نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    Question نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    سلام دوستان:
    من میخوام یه دستور if بنویسم که شرط اون انتخاب شدن یا نشدن یک آیتم(فرقی نمیکنه که کدوم آیتم) در یک listbox باشه، باید چیکار کنم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    با سلام

    منظورتون از انتخاب اینه که با کلیک روی اون select کنی اونو یا میخواهید در یک حلقه از اون استفاده بکنید یا ....

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    متونید از SelectedIndex یا Selected Item استفاده کنید ./






  4. #4

    نقل قول: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajadjamalian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان:
    من میخوام یه دستور if بنویسم که شرط اون انتخاب شدن یا نشدن یک آیتم(فرقی نمیکنه که کدوم آیتم) در یک listbox باشه، باید چیکار کنم؟

    اگه می خوایید آیتم انتخاب شده از لیست را جایی براتون چاپ کنه برنامه اش همین میشه که نوشتم

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    label1.Text = listBox1.Text;

    }
    البته در قسمت کد خود list box هم می شه نوشت
    آخرین ویرایش به وسیله raha1234567 : سه شنبه 19 مرداد 1389 در 10:23 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    سلام دوستان:
    فرض كنيد من توي listbox سه تا آيتم دارم ميخوام يه دستور if بذارم كه اگه يكي از اين سه تا انتخاب شده بود يه كاري رو برام انجام بده و اگه هيچكدوم انتخاب نشده بود كار ديگه اي رو برام انجام بده، اين شرط رو بايد چه طوري بنويسم؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    خوب مقادیر داخل لیست را باید مقایسه کنی برنامه ای که نوشتم اجرا میکنه البته فکر کنم راه دیگه ای هم داشته باشه. a,b,c مقادیر داخل لیست هست.

        
    private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (listBox1.Text =="a")
    MessageBox.Show("hello");
    if (listBox1.Text =="b")
    MessageBox.Show("hi");
    if (listBox1.Text == "c")
    MessageBox.Show("bye");
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    سلام دوستان براي چنين كاري بايد اين چنين كدي بنويسيد:
    int a = -1;
    if(listbox1.selectedindex == a
    {...
    })

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: نوشتن شرط برای انتخاب یک آیتم درlistbox؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajadjamalian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان:
    فرض كنيد من توي listbox سه تا آيتم دارم ميخوام يه دستور if بذارم كه اگه يكي از اين سه تا انتخاب شده بود يه كاري رو برام انجام بده و اگه هيچكدوم انتخاب نشده بود كار ديگه اي رو برام انجام بده، اين شرط رو بايد چه طوري بنويسم؟؟؟
    سلام دوست عزيز
    فكر ميكنم منظورتون اين باشه:
    private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (listBox1.SelectedIndex != -1)
    {
    MessageBox.Show("يك آيتم انتخاب شده است");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("آيتمي انتخاب نشده است");
    }
    }

    اگه منظورتون اين نبود، بگيد.



    ويرايش: پست همزمان. (من دير جواب رو نوشتم. ولي پست رو حذف نميكنم كه بعدا اگه كسي اين مشكل رو داشت بتونه استفاده كنه)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •