نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نشان دادن زمان به صورت معکوس

  1. #1

    نشان دادن زمان به صورت معکوس

    یه فرم داریم که کاربر فقط 10 دقیقه فرست داره روش یه کارایی انجام بده.
    می خوام وقتی شروع رو زد کاربر این 10 دقیقه رو به صورت معکوس رو فرم ببینه که داره کم می شه تا وقتی که زمان به صفر برسه.
    مثلا وقتی شروع رو زد زمان سنج به صورت معکوس نشون بده :
    9:59 و 9:58 و 9:57 و ...

  2. #2
    از یه تایمر و یه label استفاده کن. Interval تایمر رو روی 1000 بزار و در رویداد OnTimer اش، کد مربوط به تغییر مقدار caption لیبل رو قرار بده


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    از یه تایمر و یه label استفاده کن. Interval تایمر رو روی 1000 بزار و در رویداد OnTimer اش، کد مربوط به تغییر مقدار caption لیبل رو قرار بده
    ایشون زمان ساعت رو گفتن ---- Timer از عدد استفاده میکنه نه ساعت .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295
    دوست عزیز
    میتونی همان طور که آقای مدیر گفتن از timer استفاده کنی و دو تا label یکی بعنوان دقیقه و دیگری به عنوان ثانیه روی فرم بزاری و خودت برنامه نویسیش کنی .

    موفق باشی :flower:

  5. #5
    منظورم همون چیزیه که آقای کشاورز گفتن .
    ولی چه جوری از زمان تایمر کم کنم ؟

  6. #6
    ایشون زمان ساعت رو گفتن ---- Timer از عدد استفاده میکنه نه ساعت .
    یخورده فکر کنی، ربطشون رو متوجه میشی...
    یه متغیر integer به اسم Counter در فرم تعریف کن و از کد زیر (یا شبیه اون) استفاده کن:

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    Counter := 60 * 10;
    end;

    procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
    begin
    if Counter = 0 then
    begin
    Timer1.Enabled := False;
    {This area of code is executed, after time expiration.
    ...
    }
    Exit;
    end;
    Dec(Counter);
    Label1.Caption := Format('%d : %d',[Counter Div 60,Counter mod 60]);
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    ممنون آقای کشاورز همین الن امتحانش می کنم.اگه ممکنه لطف کنین به اون یکی تاپیک منم یه نگاهی بندازین. :oops: :cry:
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=29034

  8. #8
    دستتون درد نکنه. :wise1: برنامه به درستی اجرا می شه. :)
    فقط یه چیز دیگه می شه اعداد این زمان رو به صورت فارسی نشون داد؟ :oops:

  9. #9
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    یکی از کامپوننتهای مجانی که ساعت را نشون می ده این قابلیت را داره که خیلی جالبه اگه وقت کردم Upload می کنم :موفق:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  10. #10
    ممنون می شم از لطفتون :flower:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •