نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

  1. #1

    Question چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    با درود
    دوستان چطوری میشه فقط هنگام اجرای برنامه ای که با اکسس ساختیم فقط فرم نمایش داده بشه و خود برنامه اکسس در حالت مخفی اجرا شه؟
    چطور میشه وقتی فرم اصلی مینیمایز شد کل اکسس هم مینیمایز بشه؟
    و آخرین سوال : راهی هست که وقتی برنامه در حال اجراست نوار وضعیت پایین ویندوز این آیکن اکسس و اسمش نشون داده نشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    برای حل مساله مخفي شدن پنجره اكسس از ماژولی بنام HideAccess استفاده كنيد که در بخش کد زیر مشاهده می کنید.

    Option Compare Database


    Public Declare Function ShowWindow Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long

    Public Sub HideAccess()
    Call ShowWindow(Access.hWndAccessApp, 0)
    End Sub

    Public Sub ShowAccess()
    Call ShowWindow(Access.hWndAccessApp, 5)
    End Sub



    جهت فراخوانی ماژول فقط کافی است بصورت زیر عمل کنید.
    HideAccess

  3. #3

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    برای حل مساله مخفي شدن پنجره اكسس از ماژولی بنام HideAccess استفاده كنيد که در بخش کد زیر مشاهده می کنید.

    Option Compare Database


    Public Declare Function ShowWindow Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long

    Public Sub HideAccess()
    Call ShowWindow(Access.hWndAccessApp, 0)
    End Sub

    Public Sub ShowAccess()
    Call ShowWindow(Access.hWndAccessApp, 5)
    End Sub



    جهت فراخوانی ماژول فقط کافی است بصورت زیر عمل کنید.
    HideAccess
    با سلام اگه مي توني يه نمونه بذار. با تشكر

  4. #4

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    با سلام به همه دوستان

    smderfan عزیز ، کدی که گذاشتی واقعا عالی ولی وقتی من آن را در onload فرمم می گذارم همه اکسس را ناپدید می کنه و اصلا دیگه به هیچ فرم یا ... دسترسی ندارم و کاربر هم همینطور برای اینکه فقط وفقط یک فرم اصلی ام قابل مشاهده باشه و در طول استفاده از فرم های دیگر با استفاده از این فرم اصلی اکسس ظاهر نشه چطور باید از این کد و ماژول استفاده کرد مثلا در فایل ضمیمه با زدن دگمه hide access در form2 یک فرمی مثل form1 باز بماند و قابل دسترس شود.
    از هرکس که بتواند این را کاربردی کند بسیار سپاس گذاریم .

    با تشکر فراوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان

    smderfan عزیز ، کدی که گذاشتی واقعا عالی ولی وقتی من آن را در onload فرمم می گذارم همه اکسس را ناپدید می کنه و اصلا دیگه به هیچ فرم یا ... دسترسی ندارم و کاربر هم همینطور برای اینکه فقط وفقط یک فرم اصلی ام قابل مشاهده باشه و در طول استفاده از فرم های دیگر با استفاده از این فرم اصلی اکسس ظاهر نشه چطور باید از این کد و ماژول استفاده کرد مثلا در فایل ضمیمه با زدن دگمه hide access در form2 یک فرمی مثل form1 باز بماند و قابل دسترس شود.
    از هرکس که بتواند این را کاربردی کند بسیار سپاس گذاریم .

    با تشکر فراوان
    سلام
    لطفا نمونه اصلاح شده رو ببينيد.(چون امكان اپلود در سايت برنامه نويس نبود براتون لينك گذاشتم)
    توجه داشته باشيد كه خاصيت pop up ,modal فرمها با yes تنظيم شده است
    http://www.speedyshare.com/files/237...new_-_Copy.rar
    .......................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    سلام
    از نمونه اصلاح زير هم مي توني استفاده كنيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    با سلام
    خیلی ممنون واقعا عالی بود

    فقط یک مطلب را هم می خواستم اضافه کنم که وقتی دگمه ای را جهت نمایش گزارش تعریف کرده باشیم ، با زدن دکمه چیزی نمایش داده نمیشود حتی اگر Modal و Popup را به صورت yes تنظیم کرده باشیم
    برای این منظور باید از docmd.restore برای باز شدن report استفاده کرد در زیر هم یک فایل را برای این منظور می گذارم

    بازم از تون برای حل این مسله سپاسگذارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    ممنون از مطلب خوبتون اما یک سوال من تمام مراحل رو درست انجام میدم ولی وقتی از برنامه خارج میشم دیگه نمی تونم برنامه رو باز کنم و ببینم باید کامپیوتر رو log off کنم تا دوباره به برنامه دسترسی داشته باشم. چرا؟؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    خودم تونستم جواب رو پیدا کنم
    جواب در نحوه خروج از برنامه بود باید به جای close ، از Quit استفاده کنیم

  10. #10

    Question نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    با سلام
    توی سیستم من که 64 بیتی جواب نمی ده می گه باید function ش رو اصلاح کنم.
    چطور باید این کار رو بکنم؟/


    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام
    خیلی ممنون واقعا عالی بود

    فقط یک مطلب را هم می خواستم اضافه کنم که وقتی دگمه ای را جهت نمایش گزارش تعریف کرده باشیم ، با زدن دکمه چیزی نمایش داده نمیشود حتی اگر Modal و Popup را به صورت yes تنظیم کرده باشیم
    برای این منظور باید از docmd.restore برای باز شدن report استفاده کرد در زیر هم یک فایل را برای این منظور می گذارم

    بازم از تون برای حل این مسله سپاسگذارم

  11. #11

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    سوال بسیااار مهم دوستان
    میشه یه کار یکنیم این تصویر در ابتدا ران نشه یا دیده نشه ؟
    هرچه قد رهم که اکسس رو hide کنیم وقتی در ابتدا این باکس قرمز میاد دیگه تابلو میشه
    ممنون

    پش.png

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سوال بسیااار مهم دوستان
    میشه یه کار یکنیم این تصویر در ابتدا ران نشه یا دیده نشه ؟
    هرچه قد رهم که اکسس رو hide کنیم وقتی در ابتدا این باکس قرمز میاد دیگه تابلو میشه
    ممنون

    پش.png
    دوست عزیز
    یک فایل تصویری با پسوند bmp و دقیقا هم نام با فایل اکسس خودتان در کنار فایل بگذارید . در زمان اجرای فایل به جای لوگوی اکسس تصویر فایل شما نمایش داده می شود

  13. #13

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    خدا خیرتان دهد عالی...
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : دوشنبه 18 اسفند 1399 در 16:32 عصر

  14. #14

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    فقط جسارتا یه سوال دیگه آیا می شود کاری کرد که آن عکس در task bar هم بجای لوگوی اکسس ظاهر شود؟؟؟؟ و یا نوار قرمز تصویر پایین هم دیده نشود؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    فقط جسارتا یه سوال دیگه آیا می شود کاری کرد که آن عکس در task bar هم بجای لوگوی اکسس ظاهر شود؟؟؟؟ و یا نوار قرمز تصویر پایین هم دیده نشود؟؟؟
    با سلام
    دوست عزیز برای نمایش آیکون برنامه به قسمت option وارد شوید و در بخش current database در قسمت aplication icon آدرس یک فایل با پسوند ico را بدهید و ذخیره کنید یک بار برنامه را ببندید و مجددا باز کنید به جای آیکون اکسس ، تصویر آیکون شما در task bar نمایش داده می شود

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    دوست عزیز
    برای برداشتن کادر قرمز رنگ نیز باید وارد بخش option شوید و در قسمت current database گزینه display status bar را غیر فعال کنید
    یک بار از برنامه خارج شوید و مجددا وارد گردید

  17. #17

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز برای نمایش آیکون برنامه به قسمت option وارد شوید و در بخش current database در قسمت aplication icon آدرس یک فایل با پسوند ico را بدهید و ذخیره کنید یک بار برنامه را ببندید و مجددا باز کنید به جای آیکون اکسس ، تصویر آیکون شما در task bar نمایش داده می شود
    آیا باید تصویر مذکور حجم خاصی داشته باشه؟؟؟
    چون این کار رو کردم جواب نداد همون آیکن اکسس دیده میشه
    اگر نمونه ای لطف بفرمایید بسیار سپاس گذار خواهیم بود
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : سه شنبه 19 اسفند 1399 در 21:51 عصر

  18. #18

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    برای برداشتن کادر قرمز رنگ نیز باید وارد بخش option شوید و در قسمت current database گزینه display status bar را غیر فعال کنید
    یک بار از برنامه خارج شوید و مجددا وارد گردید
    این درست شد بله نوار قرمز دیده نمیشه اما آیکن تسکبار همچنان اکسس هست

  19. #19

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    بر اساس این لینک
    https://support.microsoft.com/en-us/...a-4f547e14480e
    و این جمله
    Note: In Windows 10, you can't display a custom title and icon for the Windows taskbar.
    چیزی که فهمیدم برای ویندوز 10 انجام نمیشه
    درست فهمیدم نه؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط nezarat مشاهده تاپیک
    با سلام
    توی سیستم من که 64 بیتی جواب نمی ده می گه باید function ش رو اصلاح کنم.
    چطور باید این کار رو بکنم؟/
    دوستان من مجدد سوال ایشونو تکرار میکنم! الان اکثر دوستان سیستم ها و نرم افزار های 64 بیتی استفاده میکنن،بخاطر همین Hide Access مشکل خیلی از ماهاست! لطفاً این مشکل رو اگر کسی روش کار کرده توضیح بده.
    ممنون از شما
    1.jpg

  21. #21

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    دوستان من مجدد سوال ایشونو تکرار میکنم! الان اکثر دوستان سیستم ها و نرم افزار های 64 بیتی استفاده میکنن،بخاطر همین Hide Access مشکل خیلی از ماهاست! لطفاً این مشکل رو اگر کسی روش کار کرده توضیح بده.
    ممنون از شما
    1.jpg
    در سیستمهای 64 بیتی برای کدنویسی فانکشن ها، باید بین عبارتهای Declare و Function عبارت PtrSafe رو اضافه کنید یعنی باید بشه Declare PtrSafe Function
    حل می شه ان شاء الله
    -----------------
    البته اگر قرار است برنامه تون برای سیستم های مختلف 64 و 32 استفاده بشه(یعنی کابران مختلفی دارید یا نمیدانید کامپیوتر کاربرانتان 64 یا 32 هستند) می تونید بصورت شرطی کد بنویسید تا ارور ندهد به این صورت که قبل از نوشتن فانکشن بنویسید
    if win 32 then
    فانکشن بدون PtrSafe
    else
    فانکشن با PtrSafe
    endif
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : چهارشنبه 20 اسفند 1399 در 17:25 عصر

  22. #22

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    بر اساس این لینک
    https://support.microsoft.com/en-us/...a-4f547e14480e
    و این جمله
    Note: In Windows 10, you can't display a custom title and icon for the Windows taskbar.
    چیزی که فهمیدم برای ویندوز 10 انجام نمیشه
    درست فهمیدم نه؟
    و این سوال هنوز پابرجاست...

  23. #23

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    بر اساس این لینک
    https://support.microsoft.com/en-us/...a-4f547e14480e
    و این جمله
    Note: In Windows 10, you can't display a custom title and icon for the Windows taskbar.
    چیزی که فهمیدم برای ویندوز 10 انجام نمیشه
    درست فهمیدم نه؟
    حجم عکس خیلی کم باید باشه برای من درسته

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    در سیستمهای 64 بیتی برای کدنویسی فانکشن ها، باید بین عبارتهای Declare و Function عبارت PtrSafe رو اضافه کنید یعنی باید بشه Declare PtrSafe Function
    اینکار لازم هست، ولی ممکنه کافی نباشه.
    ممکنه نیاز به تغییر نوع بعضی از دیتا هم باشه.

    برای تصحیح کد، ماژول آماده هست که فکر کنم در یک تاپیک آقای میرزازاده اون رو گذاشتن.

  25. #25

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    حجم عکس خیلی کم باید باشه برای من درسته
    win 10داری شما هم؟

  26. #26

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    اینکار لازم هست، ولی ممکنه کافی نباشه.
    ممکنه نیاز به تغییر نوع بعضی از دیتا هم باشه.

    برای تصحیح کد، ماژول آماده هست که فکر کنم در یک تاپیک آقای میرزازاده اون رو گذاشتن.
    لینکش لطف میفرمایین؟

  27. #27

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    اینکار لازم هست، ولی ممکنه کافی نباشه.
    ممکنه نیاز به تغییر نوع بعضی از دیتا هم باشه.

    برای تصحیح کد، ماژول آماده هست که فکر کنم در یک تاپیک آقای میرزازاده اون رو گذاشتن.
    من هر کاری کردم نتونستم درست کنم یک برنامه هم یکی از دوستان گذاشته بودن ولی برای من که جواب نداد..
    البته ماژول baloon رو میخواستم درست کنم اینو نمیدنم.

  28. #28

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    win 10داری شما هم؟
    بله ویندوز ۱۰ هست فرمت فایلم ico هست ۱۴ کیلوبایت ۲۵۶ * ۲۵۶ پیکسل

  29. #29

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    لینکش لطف میفرمایین؟
    لینکشو پیدا نکردم ولی این برنامه هست که کد ها رو درست میکنه.

    32 bit-64 bit Declare Full Edit.zip[ATTACH][/ATTACH]

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: چند تا سوال در مورد مخفی اجرا شدن اکسس؟

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    اینکار لازم هست، ولی ممکنه کافی نباشه.
    ممکنه نیاز به تغییر نوع بعضی از دیتا هم باشه.

    برای تصحیح کد، ماژول آماده هست که فکر کنم در یک تاپیک آقای میرزازاده اون رو گذاشتن.
    من اینکارو انجام دادم
    و اکسس Hide شد و با دستور
    docmd.restore مشکل جابجایی در فرم ها هم حل شد
    از کلیه دوستان که این تاپیک رو تا مرحله اجرایی پیش بردن و کمک کردن ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : شنبه 07 فروردین 1400 در 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •