نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرا نشدن توابع system و exec در local

  1. #1

    اجرا نشدن توابع system و exec در local

    من یه دیتابیس mysql بزرگ روی local دارم. به هیچ عنوان با phpmyadmin نمیشه ازش backup گرفت. دنبال روش backup گیری بودم که تو سایت php یه سورس پیدا کردم که با تابع system این کار رو انجام میده. در اصل mysqldump رو اجرا میکنه. ولی رو سیستم من جواب نمی ده. کسی تا حالا به این موضوع بر نخورده منو راهنمایی کنه؟
    اینم سورسش:

    <?php
    // Enter your MySQL access data
    $host= 'dbhost';
    $user= 'dbuser';
    $pass= 'dbpassword';
    $db= 'db';
    $backupdir = 'backups';
    // Compute day, month, year, hour and min.
    $today = getdate();
    $day = $today[mday];
    if ($day < 10) {
    $day = "0$day";
    }
    $month = $today[mon];
    if ($month < 10) {
    $month = "0$month";
    }
    $year = $today[year];
    $hour = $today[hours];
    $min = $today[minutes];
    $sec = "00";
    // Execute mysqldump command.
    // It will produce a file named $db-$year$month$day-$hour$min.gz
    // under $DOCUMENT_ROOT/$backupdir
    system(sprintf(
    'mysqldump --opt -h %s -u %s -p%s %s | gzip > %s/%s/%s-%s%s%s-%s%s.gz',
    $host,
    $user,
    $pass,
    $db,
    getenv('DOCUMENT_ROOT'),
    $backupdir,
    $db,
    $year,
    $month,
    $day,
    $hour,
    $min
    ));
    echo '+DONE';
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: اجرا نشدن توابع system و exec در local

    http://www.google.com/search?ie=UTF-...&q=mysql-front
    فکر کنم با این نرم افزار بشه از بانک های اطلاعاتی با حجم زیاد backup گرفت.

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن توابع system و exec در local

    ممنون
    با mysqldumper کارم راه افتاد. با یه سرعت باور نکردنی ،تحت وب backup میگیره
    فقط امنیت نداره. اونم درستش می کنم.

    اینم سایتش
    http://www.mysqldumper.de/

    سوال من این بود چه کار کنم این توابع روی local کار کنن؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •