نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در ساخت یک فایل php کاملا مبتدی !

  1. #1

    Exclamation کمک در ساخت یک فایل php کاملا مبتدی !

    سلام
    من متاسفانه اصلا از زبان php آگاهی ندارم ولی برای ساخت یک برنامه تحت vb.net نیاز به یک فایل php دارم که کار زیر را برایم انجام دهد :
    من یک فایل به نام test.text بر روی یک وب سرور دارم که حاوی یک سری متن است
    میخواهم از طریق برنامه یک رشته اطلاعاتی مانند www.tamizi.com/motor.php?text=moosa رو ارسال کنم که اون فایل پی اچ پی کلمه ی moosa رو به فایل test.text اضافه کنه البته در یک خط جدید ! در حقیقت باید append کنه.
    میتونید من رو راهنمایی کنید ؟
    بگم که خیلی گشتم اما تنها نتیجه ایی که یه خورده مربوط بود و پیداش کردم این بوده : http://farasun.wordpress.com/2010/04...-developers-6/
    که البته مفید نبود برام !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: کمک در ساخت یک فایل php کاملا مبتدی !

    رشته شما:
    $_GET['text']


    با تابع Fread بخونيد
    https://barnamenevis.org/showth...ighlight=fread
    با fwrite هم بنويسيد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=235532

  3. #3

    نقل قول: کمک در ساخت یک فایل php کاملا مبتدی !

    ممنون دوست من
    امتحان میکنم خبرش رو همین جا میزارم تا بقیه هم اگه به این مشکل برخوردن بتونن استفاده کنن
    احتمالا 24 ساعت طول میکشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •