نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه استفاده از توابع جاوا اسکریپت در Respose.Redirect

  1. #1

    Smile نحوه استفاده از توابع جاوا اسکریپت در Respose.Redirect

    با سلام
    من یک تابع جاوا اسکریپت به اسم () popup دارم که صفحه جدید رو به صورت سفارشی باز میکنه.

    میخوام از این تابع در قسمت Respose.Redirect استفاده کنم ولی نمیدونم چی جوری؟

    منظورم اینه که توابع جاوا اسکریپت رو در کجای دستور Respose.Redirect باید نوشت؟

    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

    ممنون/الهام

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از توابع جاوا اسکریپت در Respose.Redirect

    سلام
    می تونی ا زکد زیر استفاده کنی :

      protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string myscript = @"<script language='javascript'>
    alert('hello world');
    </script>"
    ;
    ClientScript.RegisterClientScriptBlock
    ("".GetType(), "s", myscript);
    Response.Redirect("~/newpage.aspx",false);

    }



    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •