نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در htaccess

  1. #1

    مشکل در htaccess

    سلام
    دوستان من دو تا مشکل دارم:

    1. این خط کد و ببینید :
     RewriteRule ^user$ user.php [QSA,NC,L]


    این کد یه مشکلی داره
    و اونم اینه که اگه آخر آدرس یه / بخوره دیگه کار نمیکنه
    ولی اصولا نباید بین این دو تا فرق باشه :

    user/


    user



    2. دومین مشکلم اینه:
    از وقتی از htaccess استفاده میکنم نمیدونم چه کدی نوشتم که هر آدرس اشتباهی بزنی صفحه اول رو نشون میده!
    شاید مال این دو تا خطه :


    ErrorDocument 404 /index.php
    ErrorDocument 500 /index.php


    درسته ؟
    اگه آره که هیچی. اگه که نه پس مال چیه ؟

    دوما
    مشکل اینجاست که صفحه اول رو نشون میده، ولی نمیره به صفحه اول. یعنی آدرس صفحه تغییر نمیکنه!
    من میخوام آدرس هم تغییر کنه

    سوما
    فکر کنید میخواهیم از دو خط بالا استفاده کنیم
    ولی توی سایتمون Frameset هم داریم.
    مساله اینجاست که فکر میکنه آدرسی که توی فریم ست هست اشتباهه و میره به صفحه اول!

    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل در htaccess

    . دومین مشکلم اینه:
    از وقتی از htaccess استفاده میکنم نمیدونم چه کدی نوشتم که هر آدرس اشتباهی بزنی صفحه اول رو نشون میده!
    شاید مال این دو تا خطه :
    خوب اره شما باید به جای index.php صفحه خطا رو ادرس دهی کنی

  3. #3

    نقل قول: مشکل در htaccess

    سلام
    دوستان من دو تا مشکل دارم:

    1. این خط کد و ببینید :
    کد:
    RewriteRule ^user$ user.php [QSA,NC,L]
    این کد یه مشکلی داره
    و اونم اینه که اگه آخر آدرس یه / بخوره دیگه کار نمیکنه
    ولی اصولا نباید بین این دو تا فرق باشه :

    کد:
    user/
    کد:
    user


    کد HTML:
     RewriteRule ^user$ user.php [QSA,NC,L]
    RewriteRule ^user/$ user.php [QSA,NC,L]
    

  4. #4

    نقل قول: مشکل در htaccess


    RewriteRule ^user/?$ user.php [QSA,NC,L]


  5. #5

    نقل قول: مشکل در htaccess

    ممنون از همه
    حالا سوال اول رو هم میشه جواب بدید؟
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل در htaccess

    برای سوال اولتون


    RewriteRule ^user/(.*)$ user.php?u=$1


    من از این استفاده میکنم درسته
    اما اگه اخر ادرس / رو میزاری استایل صفحه + عکس ها از کار می افته باید عکس و اجزای صفحه رو به صورت
    http://www.site.com/image.jpg
    ادرس دهی کنی ، یعنی باید ادرس ساییت رو هم بنویسی
    با
    $_SERVER['HTTP_HOST'];


    میتونی نام دومین رو بدست بیاری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •