نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قفل براي برنامه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    قفل براي برنامه؟

    سلام دوستان براي برنامه اي كه مي نويسيم
    چطور مي شه قفلي گذاشت كه فقط روي يك سيستم اجرا شه حتي با عوض شدن سيستم عامل
    به نظر خودم اگر يك شماره يا.. رو كه در هرسيستم يكتاست بتونيم با كد بگيريم و اول برنامه چك كنيم مشكل حله.
    نظر شما چيه؟ آيا چنين چيزي هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: قفل براي برنامه؟

    اگر در نظر دارید با دات نت این قفل رو طراحی کنید ، بهتر هست که به سراغ استفاده از قفلهای تجاری موجود در بازار برید ، چون دات نت عملا" امنیت لازم رو نداره و در این مورد فقط شما هزینه و زمانی که رو گذاشتید از دست خواهید داد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: قفل براي برنامه؟

    اگه کسی بلده که بگه سریال نامبر یا کد یه قطعه ی سخا افزار رو چطوری میشه به دست آورد لطفا بگه .(خودم نفهمیدم چی گفتم )

    ولی در رابطه با سوال شما :
    اگه می خواهید برنامه ی خودتون خیلی قوی نباشه که می تونید با گذاشتن یه فایل و ذخیره ی اون کد در اون یا داخل یه دیتابیس اونو ذخیره کنید و بعدش موقع اجرا ی دوم به بعد اونو چک کنه .
    ولی این راه خیلی ساده هست و طرف با یه کلک می تونه قفل رو کنار بزنه .(مثلا فایل ذخیره شده یا ...)

    بهترین راه فعلا ثبت توی اینترنت هست . منظورم اینه که طرف برای اولین بار برنامه رو باز کرد بهش یه کد بده و بعدش اون کد رو بیاد و توی سایتی که ساختید وارد کنه و یه کد جدید بگیره و توی برنامه وارد کنه .
    بعدش همیشه موقع اجرای بررنامه و موقع اتصال به ابنترنت کد ها چک بشه .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: قفل براي برنامه؟

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    اگه کسی بلده که بگه سریال نامبر یا کد یه قطعه ی سخا افزار رو چطوری میشه به دست آورد لطفا بگه .(خودم نفهمیدم چی گفتم )

    ولی در رابطه با سوال شما :
    اگه می خواهید برنامه ی خودتون خیلی قوی نباشه که می تونید با گذاشتن یه فایل و ذخیره ی اون کد در اون یا داخل یه دیتابیس اونو ذخیره کنید و بعدش موقع اجرا ی دوم به بعد اونو چک کنه .
    ولی این راه خیلی ساده هست و طرف با یه کلک می تونه قفل رو کنار بزنه .(مثلا فایل ذخیره شده یا ...)

    بهترین راه فعلا ثبت توی اینترنت هست . منظورم اینه که طرف برای اولین بار برنامه رو باز کرد بهش یه کد بده و بعدش اون کد رو بیاد و توی سایتی که ساختید وارد کنه و یه کد جدید بگیره و توی برنامه وارد کنه .
    بعدش همیشه موقع اجرای بررنامه و موقع اتصال به ابنترنت کد ها چک بشه .
    دوست عزیز جسارتا" هر دور روش عنوان شده شما ، نه به خاطر خود روش بلکه به خاطر ساختار دات نت بسیار ضعیف خواهند بود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: قفل براي برنامه؟

    خوب شما روش بدست آوردن سریال نامبر یا کد سخت افزار رو یلد هستید ؟

    شاید تونستم یه فکری براش بکنم و یه کامپوننت باحال بنویسم !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: قفل براي برنامه؟

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    خوب شما روش بدست آوردن سریال نامبر یا کد سخت افزار رو یلد هستید ؟

    شاید تونستم یه فکری براش بکنم و یه کامپوننت باحال بنویسم !
    این کد به دردتون میخوره :
    کد HTML:
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                string s = string.Empty;
    
                try
                {
                    ManagementObjectSearcher searcher = new ManagementObjectSearcher("root\\CIMV2", "SELECT * FROM Win32_DiskDrive");
                    foreach (ManagementObject queryObj in searcher.Get())
                    {
                        s = queryObj["Model"].ToString();// +"\n" + queryObj["Name"].ToString() + "\n" + queryObj["Caption"].ToString();
                    }
                }
                catch (ManagementException error)
                {
                    s = string.Empty;
                }
    
                MessageBox.Show(s); 
            }
    این لینک هم خیلی مفیده :
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa394084.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •