نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: نوشتن یه قفل نرم افزاری

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نوشتن یه قفل نرم افزاری

    سلام دوستان
    اگه می تونید راهنمایی کنید:
    من یه قفل نوشتم که مشخصات سخت افزار کاربر رو می گیره و بهش یه کد میده
    بعد کاربر کدش رو تلفنی اعلام میکنه
    بعد دوباره با یه الگوریتمی من بهش یه کد جدید میدم
    کاربر اون کد جدید که همون کد فعالسازی هست رو وارد میکنه و برنامه اجرا میشه
    اما
    من تا همینجاشو بلدم
    ینی بلدم که چجوری بهش کد فعالسازی بدم
    اما بلد نیستم بهش بگم وقتی این کد فعالسازی رو وارد کرد چجوری برنامه فعال بشه و دیگه از کاربر کد فعالسازی نخواد؟
    اصلا چجوری غیر فعال بوده که حالا فعال بشه
    اولا اینکه این فرمی که کار دریافت کد و چک کردن درست بودنش رو انجام میده باید جزو فرم های برنامه ام باشه
    ؟
    یا کلا یه برنامه جدید باید بسازم که کارش این باشه؟
    من نیاز فوری به دونستن اینکه چطوری بین کد فعال سازی و فعال شدن رابطه برقرار کنم دارم.
    دوستانی که اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنند.
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Raham
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Cyber Space
    پست
    324

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    سلام
    1.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    2.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    3.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    4.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    5.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    6.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    7.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    8.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    9.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    10.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    11.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    12.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    13.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    14.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    15.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    16.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    17.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    18.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    19.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    20.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید


    ---------------------------------------------------------------------------
    فرم میتونه جزو برنامه باشه - میتونه DLL باشه
    -واسه تعیین درست بودن قفل >> باید یه فایل کنار EXE ایجاد کنید SERIAL & ActiveCode اونجا باشه هروقت برنامه اجرا میشه تست کنید ببینید درسته یا نه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط Raham مشاهده تاپیک
    سلام
    1.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    2.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    3.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    4.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    5.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    6.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    7.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    8.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    9.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    10.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    11.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    12.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    13.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    14.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    15.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    16.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    17.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    18.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    19.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید
    20.با دات نت دنبال قفل نرم افزاری/سخت افزاری نباشید


    ---------------------------------------------------------------------------
    فرم میتونه جزو برنامه باشه - میتونه DLL باشه
    -واسه تعیین درست بودن قفل >> باید یه فایل کنار EXE ایجاد کنید SERIAL & ActiveCode اونجا باشه هروقت برنامه اجرا میشه تست کنید ببینید درسته یا نه؟

    به نظر من بهترین قفل ریجستر کردن نرم افزار از طریق اینترنت هست .
    از داخل برنامه کانکت شه به اینترنت و با توجه به سخت افزار سیستم کدی مرتبط داخل برنامه بفرسته.

    موفق باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad.Aghapour : یک شنبه 17 مرداد 1389 در 14:28 عصر دلیل: دیگران را کوچک نشمرید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    من توضیح کاملش رو ، تو میلی که بهتون زدم دادم ، حالا اگه از دیتا بیس تو برنامه تون استفاده نمی کنین که کد فعال سازی رو توش ذخیره کنین ، یکی از راه هاش اینه که یه کلید تو رجیستری ایجاد کنید و اون کد فعال سازی رو تو اون بصورت هش شده ذخیره کنید و هر بار که برنامه اجرا میشه اون کلید رو از تو رجیستری بخونین و ازش برای اجرا و یا عدم اجرای برنامه استفاده کنین .

    نحوه ساخت کلید تو رجیستری هم یه سرچ کوچولو تو سایت بزنین پیدا می کنین .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    دوست عزیز ، رهام جان درست میگن ، برنامه های دات نت اصلا" گزینه مناسبی برای تهیه و تولید برنامه های امنیتی نیستن و امنیت این گونه برنامه ها متاسفانه در حد صفر خواهد بود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    سلام
    اگر روی بستر دات نت قفل بنویسی سه سوته الگوریتم برنامه را بیرون میارن همین دو دوست که در تاپیک شرکت کردن اینکاره هستند یه سری به تالار امنیت بزن بهتر بخش الگوریتم را با یک زبان که Native تولید می کنه بنویسی مثلا یک DLL به VC++‎ بنویس و به خورد #C بده

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    من می دونم که دات نت اصلا برای قفل گذاری مناسب نیست اما دوستان من مثل شما که حرفه ای نیستم
    می خواستم قدم به قدم به جلو برسم
    من که هنوز نمی تونم یه قفل ساده با هین دات نت رو بنویسم قبول کنید که ...
    اگه قصد کمک دارید یواش یواش یکی رو کمک کنید هلش ندید لطفا.
    حالا یکی خیلی مهربون بیاد بگه چجوری به این قفل مبتدیانه حالی کنم که یه مقداررو توی رجیستری ست کنه و هربار از رجیستری بخونه و
    بعد چه جوری بهش بفهمونم که اون فرم ورود کد فعالسازی با وارد شدن کد فعال سازی نابود بشه وapplication.run برنامه بره روی فرم اول.

    یواش یواش توضیح بدید لطفا

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    1-ابتدای اجرا ، وجود یک Key خاص رو توی رجیستری چک میکنید
    2-اگه وجود داشت valueاون رو استخراج میکنید
    3- اگه وجود نداشت یعنی نرم افزار فعال نشده پس به مرحله 8برید
    4-حالا با استفاده از الگوریتم اول کد سخت افزاری رو ایجاد میکنید
    5-با استفاده از الگوریتم دوم کد سخت افزاری رو به کد نهایی تبدیل میکنید
    6-کد نهایی رو با value که از رجیستری خوندین مقایسه میکنید
    7-اگه برابر بودن یعنی نرم افزار قبلا فعال شده ، پس اجراش میکنید
    8-اگه برابر نبود یعنی فعال نشده پس فرم ورود کد رو به کاربر نمایش میدین
    9-کد وارد شده رو با کد نهایی که تو مرحله 5 بدست آوردین مقایسه میکنید
    10-اگه برابر بود حالا Keyرو تو رجیستری اگه وجود نداره ایجاد میکنید ، یه Value با مقدار کد نهایی تو keyذخیره میکنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط Raham مشاهده تاپیک
    به اندازه كافي سر دات نت با ملت سر كله زدم.
    شما هم دوست عزيز به جاي اينكه بشينيد اينجا از نظراتتون بكين يكم تحقيق كنيد آمار دستتون بياد.
    شما از همون الكوريتم محترمتون استفاده كنيد. كسي جلوتون سد نميشه.
    فقط كدهاي دوستان عزيزمون در حد اب خوردن decompile ميشه.
    اين جوابم به يكي ديكه مربوط ميشد نه شما
    يا حق
    اين جوابم به يكي ديكه مربوط ميشد نه شما
    من کلی گفتم عزیزم نه قصد بی احترامی به شما داشتم و نه علمتون ؟!
    من 3 ساله دارم دات نت کار می کنم و مباحث به قول شما decompile رو هم می دونم ، درسته تخصصم وب هست ولی تا حالا به خودم اجازه ندادم توی یه مسئله خاص خیلی جدی مثل شما نظر بدم و برای همین گفتم باید اساتید (کسانی که بالای 7 تا 8 سال تجربه مفید دارند) باید بیان و نظر نهایی بدند ؟!
    اظهار نظر خوبه ولی اینکه 10 بار به صورت قطعی بنویسید غیر ممکنه زیاد جالب نیست.
    اگر هم شما جز اساتید هستید بنده رسما عذر خواهی می کنم.

    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط mojdeh6583 مشاهده تاپیک
    من می دونم که دات نت اصلا برای قفل گذاری مناسب نیست اما دوستان من مثل شما که حرفه ای نیستم
    می خواستم قدم به قدم به جلو برسم
    من که هنوز نمی تونم یه قفل ساده با هین دات نت رو بنویسم قبول کنید که ...
    اگه قصد کمک دارید یواش یواش یکی رو کمک کنید هلش ندید لطفا.
    حالا یکی خیلی مهربون بیاد بگه چجوری به این قفل مبتدیانه حالی کنم که یه مقداررو توی رجیستری ست کنه و هربار از رجیستری بخونه و
    بعد چه جوری بهش بفهمونم که اون فرم ورود کد فعالسازی با وارد شدن کد فعال سازی نابود بشه وapplication.run برنامه بره روی فرم اول.

    یواش یواش توضیح بدید لطفا
    من می دونم که دات نت اصلا برای قفل گذاری مناسب نیست
    خواهشن این طور پاسخ ندید ، تا کامل 100% به دات نت مسلط نشدید ، اینقدر صریح نفرمایید.
    برای نوشتن یه قفل مطمئن ، شما باید در مرحله اول علمتون رو بالا برید و وقتی علم بالا رفت می تونید خودتون یه برنامه بنویسید که مانع از انتشار غیر مجاز برنامتون بشه و اسمش رو بزارید قفل یا هر چیز دیگه.
    اینکه یک نفر بیاد و به شما الگریتم بده و شما از روی اون برنامه ای رو طراحی کنید به نظرم جالب نمی یاد.

    موفق باشی.

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    خواهشن این طور پاسخ ندید ، تا کامل 100% به دات نت مسلط نشدید ، اینقدر صریح نفرمایید.
    اینکه یک نفر بیاد و به شما الگوریتم بده و شما از روی اون برنامه ای رو طراحی کنید به نظرم جالب نمی یاد.
    بله فکر کنم خیلی صد در صد حرف زدم (ولی از کرک می های توی همین سایت به این نتیجه رسیدم و از نرم افزارایی که راحت سورس دات نت رو بر می گردونن و خوب اگه سورس برگرده دیگه....)
    بابت اظهار نظرم در عین بی دانش بودنم عذر می خوام
    اینکه کمک خواستم دلیلش فهم baseنوشتن قفل بود وگرنه می دونم که استفاده از یه الگوریتم خاص منجر به ایجاد قفل مطمئن نمیشه

    با تشکر

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتر بخش الگوریتم را با یک زبان که Native تولید می کنه بنویسی مثلا یک DLL به VC++‎‎ بنویس و به خورد C#‎‎ بده
    چجوری کدی که در C++‎ نوشتی رو به خورد سی شارپ میدی؟
    میشه اینو توضیح بدید؟
    یا اگه تاپیکی با این مضمون هست معرفی بفرمایید.
    ممنون میشم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    36
    پست
    292

    Red face نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط mojdeh6583 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    اگه می تونید راهنمایی کنید:
    ای بابا راجع به همه چی حرف زدین ولی متاسفانه حداقل ایشونو راهنمایی نکردین که چی کار باید بکنه و یا سراخ کدوم نرم افزار بره.!!!!

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط C Sharp مشاهده تاپیک
    1-ابتدای اجرا ، وجود یک Key خاص رو توی رجیستری چک میکنید
    2-اگه وجود داشت valueاون رو استخراج میکنید
    3- اگه وجود نداشت یعنی نرم افزار فعال نشده پس به مرحله 8برید
    4-حالا با استفاده از الگوریتم اول کد سخت افزاری رو ایجاد میکنید
    5-با استفاده از الگوریتم دوم کد سخت افزاری رو به کد نهایی تبدیل میکنید
    6-کد نهایی رو با value که از رجیستری خوندین مقایسه میکنید
    7-اگه برابر بودن یعنی نرم افزار قبلا فعال شده ، پس اجراش میکنید
    8-اگه برابر نبود یعنی فعال نشده پس فرم ورود کد رو به کاربر نمایش میدین
    9-کد وارد شده رو با کد نهایی که تو مرحله 5 بدست آوردین مقایسه میکنید
    10-اگه برابر بود حالا Keyرو تو رجیستری اگه وجود نداره ایجاد میکنید ، یه Value با مقدار کد نهایی تو keyذخیره میکنید
    بسیار مفید بود
    دستتون درد نکنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط mojdeh6583 مشاهده تاپیک
    چجوری کدی که در C++‎‎ نوشتی رو به خورد سی شارپ میدی؟
    میشه اینو توضیح بدید؟
    یا اگه تاپیکی با این مضمون هست معرفی بفرمایید.
    ممنون میشم
    سلام
    فرض می کنم طراحی DLL با نگرش native را در VC++‎ بلد هستید تابع های مورد نظر را در #C با Import استفاده می کنید :

    [DllImport("DLLName")]
    internal static extern void MyFunction(string MyPara);

  16. #16

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    قفل معنایی ندارد فقط برای دیرتر کپی شدن نرم افزار مفیده اگه قفل خوبی وجود داشت جناب بیل گیس مینوشتند که ویندوزشون تو ایران 500 تومان نفروشند

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    قفل معنایی ندارد فقط برای دیرتر کپی شدن نرم افزار مفیده اگه قفل خوبی وجود داشت جناب بیل گیس مینوشتند که ویندوزشون تو ایران 500 تومان نفروشند
    این که ما توی ایران ویندوز رو 500 تومان می خریم ، دلیل بر قفل نرم افزاری نیست؟!
    راه های زیاد برای ورود نرم افزار به بازار ایران هست ، و ظاهرا ویندوز هایی که ما به قول شما 500 تومن داریم تهیه می کنیم ، ویندوز هایی هستند که به نسخه ارجینال خریداری شده و رجستر شده ، حالا از جایی که جناب بیل گتس یا استیو بالمر روی ایرانی جماعت شناخت کامل نداره ، فکر نمی کرده بیان ازروی همون سی دی کلی رایت کنند و به صورت قانونی داخل کشور فروش کنند!!
    جدا از این موضوع واردات نرم افزار یا همون دانلود با خرید لایسنس اصل ، چند مورد مطرح هست که الان ویندوز در دسترس ماست:
    1- تبلیغ
    2- مباحث نفوزی
    3- عدم تحریک کشورهای دیکه برای ساخت سیستم عامل نظیر
    و...
    که شاید در تجارت مهمتر از تکثیر غیر مجاز باشه؟!
    و در ثانی ما ها در جریان نیستیم ، سیستم عاملی که از طرف شرکتش پشتیبانی نشه ، یعنی باز بود راه نفوز گر؟! دوستان هکر در جریان هستند.
    وقتی بنده ویندوز خریدم 5 هزارتومن ، به قول خودشون ارجینال پشت نقره ای جدا از اینکه نه جلد محکمی داره نه یه روکشی که خش نیفته!!! وقتی کانکت ماکروسافت می شی و بعد قوانینش رو بهت تذکر می ده و بهت می گه که ویندوزت غیر مجاز داره استفاده می شه؟! و حتی حق داشتن آپدیت های امنیتیش رو هم نداری، چه برسه آپدیت های نرم افزاری یا پشتیبانی فنی!!
    و....
    --------------------------------------------------------------
    ببین دنیای نرم افزار الان دیگه فقط نرم افزار نیست ؟! شده نرم افزار + تجارت + سیاست
    و اگر غیر این باشه ، قطعا برای جلوگیری از انتشار راهی پیدا خواهد شد.
    در بحث Asp.Net خود ماکروسافت یا در همین برنامه های socket programing باز هم ماکروسافت شما مباحثی رو می بینید که واقعا اگر بخوان سیستم رو بلاک کنند ، می تونند این کار رو انجام دهند ؟!

    موفق باشید.

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض می کنم طراحی DLL با نگرش native را در VC++‎‎ بلد هستید تابع های مورد نظر را در C#‎‎ با Import استفاده می کنید :

    [DllImport("DLLName")]
    internal static extern void MyFunction(string MyPara);
    نه فرضتون کاملا اشتباه بود.
    مطمئنا اگه کسی اینو بلد باشه ایمپورت کردنشم بلده
    می تونید درباره طراحی dll توضیح بدید؟

  19. #19

    Talking نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    این که ما توی ایران ویندوز رو 500 تومان می خریم ، دلیل بر قفل نرم افزاری نیست؟!
    راه های زیاد برای ورود نرم افزار به بازار ایران هست ، و ظاهرا ویندوز هایی که ما به قول شما 500 تومن داریم تهیه می کنیم ، ویندوز هایی هستند که به نسخه ارجینال خریداری شده و رجستر شده ، حالا از جایی که جناب بیل گتس یا استیو بالمر روی ایرانی جماعت شناخت کامل نداره ، فکر نمی کرده بیان ازروی همون سی دی کلی رایت کنند و به صورت قانونی داخل کشور فروش کنند!!
    جدا از این موضوع واردات نرم افزار یا همون دانلود با خرید لایسنس اصل ، چند مورد مطرح هست که الان ویندوز در دسترس ماست:
    1- تبلیغ
    2- مباحث نفوزی
    3- عدم تحریک کشورهای دیکه برای ساخت سیستم عامل نظیر
    و...
    که شاید در تجارت مهمتر از تکثیر غیر مجاز باشه؟!
    و در ثانی ما ها در جریان نیستیم ، سیستم عاملی که از طرف شرکتش پشتیبانی نشه ، یعنی باز بود راه نفوز گر؟! دوستان هکر در جریان هستند.
    وقتی بنده ویندوز خریدم 5 هزارتومن ، به قول خودشون ارجینال پشت نقره ای جدا از اینکه نه جلد محکمی داره نه یه روکشی که خش نیفته!!! وقتی کانکت ماکروسافت می شی و بعد قوانینش رو بهت تذکر می ده و بهت می گه که ویندوزت غیر مجاز داره استفاده می شه؟! و حتی حق داشتن آپدیت های امنیتیش رو هم نداری، چه برسه آپدیت های نرم افزاری یا پشتیبانی فنی!!
    و....
    --------------------------------------------------------------
    ببین دنیای نرم افزار الان دیگه فقط نرم افزار نیست ؟! شده نرم افزار + تجارت + سیاست
    و اگر غیر این باشه ، قطعا برای جلوگیری از انتشار راهی پیدا خواهد شد.
    در بحث ASP.NET خود ماکروسافت یا در همین برنامه های socket programing باز هم ماکروسافت شما مباحثی رو می بینید که واقعا اگر بخوان سیستم رو بلاک کنند ، می تونند این کار رو انجام دهند ؟!

    موفق باشید.
    خوشم اومد احسنت

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    با آقای قادری موافقم ...
    البته من خیلی اینکاره نیستم !
    ولی شخصا ده تا 12 تا نرم افزار مهندسی تولید دو شرکت (آلمانی) رو میشناسم که تیم های کرک معروف کلا بیخیال کرک کردنشون شدن !!!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: نوشتن یه قفل نرم افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط mojdeh6583 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    اگه می تونید راهنمایی کنید:
    من یه قفل نوشتم که مشخصات سخت افزار کاربر رو می گیره و بهش یه کد میده
    بعد کاربر کدش رو تلفنی اعلام میکنه
    بعد دوباره با یه الگوریتمی من بهش یه کد جدید میدم
    کاربر اون کد جدید که همون کد فعالسازی هست رو وارد میکنه و برنامه اجرا میشه
    اما
    من تا همینجاشو بلدم
    ینی بلدم که چجوری بهش کد فعالسازی بدم
    اما بلد نیستم بهش بگم وقتی این کد فعالسازی رو وارد کرد چجوری برنامه فعال بشه و دیگه از کاربر کد فعالسازی نخواد؟
    اصلا چجوری غیر فعال بوده که حالا فعال بشه
    اولا اینکه این فرمی که کار دریافت کد و چک کردن درست بودنش رو انجام میده باید جزو فرم های برنامه ام باشه
    ؟
    یا کلا یه برنامه جدید باید بسازم که کارش این باشه؟
    من نیاز فوری به دونستن اینکه چطوری بین کد فعال سازی و فعال شدن رابطه برقرار کنم دارم.
    دوستانی که اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنند.
    مرسی
    سلام عرض میکنم خدمت اساتید محترم یه برنامه مبتدیانه ساختم که باید یه سریالی رو بهش بدی تا لود بشه و یک بار که رجیست بشه دیگه سریال رو نمیخواد درج کنی ولی سطحش خیلی پایینه و باید یه سری تغییرات توش داده بشه تا به قول دوستمون تا مشخصات سخت افزاری رو بهمون بده تا براش یه سریال نامبر بسازیم و بهش ارائه بدیم اگه میشه یه نگاهی بندازین و نظر بدین
    سریال نامبر :123
    دانلود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •