نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: Combo in datagrig

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    Combo in datagrig

    سلام.
    در صفحه ويرايش اطلاعات ، يك Combo Box در Grid View دارم كه مقدارش رو از DB مي گيره. مي خوام اين COMBO حاوي مقادير 1 تا 30 باشه و در همان ابتدا اون چيزي رو كه كاربر در هنگام درج اطلاعات وارد كرده انتخاب باشه. ممنون مي شم راهنماييم كنيد. البته بگم خودم مي دونم اينو يك بار ديگه Sia مطرح كرده اما در نهايت جوابي كه عملا جواب بدهشون داده نشده.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: Combo in datagrig

    دوست عزيز
    كجاش مشكل داري؟ با كمبو بيرون گريد چه فرقي داره مگه. اين هم اسم مخصوص داره اون هم داره. فرقي نداره كه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig

    سلام.
    من با استفاده از اين كد ستون Combo box رو به data grid اضافه كردم. حالا چه جوري مي تونم مشخص كنم اون آيتمي كه كاربر هنگام درج، تو پايگاه ذخيره كرده انتخاب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig


    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "كد";
    dataGridView1.Columns[1].HeaderText =
    "نام";
    dataGridView1.Columns[2].HeaderText =
    "عنوان";
    dataGridView1.Columns[3].HeaderText =
    "نويسنده";
    dataGridView1.Columns[4].HeaderText =
    "مترجم";
    dataGridView1.Columns[5].Visible =
    false;
    DataGridViewComboBoxColumn colType = newDataGridViewComboBoxColumn();
    colType.HeaderText =
    "تعداد";
    colType.DropDownWidth = 90;
    colType.Width = 90;
    for (int i = 1; i <= 20; i++)
    {
    colType.Items.AddRange(i);
    }
    this.dataGridView1.Columns.Insert(5, colType);
    dataGridView1.Columns[5].HeaderText =
    "تعداد";

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig

    چرا هيچ كس جواب نمي ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: Combo in datagrig

    دوست عزيز
    من كه سوال شما رو متوجه نشدم. اگه ميشه بيشتر توضيح بديد.

  7. #7

    نقل قول: Combo in datagrig

    به قول دوستمون با کومبو بیرون از گرید هیچ فرقی نداره . مقداری رو که از دیتا بیس میخونید رو به کومبو میدید .

    مثلآ
    CmbM.SelectedValue = dr["M"].ToString();

    یا
    CmbM.SelectedIndex = Int32.Parse(dr["M"].ToString()) - 1;


    حالا شما مشکلتون همین بود ؟ منم همچین متوجه مشکل شما نشدم . !!!

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig

    سلام دوستان عزيز
    آخه combo داخل گريد كه خاصيت selected value رو نداره. يه ValueMember و displayMember داره كه خيلي باهاش ور رفتم اما جواب نگرفتم.

    --------------------
    كمككككككككككككككككككككككك
    آخرین ویرایش به وسیله hasty0087 : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 01:53 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: Combo in datagrig

    سلام

    DataGridViewComboBoxColumn cboBoxColumn = (DataGridViewComboBoxColumn)dataGridView1.Columns[0];

    cboBoxColumn.DisplayMember = "Name"; // the Name property in Choice class
    cboBoxColumn.ValueMember = "Value"; // ditto for the Value property

    یا

    DataGridViewComboBoxColumn colType = new DataGridViewComboBoxColumn();
    colType.HeaderText = "Type";
    colType.DropDownWidth = 90;
    colType.Width = 90;
    colType.MaxDropDownItems = 5;
    this.dataGridView1.Columns.Insert(7, colType);
    colType.Items.AddRange("A", "N", "P", "S", "Z");
    this.dataGridView1.Columns[7].DataPropertyName = "trans_type";
    اگر حرفه ای تر شو خواستی:
    http://www.akadia.com/services/dotne..._datagrid.html
    --------------------

    موفق باشی
    __________________________________________________ __________________________________________________
    چون به دریا می توانی راه یافت
    سوی یک قطره چرا باید شتافـت


    نتایج آماری,مقایسه ای بین String و StringBuildr
    آخرین ویرایش به وسیله #aliyari_C : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 04:01 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig

    مرسي.
    در پناه حق...

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig

    چه طور مي تونم به آيتم انتخابي در COMBO دسترسي داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    --------------------
    چه طور مي تونم به مقدار انتخاب شده در كومبو دسترسي داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله hasty0087 : سه شنبه 02 شهریور 1389 در 01:37 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig

    سلام.
    اگه بخوام به آيتم انتخابي Combo موجود در DataGridview دسترسي داشته باشم بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: Combo in datagrig

    (درست است ....نپرسیدن عیب نیست.....نداستن عیب است....ولی اول جستجو کن)

    DataGridViewComboBoxCell cell = (DataGridViewComboBoxCell)datagrid1.CurrenCell;
    if (cell is DataGridViewComboBoxCell)
    string cell=cell.text;

    موفق باشی
    __________________________________________________ __________________________________________________
    چون به دریا می توانی راه یافت
    سوی یک قطره چرا باید شتافـت

    بی تو ای آزادی ای والا کلام گر نباشی در میان باید که از دنیا گریخت...

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: Combo in datagrig

    سلام. يافتمش. مي زارمش اينجا كه بقيه هم استفاده كنن.

    Int32 SelectedRow= this.dataGridView1.Rows.GetFirstRow(DataGridViewElementStates.Selected);
    string strValueOfCombobox= dataGridView1.Rows[SelectedRow].Cells[1].Value.ToString();


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •