نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ریجستر کردن ocx و dll

  1. #1

    ریجستر کردن ocx و dll

    با سلام به تمامی دوستان

    این کد برای ریجستر کردن ocx و dll هستش

    ولی من می خوام این کد رو طوری تغییر بدم که ورودی نام ocx و dll ها گرفت اون ها رو

    ریجستر کنه

    include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>

    int main(int argc, char *argv[])
    {
    system("REGSVR32.exe /s msdxm.ocx"); //registrar DLL ou OCX silenciosamente
    system("REGSVR32.exe msdxm.ocx"); //registrar silenciosamente
    system("PAUSE"); // faz uma pausa e sai do sistema
    return 0;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: ریجستر کردن ocx و dll

    منظور شما از ورودی همان ورودی تابع main (برنامهٔ اصلی) است؟
    از پارامتر argv (به همراه شمارهٔ ایندکس) استفاده کنید سپس توسط توابع strncat و ... یا کلاس std::string و ... آنها را به دستور بچسبانید و اجرا کنید.

  3. #3

    نقل قول: ریجستر کردن ocx و dll

    ممنون PC2st

    یعنی اینکه ما مثلآ چه طوری یه عدد رو از ورودی میگیریم می خوام مثل همون رشته رو بگیرم
    از کاربر و با توجه به رشته اون که حالا اسم ocx هستش رو ریجستر کنیم

    راستی در مورد این چیزهایی که گفتید یه توضیحی میدید

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: ریجستر کردن ocx و dll

    یعنی اینکه ما مثلآ چه طوری یه عدد رو از ورودی میگیریم می خوام مثل همون رشته رو بگیرم
    فهمیدم منظور شما چیست، از تابع getline و شیئ cin استفاده کنید:

    std::cin.getline(my_string, 256);

    این دستور، یک خط را از ورودی و از کاربر دریافت می‌کند (یعنی space و فضای خالی جزء my_string می‌شوند)، تا زمانیکه کاربر کلید Enter را فشار ندهد، همه به عنوان ورودی به my_string ریخته می‌شود. مقدار 256 هم حداکثر کاراکترهایی است که my_string می‌تواند نگهداری کند. my_string از نوع *char باید باشد. اگر می‌خواهید از نوع std::string استفاده کنید:

    std::getline(std::cin, my_string);

    در اینجا my_string از نوع std::string باید باشد و رفتار دریافت ورودی همانند قبل است.

    راستی در مورد این چیزهایی که گفتید یه توضیحی میدید
    چیزی خاصی نبود، من بد گفتم :) منظورم چنین چیزی بود:

    my_string += "REGSVR32.exe /s ";
    my_string += argv[1];

  5. #5

    نقل قول: ریجستر کردن ocx و dll

    ممنون دوست عزیز

    کاملآ متوجه شدم مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •