis.org/at...4&d=1281539605

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    لطفاً نمونه رو بصورت 2003 قرار بديد.

  15. #15

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    سلام
    فایل را 2003 گذاشتم
    مرسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    smderfan جان چی شد؟

  17. #17

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    یکی کمک کنه

  18. #18

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککک

  19. #19

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    اینقدر این ارور عجیب غریبه که کسی نمیدونه ماله چیه؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    به این صفحه و تاپیک شماره یک و فایل ضمیمه یه نگاهی بنداز
    در این برنامه شماره خطا هم نمایش داده میشه که بدلخواه میتونی اون رو به فارسی برگردونی
    موفق باشید

  21. #21

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    به این صفحه و تاپیک شماره یک و فایل ضمیمه یه نگاهی بنداز
    در این برنامه شماره خطا هم نمایش داده میشه که بدلخواه میتونی اون رو به فارسی برگردونی
    موفق باشید
    من با خود خطاها مشکلی ندارم
    همشون را فارسی کردم
    این یکی را کد نویسی کردم تا فارسی بشه اما پیغام را فارسی نشون نمیده هر کار میکنم
    اگه میشه فایل ضمیمه را که گذاشتم یه نگاه کنید
    ممنون

  22. #22

    نقل قول: درخواست راهنمايي در مورد شماره پيغام هاي خطا در اكسس

    سلام دوست عزیز ببین این نمونه بدردت میخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •