نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

  1. #1

    Question روش های انتقال به صفحه ی دیگر()


    باسلام،
    برای لینک دادن به صفحه ی دیگر از طریق کد در PHP از چه دستوراتی استفاده میشه؟

    بجز header.

    مثلاً:
    کدمن بدین شکل هست:
    if(..........) 
    {

    header('Location:index.php?page=from1');
    }
    else if (....................)
    {

    header('Location:index.php?page=form2');
    }

    اما نمیخوام از هدر استفاده کنم .
    چه دستوری رو میتونم بجای هدر استفاده کنم؟

    چون من دستوراتم در تگ bodyهست و وقتی پروژه رو با wamp5اجرا میکنم از دستور هدر ایراد می گیره:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\wamp\www\test\index.php:9) in


  2. #2

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    38

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    وقتی ازheader استفاده می کنی باید اول فابل بنویسی :
    ob_start();
    تا بافر باز شه و واسه بسته شدن هم باید بنویسی:
    ob_end_flush();

  4. #4

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    کسی پیشنهادی داره؟

  5. #5

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    نشد روشهای شما.

    فئقش خطا رفع شد ولی کار نکرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    چرا نشه؟؟؟؟
    خوب اول فایلت بنویس
    <?php
    ob_start();
    ?>


    و اخرش هم

    <?php
    ob_end_flush();
    ?>


    امکان نداره که دوباره خطا بده
    آخرین ویرایش به وسیله binyaft : شنبه 16 مرداد 1389 در 12:07 عصر

  7. #7

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    یادتون باشه اگر بعد از header مربوطه دستور exit نذارید، بقیهء اسکریپت PHP شما هم اجرا میشه.
    برای هدایت کاربر به آدرس دیگه میتونید از متا تگ رفرش استفاده کنید. هرچند هدر خیلی بهتره.

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    چرا نشه؟؟؟؟
    خوب اول فایلت بنویس
    <?php
    ob_start();
    ?>
    و اخرش هم

    <?php
    ob_end_flash();
    ?>
    امکان نداره که دوباره خطا بده
    ob_end_flush هست نه ob_end_flash ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    ببخشید دیگه ، حواسم نبود

  10. #10

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    یادتون باشه اگر بعد از header مربوطه دستور exit نذارید، بقیهء اسکریپت PHP شما هم اجرا میشه.
    برای هدایت کاربر به آدرس دیگه میتونید از متا تگ رفرش استفاده کنید. هرچند هدر خیلی بهتره.
    چرا هدر بهتراز تگ رفرش ه؟

    من باتگ رفرش مشکلو حل کردم.
    این روش شما رو هم تست کردم اینم جواب داد.
    باتوجه به اینکه من فایلمو در یک صفحه ی دیگه require کرده بودم و اول و اخر صفحه اون صفحه ی دیگه محسوب میشد اما من دستورات شما رو به این صفحه خودم اضافه کرده بودم که درتگ body اون صفحه فراخوانی میشد،رفتم به اون صفحه دیگه اضافه کردم مشکل حل شد.

    ممنون
    یعنی حالا من این دودستوری که گفتید همین obها رو اضافه کنم دیگه مشکلی به هیچ عنوان نیست دیگه؟


    و اینکه من روی سیستم دیگه ای که web server2.0 همین دستور هدر رو بدون ob نوشته بودم کار میکنه ولی این سیستمم که wamp5هست خطا میداد!!!! خب اگر دستور من اشتباه س چرا توی web server2.0 درست کار میکنه؟؟؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: روش های انتقال به صفحه ی دیگر()

    چرا هدر بهتراز تگ رفرش ه؟
    هدر در سطح پروتکل HTTP عمل میکنه و اتکا به عملکردش مطمئن تر هست. ممکنه متا تگ رفرش توسط بعضی مرورگرها یا تنظیمات کاربری، نادیده گرفته بشه. البته احتمالش خیلی کمه بنظرم! بهرحال با هدرها کار شما هم خیلی راحتتر و کدهاتون خواناتره و خیلی کوتاهتر، و مجبور نیستید یک سند HTML رو که محتوی متاتگ مربوطه باشه به کاربر بفرستید تا مرورگرش تازه تغییر آدرس بده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •