نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مسیر دهی به adodc به صورت غیر مستقیم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    90

    مسیر دهی به adodc به صورت غیر مستقیم

    سلام دوستان حالتون خوبه؟؟؟؟؟ :sunglass:
    چطور میتونم بجای اینکه از قبل مشخص کنم که adodc به بانکی وصل شود از مسیری که درون یک textbox مشخص شده استفاده کرد؟؟؟؟ یعنی اینطوری
    Adodc1.RecordSource = " Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=path.txt & database.mdb';"
    البته این کد رو من به همراه این علامت " و هم با این علامت ' نوشتم ولی بازهم ایراد گرفت. میشه طریقه آدرس دهی به این شکل رو بگید.
    :) :oops:
    خوش باشید

  2. #2
    باید با استفاده از
    FileSystemObject
    فایل را باز کنی
    خط را بخونی و در یک متغیر بریزی و بعد موقع کانکشن اون متغیر را به عنوان ادرس بهش بدی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    90
    با سلام
    من داخل form-load این کد رو نوشتم اما مشکل عجیبی پیش اومد. ویژوال بیسک من بعد از دادن یک پیام خطایی بسته شد. از همین پیامهای ویندوز بود که میگه این برنامه بایدبسته بشه و باید ماکروسافت رو در جریان این خطا گذاشت. حالا این کد رو شما ببینید . اشکال از ویزوال منه یا از کد.

    Adodc3.ConnectionString = " Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=path1 ;jet oledb:database password=mypassword"
    Adodc1.CommandType = adCmdUnknown
    Adodc3.RecordSource = "select pnam from tabel1"
    البته "path1="c:\mytable.mdb میباشد

  4. #4
    سلام
    من یک نمونه برنامه در آدرس زیر گذاشتم فکر کنم همونه که میخواهی.
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=28744

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    90
    با سلام
    خط را بخونی و در یک متغیر بریزی و بعد موقع کانکشن اون متغیر را به عنوان ادرس بهش بدی
    همونطوری که گفتم بازم مشکل دارم کد من اینه :
    "path1="c:\mytable.mdb
    Adodc1.ConnectionString = " Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=path1
    خب من مسیر رو داخل متغیر path1 گذاشتم ولی باز هم مشکل دارم. میشه بگید آیا این کدی که نوشتم درسته یا نه؟؟؟
    من یک نمونه برنامه در آدرس زیر گذاشتم فکر کنم همونه که میخواهی.
    ممنون آقای جباری اما متاسفانه مشکل من مسیر دهی به ado هست. :flower:

  6. #6
    مشکل شما در گذاشتن "" هست
    به این کد نگاه کنید
    یک متغیر نمیتواند بین "" قرار داشته باشد در غیر این صورت به صورت یک تکست شناخته میشه

    conn.Provider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0"
    conn.ConnectionString = "Data Source=" & filename
    conn.Properties("Jet OLEDB:Database Password") = passwort
    conn.CursorLocation = adUseClient
    conn.Mode = adModeReadWrite
    conn.Open

  7. #7
    اگه اصرار داری کدت رو اینطوری بنویسی باید این شکلی باشه
    Adodc1.ConnectionString = " Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & path1 

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    استفاده از UDL

تاپیک های مشابه

  1. عمل ویرایش با شی Adodc
    نوشته شده توسط vbiman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 12:11 عصر
  2. ذخیره سازی تصویر در adodc
    نوشته شده توسط parsbin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 10:57 صبح
  3. مشکل adodc در xp
    نوشته شده توسط payvand138366 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1385, 15:49 عصر
  4. کمک برای adodc
    نوشته شده توسط jaberaghidat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1385, 14:43 عصر
  5. جستجو در adodc
    نوشته شده توسط dastiary در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 17:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •