نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تاریخ چند روزه دیگه

  1. #1

    Question تاریخ چند روزه دیگه

    سلام
    ببخشید یه سوال داشتم اونم اینه که من الان تاریخ امروز سیستم رو گرفتم و میخوام تاریخ هفت روز بعد از امروز رو هم بگیرم ولی بلد نیستم
    مثلا امروز 5/5/1389 هست من تاریخ 10/5/1388 رو می خوام کسی می تونه من رو کمک کنه
    پیشاپیش ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: تاریخ چند روزه دیگه

    ابتدا تاریخ موردنظرتو به نوع Datetime تبدیل و سپس به روز 7 روز دیگه اضافه کن.
    یک راه دیگه هم استفاده از FarsiLibrary هست که امکانات خوبی برای تاریخ فارسی در اختیارت میذاره.

  3. #3

    نقل قول: تاریخ چند روزه دیگه

    این کد به تاریخ جاری سیستم 7 روز اضافه میکنه و در عنوان فرم نمایش میده:
    System.Globalization.
    PersianCalendar C = new System.Globalization.PersianCalendar();
    this.Text = C.AddDays(DateTime.Now, 7).ToString();


    عدد 7 تعداد روز های اضافه شده و DateTime.Now تاریخ مبدا است که تاریخ جاری سیستم در نظر گرفته شده.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4

    نقل قول: تاریخ چند روزه دیگه

    ممنون از وقتی که گذاشتید
    ولی من یه مشکل دارم این تا زمانی جواب میده که ماه عوض نشه
    یعنی من اگر می خوام بدونم هفت روز بعد کی میشه اگر در روز 25 ماه باشیم این دیگه ماه رو عوض نمی کنه
    درسته ؟
    میشه راهنمایی کنید ،من می خوام تا اگر ماه عوض میشه ماه رو هم عوض کنه ، یا حتی اگر با اضافه شدن روز سال عوض میشه سال رو هم عوض کنه ،با در نظر داشتن ماه های 31 روز و 30 روز و همچنین سال کبیسه ..
    اگر بتونید بیشتر کمکم کنید ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: تاریخ چند روزه دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط صفر کیلومتر 1389 مشاهده تاپیک
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    ولی من یه مشکل دارم این تا زمانی جواب میده که ماه عوض نشه
    یعنی من اگر می خوام بدونم هفت روز بعد کی میشه اگر در روز 25 ماه باشیم این دیگه ماه رو عوض نمی کنه
    درسته ؟
    میشه راهنمایی کنید ،من می خوام تا اگر ماه عوض میشه ماه رو هم عوض کنه ، یا حتی اگر با اضافه شدن روز سال عوض میشه سال رو هم عوض کنه ،با در نظر داشتن ماه های 31 روز و 30 روز و همچنین سال کبیسه ..
    اگر بتونید بیشتر کمکم کنید ممنون میشم
    نه دوست عزیز .

    این کلاس اگه روز بیشتر 30 یا 31 بشه خودش ماه رو اضافه می کنه .

    اول یه تست بکن !!!

  6. #6

    نقل قول: تاریخ چند روزه دیگه

    بله شما کاملا درست گفتین
    من داخل برنامم یه اشتباه کرده بودم
    سپاس که وقت گذاشتید و جواب دادین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •