نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از shortcut برای دستیابی به قسمتی از فرم

  1. #1

    استفاده از shortcut برای دستیابی به قسمتی از فرم

    سلام فرض کنید چند تا فرم توی برنامم دارم حالا میخوام تو هر فرمی از برنامه که باشم با زدن یه کلید مثلا F4 یه فرم خاص برام باز بشه که مثلا اطلاعات کاربر جاری توش باشه چطور میتونم این کارو بکنم؟ حالا حتما لزومی نداره یه فرم باشه فرض کنید بخواهیم یه تابع اجرا بشه ؟ توی هر جا و هر مکانی فرض کنید یه message box رو صفحه باشه؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: استفاده از shortcut برای دستیابی به قسمتی از فرم

    سلام

    از قسمت پراپرتی keypreview فرم را هم true کن

            private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.F4)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    frm.ShowDialog();
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: استفاده از shortcut برای دستیابی به قسمتی از فرم

    سلام ممنون از جوابتون ولی این روش فقط توی فرم جاری کار میکنه من نیاز دارم که توی background برنام این فرم فعال باشه که هر جایی از برنامه shortcut اون رو زدم صدا زده بشه

    نمیدونم یه چیزی مثل ماژول

  4. #4

    نقل قول: استفاده از shortcut برای دستیابی به قسمتی از فرم

    نقل قول نوشته شده توسط afsharjowkar مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از جوابتون ولی این روش فقط توی فرم جاری کار میکنه من نیاز دارم که توی background برنام این فرم فعال باشه که هر جایی از برنامه shortcut اون رو زدم صدا زده بشه

    نمیدونم یه چیزی مثل ماژول
    یه فرم بساز به اسم base هر چی shortcut میخوای توی اون تعریف کن حالا همه فرمهاتو از این فرم inherit کن حالا همشون این shortcut هارو دارن ...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •