نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در کار با چند فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeidgab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    طهرون
    پست
    101

    مشکل در کار با چند فرم

    سلام، من یک فرم دارم که میخوام از اون پنج تا شی(فرم) ایجاد کنم که هر کدوم مقادیر مربوط به خودشونو در کنترلهاشون نمایش بدن.تشخیص این که در کدوم فرم هستم هم با پنج تا متغییر Public بولین انجام میدم. اول هم فرم اول ظاهر میشه که در فرم میتونم بقیه فرمارو (2و3و4و5) رو ایجاد کنم.در سایر فرم ها هم به همین شکل میتونم به باقی فرم ها دسترسی اشته باشم. اگه یک فرم از قبل ایجاد شده بود فقط روی اون focus میکنم و دیگه ایجادش نمیکنم. مشکل اینجاست که وقتی فرم اول close میشه باقی فرمها هم close میشن.
    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نقل قول نوشته شده توسط saeidgab مشاهده تاپیک
    سلام، من یک فرم دارم که میخوام از اون پنج تا شی(فرم) ایجاد کنم که هر کدوم مقادیر مربوط به خودشونو در کنترلهاشون نمایش بدن.تشخیص این که در کدوم فرم هستم هم با پنج تا متغییر Public بولین انجام میدم. اول هم فرم اول ظاهر میشه که در فرم میتونم بقیه فرمارو (2و3و4و5) رو ایجاد کنم.در سایر فرم ها هم به همین شکل میتونم به باقی فرم ها دسترسی اشته باشم. اگه یک فرم از قبل ایجاد شده بود فقط روی اون focus میکنم و دیگه ایجادش نمیکنم. مشکل اینجاست که وقتی فرم اول close میشه باقی فرمها هم close میشن.
    لطفا راهنمایی کنید.
    از mdiParent و mdiChild که اهیانا استفاده نکردی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeidgab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    طهرون
    پست
    101

    نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نه استفاده نکردم.

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نقل قول نوشته شده توسط saeidgab مشاهده تاپیک
    نه استفاده نکردم.
    آهاااااااااااان
    فهمیدم.
    چون فرم پیش فرض برنامتون اون form1 است.

    برو تو program.cs

    توو:

    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form2());
    }
    }


    این خط رو عوض کن:
    Application.Run(new Form2());

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeidgab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    طهرون
    پست
    101

    نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    آهاااااااااااان
    فهمیدم.
    چون فرم پیش فرض برنامتون اون form1 است.

    برو تو program.cs

    توو:

    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form2());
    }
    }


    این خط رو عوض کن:
    Application.Run(new Form2());
    ممنون از توجهت، ولی به این شکل هم مشکل حل نمیشه چون وقتی Form 2 بسته شه بقیه هم بسته میشن، به عبارت دیگه پنج تا فرم دارم که میخوام وقتی همشون بسه شده برنامه end بشه در غیر اینصورت هر کدوم از این فرما که بالا بود اگه یه فرمو بستم برنامه end نشه.
    دوباره ممنون از توجه و کمکت.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نمیشه فرم اصلی رو بست و از بقیه فرم ها استفاده کرد مگه این که فرم اصلی رو هاید کنی یا یا اینکه فرم اصلی نامرئی باشه و برنامه رو کنترل کنه.

  7. #7

    Thumbs up نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نقل قول نوشته شده توسط 2ndsigner مشاهده تاپیک
    نمیشه فرم اصلی رو بست و از بقیه فرم ها استفاده کرد مگه این که فرم اصلی رو هاید کنی یا یا اینکه فرم اصلی نامرئی باشه و برنامه رو کنترل کنه.
    منم موافقم.

    اون تیکه کدی هم که من دادم واسه این بود که بگم اونطوری میشه بگی کدوم فرم اولت شه.

    به نظر منم بایدhidden کنی.

    showInTaskBar را هم از property
    false کن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeidgab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    طهرون
    پست
    101

    نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نقل قول نوشته شده توسط 2ndsigner مشاهده تاپیک
    نمیشه فرم اصلی رو بست و از بقیه فرم ها استفاده کرد مگه این که فرم اصلی رو هاید کنی یا یا اینکه فرم اصلی نامرئی باشه و برنامه رو کنترل کنه.
    خب چطور میتونم کلید close (ضربدر بالای صفحه) رو کنترل کنم که با زدنش صفحه hide بشه و بسته نشه؟

  9. #9

    Thumbs up نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    نقل قول نوشته شده توسط saeidgab مشاهده تاپیک
    خب چطور میتونم کلید close (ضربدر بالای صفحه) رو کنترل کنم که با زدنش صفحه hide بشه و بسته نشه؟
    private void Form2_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    e.Cancel = true;
    this.Hide();

    }

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: مشکل در کار با چند فرم

    کافیه توی رویداد FormClosing هر فرم دستور باز شدن فرمی که میخوای را بدی و فرمی که داخلش هستی را hide کنی

            private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    this.Hide();
    frm.ShowDialog();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •