نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

  1. #1

    روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    چطوری می شه داده ای خاص از داده های یک دیتا گرید ویو رو رو به داخل تکست باکسها فراخوانی کرد تا از اونجا به راحتی بشه ویرایششون کرد؟ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟


  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    با سلام

    دوست عزیز تو چت روم گفتید که این راه رو نمی خواهید العا میشه توضیح بدید مشکل این راه چیه

    اگر میشه بگید میخواهید دقیقا چیکار کنید شاید روش های بهتری وجود داشت

    با تشکر

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟


    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    textBox1.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    textBox2.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    }


    این کدیه که توی آدرسی که دادید نوشته شده. می شه در موردش توضیح بدید؟CurrentRow.Cells[0 مشخص کننده چی هست؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    این کد میگه سلول شماره 0 که همون اول خونه هستش بره تو کدوم تکست باکس

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    این کد میگه سلول شماره 0 که همون اول خونه هستش بره تو کدوم تکست باکس
    کدهای فوق رو می شه روی دکمه نوشت دیگه ؟یعنی بعد از انتخاب رکورد مورد نظر دکمه دلخواه که حاوی کدهای فوق هست رو زد؟ درسته؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    بله میشه تو دکمه هم نوشت

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    بله میشه تو دکمه هم نوشت
    اگر بخوام یکی از سلولهای رکورد توی لیست باکس ریخته بشه باید چکار کرد؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟


    listbox1.item.add(datagridview1.currentrow.cell[0].value.tostring());

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  10. #10

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    خب فرضا داده ها به داخل تکست باکس و لیست باکس منتقل شدند حالا برای اینکه با زدن دکمه ای خاص (فرضا ثبت ) این اطلاعات که به تکست باکس منتقل شدند و ویرایش شدند. دقیقا جایگزین اطلاعات قبلی بشوند باید چیکار کرد؟ممنون

  11. #11
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    منظورتون رو متوجه نشدم

    واضح تر بگید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  12. #12

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    منظورتون رو متوجه نشدم

    واضح تر بگید
    فرضا سلولهای رکورد مورد نظر به داخل تکست باکسها منتقل شدند. و ما هم یک سری ویرایش توی آنها انجام دادیم حالا قصد داریم با زدن دکمه ای مثل دکمه ثبت این ویرایش انجام گرفته جایگزین سلولهای همان رکوردی بشه که داده ها از اون استخراج شدند.

  13. #13
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    خب ببین دوست عزیز بانک شما مقدار خاصی داره منظورم کلید اصلی هستش ؟ که مثلا داخش سلول یک گرید ویو اون مقدار باشه؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  14. #14

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    خب ببین دوست عزیز بانک شما مقدار خاصی داره منظورم کلید اصلی هستش ؟ که مثلا داخش سلول یک گرید ویو اون مقدار باشه؟
    کلید اصلی نداره.نمونه برنامشو شما قبلا دیده اید. همونه دارای کلید اصلی نیست.

  15. #15
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    ببین شما باید بر اساس یک مقدار خاص اطلاعات رو ویرایش کنید و الا با فاجعه رو به رو میشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  16. #16

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    ببین شما باید بر اساس یک مقدار خاص اطلاعات رو ویرایش کنید و الا با فاجعه رو به رو میشید
    منظور از یک مقدار خاص چیه؟ توضیح بیشتر می دید؟

  17. #17
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    ببین مثلا شما برای ویرایش نیاز به این دستور دارید update . ........ where name=@name

    خب مثلا اگر توجه کنید میشه 100 نام مثل هم وجود داشه باشه اگر بر اساس نام ویرایش کنید همه ی فیلد هایی که اسمشون برابراست با name@ ویرایش میشن

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  18. #18

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    ببین مثلا شما برای ویرایش نیاز به این دستور دارید update . ........ where name=@name

    خب مثلا اگر توجه کنید میشه 100 نام مثل هم وجود داشه باشه اگر بر اساس نام ویرایش کنید همه ی فیلد هایی که اسمشون برابراست با name@ ویرایش میشن
    آها گرفتم من فیلد شماره نامه فیلدیه که سلولش یکیه.و تکراری بودنش امکان نداره. یعنی باید بگم این فیلد بره جایگزین همون فیلدی بشه که شمارش همینه؟

  19. #19
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    ببین دوست عزیز شما باید ویراش رو بر اساس شماره نامه ویرایش بکنید البته میشه بدون فیلد کلید هم این کارو کرد ولی اون مشکلات خاص خودش رو داره

    البته شما هم میتونی خود شماره نامه رو تغییر بدید. کافیه مقدار شماره نامه رو بذاری توی یک متفیر بعدش بر اساس اون متغیر ویرایش بکنی

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  20. #20

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز شما باید ویراش رو بر اساس شماره نامه ویرایش بکنید البته میشه بدون فیلد کلید هم این کارو کرد ولی اون مشکلات خاص خودش رو داره

    البته شما هم میتونی خود شماره نامه رو تغییر بدید. کافیه مقدار شماره نامه رو بذاری توی یک متفیر بعدش بر اساس اون متغیر ویرایش بکنی
    یعنی چطور؟ یعنی باید بگم بر اساس شماره نامه برو و اگه همچین شماره نامه ای وجود داشت تمام اطلاعات وارد شده رو جایگزین همون شماره نامه بکو؟

  21. #21
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش فراخوانی داده ها از دیتاگرید یوو به تکست باکس؟

    ببین فردا کدی برات میفرستم تا بهتر کمکت بکنه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •