نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در مورد مینیمایز و بسته شدن برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار airsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مسافر تهران
    پست
    100

    سوال در مورد مینیمایز و بسته شدن برنامه

    1-من show on taskbar فرم رو false کردم ولی مینیمایز فرم بالای منو استارت ظاهر میشه،چطورمیشه موقع مینیمایز فرم،آیکون فرم فقط توی system try آیکون فرم رو داشته باشم؟


    2-چطور میتونم در حالتی که برنامه بسته است آیکون فرم رو توی system try داشته باشم،مثل برنامه NERO.ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد مینیمایز و بسته شدن برنامه

    1 -
    NotifyIcon icon = new NotifyIcon();
    public Form7()
    {
    InitializeComponent();
    icon.Icon = new Icon("Filee Icon");
    icon.BalloonTipText = "Hello";
    icon.BalloonTipTitle = "Balloon";
    }
     private void Form7_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
    {
    this.icon.Visible = true;
    this.icon.ShowBalloonTip(2000);
    this.Hide();
    }
    }

    2 - کلا یه برنامه دیگه بساز که فقط یه notifyicon داره و تو exit برنامت اون رو اجرا کن ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •