نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Visible نشدن بیش از 2 کنترل در هر لحظه

  1. #1

    Visible نشدن بیش از 2 کنترل در هر لحظه

    سلام
    16 تا عكس تو يه 16 picturebox فرم دارم كه مي خوام در هر لحظه بيشتر از دو تاشون visibleشون true نشه چي كار بايد كرد؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: Visible نشدن بیش از 2 کنترل در هر لحظه

    با سلام

    کد زیر رو براتون اماده کردم که کاملا درست کار میکنه

    فقط یک مشکلی داره اونم اینه که دیگه خودتون بگردید ببینید چطور میشه کاری کرد عدد اتفاقی غیر تکراری بوجود بیاد ( کدش یادم نیست خودت بگرد پیدا میشه
    )


    Random d = new Random();

    string b = Convert.ToString(d.Next(1, 10));
    string a = Convert.ToString(d.Next(1, 10));

    foreach (Button name in this.Controls)
    {
    foreach (Button name2 in this.Controls)
    {
    name.Visible = false;
    }
    if (name.Text == a || name.Text == b)
    {
    name.Visible = true;
    }
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: Visible نشدن بیش از 2 کنترل در هر لحظه

    راستی یادم رفت توضیح بدم

    ببینید من 10 تا دکمه گذاشتم تو فرم که اسمشون رو از 1 گذاشتم تا 10

    و هر بار میام مقایسه میکنم اگر اسم دکمه برابر بود با مقدار رندوم اون دکمه نمایش داده میشه

    و لازم به ذکر است که باید کد ها رو بذارید تو تایمر

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •