نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

  1. #1

    اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

    سلام من چه طوری می تونم موقع اجرا lable اضافه کنم؟
    تعداد lable هایی که اضافه می شود در هر بار اجرای برنامه متفاوت است و بستگی به تعداد رکوردهای دیتابیس دارد.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

    با سلام

    ببین دوست عزیز برای این کار شما میتونید از کد زیر استفاده بکنید


    Label l = new Label();
    l.Name = "label1";
    l.Text = "label1";
    l.Location = new Point(500, 500);
    this.Controls.Add(l);



    ولی برای اینجا نظم خاصی به کنترل ها بدید میتونید کنترل flowLayoutPanel رو ایجاد کنید و اینبار از دستوارت زیر استفاده بکنید و لیبل ها رو اونطوری درون این کنترل قرار بدید

    و دیگه نیازی به location هم ندارید و با توجه به count میتونید درون این کونتاینر لیبل بذارید


    for (int i = 0; i <= 10; i++)
    {
    Label l = new Label();
    l.Name = "label1";
    l.Text = "label1";
    this.flowLayoutPanel1.Controls.Add(l);
    }//EndFor


    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

    سلام
    می شه منو راهنمایی کنید
    مشابه اضافه کردن لیبل را برای کمبو باکس انجام می دم و در هر اجرا تعداد کمبو باکس های اضافه شده متفاوت است .
    چطوری می تونم گزینه انتخاب شده کمبو باکس را استفاده کنم ...

    توضیح : برنامه یک فایل اکسل را می خواند و با توجه به داده های ان تعدادی کمبو باکس به فرم اضافه می کند . چگونه به کمبو باکس ها در دکمه بعدی دسترسی داشته باشم .
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط shojaiehamid مشاهده تاپیک
    سلام
    می شه منو راهنمایی کنید
    مشابه اضافه کردن لیبل را برای کمبو باکس انجام می دم و در هر اجرا تعداد کمبو باکس های اضافه شده متفاوت است .
    چطوری می تونم گزینه انتخاب شده کمبو باکس را استفاده کنم ...

    توضیح : برنامه یک فایل اکسل را می خواند و با توجه به داده های ان تعدادی کمبو باکس به فرم اضافه می کند . چگونه به کمبو باکس ها در دکمه بعدی دسترسی داشته باشم .
    ممنون
    دوست عزیز خیلی مبهم داری سوال میپرسی ... شما میخواین به تعدادی مشخص کامبو اضافه کنین و سپس تعدادی داده توشون بریزین؟؟؟میخواین بدونی که چطور میشه توی کامبو Item اضافه کرد؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

    نه دوست عزيز

    كمبو باكس ها اضافه مي شن به تعداد لازم و item ها هم اضافه مي شه .
    بعد از اضافه شدن كمبو باكس ها مسلما مي تونم از item ها انتخاب لازم را انجام بدم .
    اين انتخاب را چطوري ازش استفاده كنم .

    مثلا از كمبو باكس 6 ام اضافه شده يك item را انتخاب مي كنم چطوري مي تونم بگم اگر كمبو باكسه ..... (موردنظر) مساوي ali بود فلان كارو بكنه

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

    خوب دوست عزیز از خاصیت text کامبو هاتون استفاده کنین یعنی به عنوان مثال combobox1.text=.. اونوقت فلان کار رو انجام بده..

    موفق باشید./

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن شی در حین اجرای برنامه

    سوال منم همین جا هستش .. این کمبوباکس ها موقع اجرای برنامه اضافه می شن.
    چطوری صداشون بزنم .. قبل از اجرای برنامه که اسمی ندارن ..

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •