نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: The name 'name' is not permitted in this context

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    The name 'name' is not permitted in this context


    Server Error in '/Merat' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    The name 'name' is not permitted in this context. Only constants, expressions, or variables allowed here. Column names are not permitted.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: The name 'name' is not permitted in this context. Only constants, expressions, or variables allowed here. Column names are not permitted.

    Source Error:


    Line 83:
    Line 84: myCommand.Connection.Open();
    Line 85: myCommand.ExecuteNonQuery();



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این خطا به خطوط قبلی کد شما در قسمت تعریف کوئری مربوط می شود. لطفا ...... :roll:

تاپیک های مشابه

  1. راست چین کردن context menu
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 21:52 عصر
  2. Context در ASP.NET
    نوشته شده توسط rtech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 13:11 عصر
  3. Context Switching in ASP
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1385, 07:41 صبح
  4. چگونه يك Context Menu بسازم؟
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •