نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

  1. #1

    اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    سلام
    من تمام پست های قبلی را برای حل مشکلم جستجو کردم ولی مشکلم حل نشد

    رسیدم به دیتابیس در کتاب آقای هاشمیان حالا میخوام از برنامه به دیتابیس وصل بشم
    تمام مراحلش هم میرم فقط موقع کامپایل این خطا (شماره 3) رو میده تصویرشم گذاشتم ببینید مراحل اتصال به دیتابیس انجام میشه و پیغام اتصال موفق هم میده فقط موقع اجرای برنامه ...

    کد HTML:
    SqlConnection con = new SqlConnection ("server=sqlexpress;database=MyDataBase" + "user id=Amir ;password=");
    con.Open ();
    یا
    کد HTML:
    SqlConnection con = new SqlConnection ("server=localhost;database=MyDataBase" + "user id=Amir ;password=");
    con.Open ();


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    تو عکس 2 رو دیتابیس کلیک کن و در سمت راست (propertice) کانکشن استرینگ رو کپی کن ...

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    30

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    سلام
    بهترین راه حل برای کانکشن استفاده از فایلهایی با پسوند .udl است.
    یک فایل notepad رو صفحه دسک تاپ بسازید. بعد اگر پسوند را مشاهده می کنید که به صورت دستی با rename کردن پسوند را به udl تغییر بدهید . اگر نه با باز کردن فایل و save as فایل با اسم "test.udl" (داخل گیومه قرار دهید تا پسوند را تغییر دهد) ذخیره کنید.
    این فایل را که اجرا کنید در تب اول نوع بانک که در اینجا اس کیو ال است را انتخاب و در تب دوم نوع ارتباط را تنظیم و test connection بزنید. زمانی که ارتباط درست برقرار شد
    فایل را بسته روی آن راست کلیک کرده با نت پد باز کنید
    و connection string را از آن کپی کنید.
    راهی که جناب حجتی نیا گفتند هم خوب است.

  4. #4

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    با تشکر
    میسری که در Connection String نو شته شده عبارت زیر است اما وقتی آن را هم کپی میکنم بازم همان خطا ظاهر میشود

    کد HTML:
    Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=MyDataBase;Integrated 
    Security=True
    آیا باید تو خود SQLServer Express 2005 تنظیمات خاصی انجام بدم ؟ هر روشی که امتحان میکنم همان خطای شماره 3 ظاهر میشه

    مثال من اینجوریه که 3 تکس باکس گذاشتن توئ صفحه و یک دیتابیس درست کردن که قراره 3 فیلد داشته باشه Name - LastName- PhoneNumber حالا میخوام با وارد کردن اطلاعات در تکس باکس و فشردن دکمه ورود اطلاعات در دیتابیس ثبت بشه. دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید بدجوری توش موندم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846
    از این آدرس استفاده کن.


    Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=MyDataBase;Integrated

    و با دوتا هم امتحان کن
    Data Source=.\\sqlexpress;Initial Catalog=MyDataBase;Integrated
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 22 مهر 1389 در 17:30 عصر دلیل: ادغام چند پست متوالی

  6. #6

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    با تشکر
    ولی هر دو رو امتحان کردم نشد
    دوستان کسی میتونه این مثال رو رو سیستمش انجام بده و کدشو بذاره اینجا ؟
    Server Name = DF754627EB2\SQLEXPRESS
    نام دیتابیس MyDatabase
    نام جدول درون دیتابیس Table 1 که سه فیلد به نام Name - Family - PhoneNumber داره

    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Masoome_das
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    199

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    شما باید در جایی که به \ در String می رسی از \\ استفاده کنی

    Data Source=.\\sqlexpress;Initial Catalog=MyDataBase;Integrated "
    "Security=True

    این کد و بنویس جواب می گیری

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    اگه جواب نگرفتی احتمالا مشکل از sql شما هست .

  9. #9

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    دوستان من همه رو امتحان کردم اما بازم خطای فوق ظاهر میشه و اصلا دیتا بیس در قسمت Open برنامه با خطای فوق متوقف میشه
    کد HTML:
    SqlConnection objConnection = new SqlConnection(
    "server=localhost;database=pubs;" +
    "user id=dbo;password=");
    ....
    ..
    کد HTML:
    objConnection.Open();
    اگه تنظیمات SQL Server Express 2005 مشکل داره میشه بگین چطور حلش کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    ممکنه sql express غیر فعال (disable) باشه .

    توی کنترل پنل و addministrator tools به قسمت سرویس های ویندوز یه نگاهی بکن .

  11. #11

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    سلام دوست من
    همین طور که دوستان گفتن می شه استفاده کرد
    اما راه حل ساده تر این است که در عکس 1 برقراری ارتباط را چک می کند
    advance را انتخاب کنید و سپس در پنجره باز شد قسمت پایین مشخصات دیتابیس رو نوشته موفق باشی

  12. #12
    کاربر جدید آواتار sadra_r2235
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    13

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    نقل قول نوشته شده توسط Ehsan Programmer مشاهده تاپیک
    سلام
    من تمام پست های قبلی را برای حل مشکلم جستجو کردم ولی مشکلم حل نشد

    رسیدم به دیتابیس در کتاب آقای هاشمیان حالا میخوام از برنامه به دیتابیس وصل بشم
    تمام مراحلش هم میرم فقط موقع کامپایل این خطا (شماره 3) رو میده تصویرشم گذاشتم ببینید مراحل اتصال به دیتابیس انجام میشه و پیغام اتصال موفق هم میده فقط موقع اجرای برنامه ...

    کد HTML:
    SqlConnection con = new SqlConnection ("server=sqlexpress;database=MyDataBase" + "user id=Amir ;password=");
    con.Open ();
    یا
    کد HTML:
    SqlConnection con = new SqlConnection ("server=localhost;database=MyDataBase" + "user id=Amir ;password=");
    con.Open ();

    اینا همه درسته فقط یکم بی دقتی.
    SqlConnection con = new SqlConnection ("server=sqlexpress;database=MyDataBase;user id=Amir ;password=123");
    con.Open ();

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: اتصال به دیتابیس روی SQLExpress 2005

    نقل قول نوشته شده توسط sadra_r2235 مشاهده تاپیک
    اینا همه درسته فقط یکم بی دقتی.
    SqlConnection con = new SqlConnection ("server=sqlexpress;database=MyDataBase;user id=Amir ;password=123");
    con.Open ();
    سلام دوست عزيز
    چي؟؟؟؟؟؟
    الان يعني مشكل شما حل شده؟
    چرا توي قسمت سرور اينطوري نوشتي؟
    بايد بنويسي:
    server=.\sqlexpress
    البته اگه از شبكه و ... نميخاي استفاده كني.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •