نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن شکلک های یاهو در تکست باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار OHidden
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    56

    Question قرار دادن شکلک های یاهو در تکست باکس

    با سلام خدمت دوستان برنامه نویس

    چطوری می تونیم این شکلک ها [] را توی برناممون ازش استفاده کنیم؟یعنی چطوری می تونیم این شکلک هارو توی تکست باکس بزاریم
    برنامه های مثل یاهو مسنجر چطوری این کارو می کنن؟؟
    یه برنامه تحت شبکه می خوام بنویسم که اعضای شبکه بتونن باهم چت کنن
    فقط نمی دونم چطوری این شکلکارو تو برنامم ازش استفاده کنم

    از دوستان ممنون می شم راهنمایی کنن و یا اگه کامپوننتی دارن که این کارو بکنه در اختیار همه بزارن

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    Wink نقل قول: قرار دادن شکلک های یاهو در تکست باکس

    نظر من اینه:
    اولا باید یه RichTextBox ایجاد کنی بعد هم می تونی از این کد استفاده کنی:
    Bitmap bit=new Bitmap("آدرس عکس");
    Clipboard.SetDataObject(bit);
    richTextBox1.Paste();
    سطر دوم عکس رو تو کلیپبورد میفرسته و سطر سوم اون رو past می کنه

    بقیه کار با خودتون...
    آخرین ویرایش به وسیله 2ndesigner : چهارشنبه 13 مرداد 1389 در 03:06 صبح دلیل: اشتباه نوشتاری

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار OHidden
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    56

    نقل قول: قرار دادن شکلک های یاهو در تکست باکس

    چیکار کنم که بتونم متن و شکلکارو توی یه دیتابیس Access ذخیره کنم؟؟
    یعنی متن و تصویر با هم ذخیره شن تا وقتی که اطلاعات را از دیتابیس خوندیم هر دو[متن و شکلک ها] باهم نمایش داده شوند.درست مثل قبل از ذخیره شدن

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: قرار دادن شکلک های یاهو در تکست باکس

    با سلام

    تبدیلش کن به باینری و ذخیرش کن

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •