نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: تقویم شمسی برای WPF

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    تقویم شمسی برای WPF

    متاسفانه MIcrosoft تقویم شمسی را در Visual Studio 2010 قرار نداد دوستان یه کارهای انجام داده اند اما کامل نیست یا اینکه مشکلات خاص خود را دارد مثل نمونه زیر :
    http://mds-soft.persianblog.ir/post/70/
    در حال گشتن همچین تقویمی بودم که این نمونه را پیدا کردم که با Silverlight طراحی شده و برای سایتها استفاده می شود اما برنامه ام وب سایت نیست .
    1- آیا می توانم از این فایل استفاده کنم ؟
    2- چطور این تقویم را به پروژه ام اضافه کنم ؟
    3- تقویم دیگری مثل همین نمونه برای WPF ( برنامه Application ) وجود ندارد ؟


  2. #2
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام
    ايميل بدهيد تا برايتان ايميل كنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    خیلی خیلی ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Davood_amega : شنبه 03 مهر 1389 در 09:10 صبح

  4. #4
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    این حجمش کم بود همین جا برات گذاشتم
    این Dll ها توابع و کلاسهای زیادی برای کار با تقویم فارسی و حتی تبدل عدد به نوشته دارن
    سورس کاملش رو برات امیل میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Test.rar‏ (108.8 کیلوبایت, 1092 دیدار)

  5. #5

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    بنده به یک Dll یا چیز دیگه ای مثل اون احتیاج دارم که ComboBox های خودم از اون استفاده کنند .
    اگر از Calender خود WPF استفاده کنم هم خیلی خوب میشه اینجا هم یه چیزای نوشته .
    مثلا با اضافه کردن xml:lang="Fa-IR" به Window خودمون Calender به صورت زیر می شود .

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi550u مشاهده تاپیک
    این حجمش کم بود همین جا برات گذاشتم
    این Dll ها توابع و کلاسهای زیادی برای کار با تقویم فارسی و حتی تبدل عدد به نوشته دارن
    سورس کاملش رو برات امیل میکنم
    متاسفانه Object که اضافه می شود از لحاظ ظاهزی با فرمهامون همخوانی ندارد و ضمنا قابلیت ویرایش ندارد و مشکل دیگری که دارد این است که توانایی ندارد که تاریخ خاصی را از ما بگیرد و نمایش دهد .
    نقل قول نوشته شده توسط رضا عربلو مشاهده تاپیک
    نتونستم روی فرمهای خودمون بذارم اگر یه راهنمایی بکنید ممنون خواهم شد .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Davood_amega : چهارشنبه 20 مرداد 1389 در 18:41 عصر

  7. #7
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Davood_amega مشاهده تاپیک



    متاسفانه Object که اضافه می شود از لحاظ ظاهزی با فرمهامون همخوانی ندارد و ضمنا قابلیت ویرایش ندارد و مشکل دیگری که دارد این است که توانایی ندارد که تاریخ خاصی را از ما بگیرد و نمایش دهد .

    نتونستم روی فرمهای خودمون بذارم اگر یه راهنمایی بکنید ممنون خواهم شد .
    اون چیزی که من برای شما گذاشتم و اون چیزی که آقای عربلو گذاشتن یکی هست و قابلیت هاش کامله به مثال های خودش و سورس برنامش نگاه کنید و ببینید چطوری استفاده میشه
    قابلیت ویرایش ظاهر هم داره من خودم این کار رو نکردم ولی توی سورس برنامش در قسمت WPF Demo این کار رو انجام داده
    مثالش رو برات میگذارم سورسش هم که داری
    راستی موقع اجرای مثال یک error رو ی صفحه میاد بدون اینکه Ok کنی برو به پنجره برنامه و اونو روی حالت فارسی بگذار و با برنامه کار کن error رو OK نکن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Bin.rar‏ (104.3 کیلوبایت, 495 دیدار)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    اما هر کاری می کنم نمیشه !
    Dll ها را اضافه می کنم اما نمیتونم از کدا سر در بیارم !
    لطفا یه مثال بذارید که یه ComboBox با تقویم شمسی داشته باشد.( البته در WPF)

  9. #9
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    مثالی که توی پست شماره 4 گذاشتم داره(Test) اگه منظور شما چیز دیگست دقیق تر توضیح بدید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    این ComboBox مربوط به DLL هاست . می خواستم طبق ComboBox که خودم طراحی کردم ، روش های اتصال به DLLها را بدونم .
    یه سوال دیگه این که این آدرس های که در Window هست چیه ؟
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"

  11. #11
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Davood_amega مشاهده تاپیک
    این ComboBox مربوط به DLL هاست . می خواستم طبق ComboBox که خودم طراحی کردم ، روش های اتصال به DLLها را بدونم .
    یه سوال دیگه این که این آدرس های که در Window هست چیه ؟
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    این جواب سئوال دوم
    https://barnamenevis.org/showpo...1&postcount=15

    برای سئوال اول چون ضمیمه سایت کار نمیکنه برات ایمیل کردم توی این نمونه ظاهر combo رو عوض کردم همچنین دقت کن ظاهر Combo برنامه و Combo تقویم یکی هستن و همچنین ظاهر Button تقویم و Button برنامه
    Microsoft Expression Blend بلد باشی کارت راحت تر میشه
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی فرزاد : جمعه 22 مرداد 1389 در 14:05 عصر

  12. #12

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    این کامپوننت را خودم طراحی کردم .



    قابلیتهای زیادی هم داره
    مثل:
    · امکان تغییر سایز کامپوننت
    · امکان تعیین تاریخ امروز (پیش فرض از تاریخ سیستم استفاده میکند)
    · امکان تغییر رنگ زمینه روزها
    · تغییر فونت روزها
    · تعیین تاریخ انتخاب شده به صورت برنامه نویسی
    · دریافت تاریخ انتخاب شده توسط کاربر
    · دارای لیست تاریخ های پر رنگ و بخصوص (BoldedDates)
    · اضافه و حذف از لیست تاریخ های پر رنگ
    · امکان ایجاد رویداد های مختلف برای روزها مثل MouseClick , MouseDoubleClick , ...

    همراه فایل یه pdf هست که تمام امکاناتش توضیح داده شده.
    از آدرس زیر میتونی دریافت کنی:
    http://behsoft.blogfa.com/post-4.aspx
    یه نمونه پروژه (windows Application) با C#‎‎‎ هم نوشتم. آدرسش:
    http://behsoft.blogfa.com/post-5.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله saeed1386 : دوشنبه 25 مرداد 1389 در 09:23 صبح دلیل: عکس

  13. #13
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط saeed1386 مشاهده تاپیک
    این کامپوننت را خودم طراحی کردم .



    سلام آقا سعيد
    بابت اينكه اين تقويم رو براي استفاده دوستان معرفي كرديد متشكرم
    ولي فكر ميكنم اين تقويم تحت WinApp باشه و براي WPF كارايي نداره ؟ درسته؟
    اگه بتونيد يك نسخه از اون رو تحت WPf هم درست كنيد معركه ميشه
    بازم متشكر

  14. #14

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi550u مشاهده تاپیک
    سلام آقا سعيد
    بابت اينكه اين تقويم رو براي استفاده دوستان معرفي كرديد متشكرم
    ولي فكر ميكنم اين تقويم تحت WinApp باشه و براي WPF كارايي نداره ؟ درسته؟
    اگه بتونيد يك نسخه از اون رو تحت WPf هم درست كنيد معركه ميشه
    بازم متشكر[/right]
    خیلی ممنون
    من خیلی با WPF آشنایی ندارم . البته تاحدودی کار کردم.
    اگه تونستم بنویسمش حتما براتون میذارم.

    اطلاع نداشتم که dll های winApp در WPF کارایی نداره.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام و ممنون از دوستانی که این پستو دنبال می کنن .
    بالاخره یه Calender شمسی عالی که دقیقا مثل میلادیه( با کلیک بر روی ماه ، ماههای سال مورد نظر را می آورد و با کلیک بروی سال ، دهه که این سال قرار دارد را می آورد ) پیدا کردم .
    اینم لینکش :
    Arash Sahebolamri
    از این دوست هم میهنی باید ممنون باشیم که این کار خیلی قشنگ را طراحی کردن .
    کافیه فقط فایل PersianDateControl.dll را به Toolbox اضافه کنید .

  16. #16
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Davood_amega مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از دوستانی که این پستو دنبال می کنن .
    بالاخره یه Calender شمسی عالی که دقیقا مثل میلادیه( با کلیک بر روی ماه ، ماههای سال مورد نظر را می آورد و با کلیک بروی سال ، دهه که این سال قرار دارد را می آورد ) پیدا کردم .
    اینم لینکش :

    از این دوست هم میهنی باید ممنون باشیم که این کار خیلی قشنگ را طراحی کردن .


    کافیه فقط فایل PersianDateControl.dll را به Toolbox اضافه کنید .

    سلام
    تقویم خوبیه فقط یکم از نظر قرار گیری فونتهاشمشکل داره و اعداد از کادر بیرون زدن سعی میکنم ار رو ی سورس برنامش اینو اصلاح کنم و توی همین پست میگذارم

    ولی ای کاش توابع و کلاسهایی متنوع که در تقویمی که من معذفی کردم رو هم داشت که دیگه عالی میشد
    البته میشه از کلاس های اون تقویم در کنار توقیمی که شما معرفی کردید استفاده کرد
    متشکرم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار lastmory
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    221

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام به همه ی دوستان.من احتیاج ضروری دارم به کد این تاریخ فارسی...خودم dll دارم.اما کدشو میخوام...ممنون از لطف همه....

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    کدش هم در لینک زیر موجوده !

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلامی دوباره
    چند تا از مشکلاتی که این Componnent داره :
    1- بعد از کلیک روی تاریخ موردنظر در DatePicker ، کادری که باز شده بسته نمی شود و باید روی یه جای در فرم کلیک کنیم . که با اصلاح کد مشکل حل شد . Dll اش رو در لینک زیر می توانید دانلود کنید .
    لینک دانلود PersianDateControls
    از Mehdi550u ممنون که یه تلنگری بهم انداخت که کدو تغییر بدم .
    2- با Tab رابطه خوبی نداره و نمی دونم چرا تو فرمهام TabIndex بالاترینم باشه بازم آخرین Object ای است که روش می ریم .
    3- تبدیل شمسی داره ولی تبدیل میلادی نداره و تو چند از فرمهام مشکل خوردم و با FarsiLibrary.Utils هم که خواستم کار کنم SelectedDate نتونست باهاش کار کنه البته اگر خصویت Text را پر کنم مشکلی نداره .
    4- با تغییر اندازه بعضی مواقع دچار مشکل می شود و فونتها بهم میریزه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Davood_amega : چهارشنبه 07 مهر 1389 در 21:07 عصر

  20. #20

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام به همگی

    از لطفتون و feedback تون ممنونم. مخصوصا جناب Davood_Amega.
    مشکلاتی رو که گفتین سعی می کنم حل کنم. فقط یکی 2 تا موردو فعلا توضیح بدم:

    -تبدیل شمسی به میلادی تو PersianDate هست، با متد () ToDateTime. تبدیل میلادی به شمسی هم همینطور. یه constructor داره که DateTime می گیره. یعنی اگه مثلا می خواین SelectedDate تو PersianDatePicker یا PersianCalendar معادل یه تاریخ میلادی باشه:
    DateTime d=...;myDatePicker.SelectedDate=new PersianDate(d);
    اگه منظورتون چیز دیگه ای هست دقیق تر بگین لطفا.

    -من که با تغییر اندازه مشکلی ندیدم. اگه منظورتون نشون داده نشدن نصفه پایینی عدد هاس به نظرم مشکل از فونته. چون با فونت های انگلیسی این مشکلو نداره.

    اگه بازم چیزی به نظرتون رسید ممنون می شم خبرم کنین

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    آرش جان بهت خیرمقدم میگم ، انشاالله که تو این سایت بتونیم از اطلاعات هم استفاده کنیم (البته اطلاعات بنده حداقل خیلی کمه اما دوستان بسیار قوی هم در جمعمون هستند )
    در مورد فونت کاملا کاملا حق با شماست تو انتخاب Size فونت کمی بی دقتی کردم چون می خواستم اون تاریخی که در حال حاضر کاربر میبینه بزرگتر باشه اما کادری که باز میشه رو نادیده گرفته بودم اما مشکل زیر را هم چک کن:
    با Tabرابطه خوبی نداره و نمی دونم چرا تو فرمهام TabIndex بالاترینم باشه بازم آخرین Object ای است که روش می ریم.
    با تشکر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط arash.sahebolamri مشاهده تاپیک
    -تبدیل شمسی به میلادی تو PersianDate هست، با متد () ToDateTime. تبدیل میلادی به شمسی هم همینطور. یه constructor داره که DateTime می گیره. یعنی اگه مثلا می خواین SelectedDate تو PersianDatePicker یا PersianCalendar معادل یه تاریخ میلادی باشه:
    DateTime d=...;myDatePicker.SelectedDate=new PersianDate(d);
    اگه منظورتون چیز دیگه ای هست دقیق تر بگین لطفا.
    عرض کنم که به چه صورتی DateTime هم شمسی می گیره و هم میلادی . متد ToDateTime مربوط به PersianDate هم فقط تاریخ شمسی را میاره !
    اگه یهمثالی بذارید ممنون میشم .

  23. #23

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Davood_amega مشاهده تاپیک
    عرض کنم که به چه صورتی DateTime هم شمسی می گیره و هم میلادی . متد ToDateTime مربوط به PersianDate هم فقط تاریخ شمسی را میاره !
    اگه یهمثالی بذارید ممنون میشم .
    DateTime که شمسی نمیگیره. اگه میخوای تاریخ شمسی رو میلادی کنی کافیه از همون متد ToDateTime تو PersianDate استفاده کنی که تاریخ میلادی بر می گردونه نه شمسی، یعنی DateTime بر می گردونه.

    PersianDate myBirthDay = new PersianDate(1366, 9, 5);
    DateTime myGregorianBirthDay = myBirthDay.ToDateTime();

    همینطور اگه میخوای معادل میلادی تاریخ شمسی انتخاب شده رو از PersianCalendar یا PersianDatePicker در بیاری :

    DateTime d=persianDatePicker.SelectedDate.ToDateTime();

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    ممنون در مورد PersianDateControls شما هم یه تغییر کوچیک ایجاد کردم که Datepicker کادرش بسته بشه ! قبلا وقتی تاریخ را انتخاب می کردیم کادر بسته نمی شد و باید یک جا کلیک می کردیم تا کادر بسته بشه !
    اما همچنان مشکل TabIndex وجود داره .

  25. #25

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    مشکل tab و بسته نشدن popup رو درست کردم. تو فایل attach شده dll های اصلاح شده رو گذاشتم. هنوز تو CodeProject آپلودشون نکردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    ممنون خیلی عالی شد !
    اگه بازم مشکلی دیدم آرش جان اطلاع میدم .

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    یه نکته دیگه اینکه اگر بتونی Dll مربوط تبدیل تاریخ را یه کم دستکاری کنی فکر کنم خیلی بهتر بشه !
    در فایل ضمیمه یک DLL کامل به نام FarsiLibrary را قرار دادم که فایل Help هم همراهش هست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    ضمنا یه سوال دیگه برای تبدیل شمسی به میلادی و برعکس نمیشه رشته وارد کرد ؟
    و اینکه تبدیل تاریخها صددرصد تست شده ؟

  29. #29

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    تاریخ ها رو از روز ازل تا ابد همه رو چک کردم.
    برای رشته تاریخ شمسی از() PersianDate.Parse یا() PersiandDate.TryParse استفاده کن. مثل تبدیل string به int یا double یا DateTime.
    برای رشته میلادی هم اول DateTime شون کن. بعد با ()new PersianDate به شمسی تبدیلشون کن.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    بنده می خوام یه رشته میلادی را به شمسی و یه رشته شمسی را به میلادی تبدیل کنم اما همچنان سر تبدیل مشکل دارم .
    درمورد تبدیل شمسی به میلادی مشکلی نیست ولی برعکس مشکل دارم . فقط برای استفاده در بانک می خواهم که دیگهDLL دیگه ای برای تبدیل میلادی به شمسی استفاده نکنم .

  31. #31

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Davood_amega مشاهده تاپیک
    بنده می خوام یه رشته میلادی را به شمسی و یه رشته شمسی را به میلادی تبدیل کنم اما همچنان سر تبدیل مشکل دارم .
    درمورد تبدیل شمسی به میلادی مشکلی نیست ولی برعکس مشکل دارم . فقط برای استفاده در بانک می خواهم که دیگهDLL دیگه ای برای تبدیل میلادی به شمسی استفاده نکنم .
    برای تبدیل رشته میلادی به شمسی:

    string dateStr=...;
    string persianDateStr= (new PersianDate(DateTime.Parse(dateStr))).ToString();

  32. #32

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام دوستان.
    نسخه جدید PersianCalendar رو تو Code Project گذاشتم. دوباره آدرسش اینه:


  33. #33
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    آیا تغییر دیگری هم نسبت به اون فایلی که در همین سایت قرار داده بودی داشته !

  34. #34

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Davood_amega مشاهده تاپیک
    آیا تغییر دیگری هم نسبت به اون فایلی که در همین سایت قرار داده بودی داشته !
    نمی دونم. فکر نکنم.

  35. #35
    کاربر تازه وارد آواتار tk2005730
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    http://www.DOSPRINT.ir
    پست
    40

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام دستت درد نکنه کنترل خوبی شده. فقط این قابلیت را هم بذار که کنترل بتونه خالی باشه یعنی هیچ تاریخی را انتخاب نکنیم.
    ممنون

  36. #36

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام بی زحمت اگه برای من هم بدی ممنون می شم آدرس ایمیلم Shekari.1740@gmail.com

  37. #37

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام و خسته نباشید
    یه سوال داشتم در مورد کنترل
    SelectDate این کنترل را باید باچه نوعی بایند کنم ؟
    آخه با چندتا امتحان کردم کار نکرد
    البته با persiandate هم امتحان کردم ولی خاصیت text اون تغییر نمی کرد
    من با wpf و mvvm کار می کنم
    اگه یه مثال بدین ممنون میشم

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام . از دوستانی که از این برنامه استفاده کردن یه سوال داشتم .؟
    این Calendar را چطور بزرگ کردن ؟
    اون Calendar که تو DatePicker میاد را می گم ؟

  39. #39

    نقل قول: تقویم شمسی برای WPF

    سلام ببخشید مزاحمتون شدم بنده دنبال یه تقویم فارسی برای wpf هستم اگر میشه کمک کنین ممنونتون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •