نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمايش اطلاعات ديتاگريد در دو فرم

  1. #1

    نمايش اطلاعات ديتاگريد در دو فرم

    ميشه اطلاعاتي كه در يك ديتاگريد است ، در يك ديتاگريد ديگه در فرم ديگه بدون اتصال به بانك نمايش داد؟

  2. #2

    نقل قول: نمايش اطلاعات ديتاگريد در دو فرم

    برای این کار فقط کافیه که DataSource دو دیتاگرید را باهم مساوی قرار بدی
    dataGridView2.DataSource = dataGridView1.DataSource;
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: نمايش اطلاعات ديتاگريد در دو فرم

    اگر هم می خوای که اطلاعات دیتاگرید اولی دست نخورده باقی بمونه ، میتونی یک کپی از دیتاگرید اول به دومی بفرستی :



    dataGridView2.DataSource = ((DataSet)dataGridView2.DataSource).Copy();
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نمايش اطلاعات ديتاگريد در دو فرم

    با سلام

    کدهایی که Mani_rf گفتن فقط واسه یک فرم هستش نه واسه دو فرم مگر اینکه بخواهید به صورت Public تعریف کنید گرید رو که اینم کار جالبی نیست

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: نمايش اطلاعات ديتاگريد در دو فرم

    من ميخوام يك ديتا گريد در يك فرم باشه يك ديتا گريد هم در فرم ديگه باشه؟
    توي فرم دوم هيچكدوم از كمپوننت هاي فرم قبلي شناخته نميشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Rocker
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    262

    نقل قول: نمايش اطلاعات ديتاگريد در دو فرم

    نقل قول نوشته شده توسط multiman مشاهده تاپیک
    من ميخوام يك ديتا گريد در يك فرم باشه يك ديتا گريد هم در فرم ديگه باشه؟
    توي فرم دوم هيچكدوم از كمپوننت هاي فرم قبلي شناخته نميشه.
                Form2 tempFrm = (Form2)Application.OpenForms["form2"];
    tempFrm.DataGridView1 = this.DataGridView1;




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •