نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به کلاس از تمام فرم ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    دسترسی به کلاس از تمام فرم ها

    سلام دوستان من میخوام تو برنامم یک کلاس داشته باشم و از تمام فرم هام بتونم به کلاس دسترسی داشته باشم باید چیکار کنم ؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: دسترسی به کلاس از تمام فرم ها

    با سلام.

    برای این کار کافیه متد درون کلاس رو به صورت Public تعریف کنید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    نقل قول: دسترسی به کلاس از تمام فرم ها

    برای اینکه به متد های درون کلاس دسترسی داشته باشیم باید کلاس رو new کنیم که با این کار متغییر های درون کلاس دوباره ایجاد می شود و متغییر های قبلی از بین می رود ولی من میخوام متغییر ها از بین نره

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    نقل قول: دسترسی به کلاس از تمام فرم ها

    دوست عزیز من با این کار مشکلم رو حل کردم فقط بگید درسته یا نه :
    این کد رو در کلاس قرار دادم :
    static public string id;

    و از داخل برنامه کلاس رو صدا زدم و id رو دیدم .

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: دسترسی به کلاس از تمام فرم ها

    مثلا من اینطوری می نویسم


    public static bool dbConnected(string ConnectionString)
    {
    SqlConnection cn = new SqlConnection(ConnectionString);
    try
    {
    cn.Open();
    cn.Close();
    return true;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    return false;
    }
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •