نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل این کد چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یه جای خوب,گلپا
    پست
    143

    مشکل این کد چیه؟

    من کد زیر را برای چک کردن نام کاربری و پسورد گذاشتم که اطلاعات را درست از بانک می خونه اما شرط را اصلا چک نمی کنه ممنون می شم کمک کنید بفهمم مشکلش چیه؟
    sqlconnection cn1=new sqlconnection()
    +
    sqlcommand com1=new sqlcommand(select shsh from tabel1 where shdaneshjoo=

    '" textbox1.text + "'";
    con.open()
    string shenasname=com.executescalar()
    .tostring()
    string pass=textbox2.text;
    if (pass==shenasnem)
    response.redirect(mail.aspx")

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    سلام
    برای گذاشتن کد از تگ خودش بصورت زیر استفاده کن
    sqlconnection cn1=new sqlconnection()
    +
    sqlcommand com1=new sqlcommand(select shsh from tabel1 where shdaneshjoo=

    '" textbox1.text + "'";
    con.open()
    string shenasname=com.executescalar()
    .tostring()
    string pass=textbox2.text;
    if (pass==shenasnem)
    response.redirect(mail.aspx")


    فیلد shdaneshjoo منحصربفرده؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یه جای خوب,گلپا
    پست
    143

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_M.Eghbaldar مشاهده تاپیک
    سلام
    برای گذاشتن کد از تگ خودش بصورت زیر استفاده کن
    sqlconnection cn1=new sqlconnection()
    +
    sqlcommand com1=new sqlcommand(select shsh from tabel1 where shdaneshjoo=

    '" textbox1.text + "'";
    con.open()
    string shenasname=com.executescalar()
    .tostring()
    string pass=textbox2.text;
    if (pass==shenasnem)
    response.redirect(mail.aspx")


    فیلد shdaneshjoo منحصربفرده؟
    بله منحصر به فرده داده را از بانک میخونه و چاپ هم میکنه اما شرطا چک نمیکنه نادیده میگیره

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    قبل از اینکه به if برسه از دومقدار textbox و shenasname یه respones.write() بگیر ببنین اصلا مقداری return میکنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یه جای خوب,گلپا
    پست
    143

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_M.Eghbaldar مشاهده تاپیک
    قبل از اینکه به if برسه از دومقدار textbox و shenasname یه respones.write() بگیر ببنین اصلا مقداری return میکنه؟


    بله مقدارشو درست چاپ میکنه.

  6. #6

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    سلام

    مشکله اصلی ای که داریاینه که از پارامتر استفاده نکردی و امنیت بانکتو به شدت آوردی پائین!!!!

    هیچ می دونی که به راحتی می تونن داده هاتو {حذف؛ویرایش؛درج}کرد؟
    یا اصلا یک کوئری بدن که سرور رو تافردا صبح هنگ کنه؟


    بجای استفاده از تکست باکس ها

    من کد زیر را برای چک کردن نام کاربری و پسورد گذاشتم که اطلاعات را درست از بانک می خونه اما شرط را اصلا چک نمی کنه ممنون می شم کمک کنید بفهمم مشکلش چیه؟
    sqlconnection cn1=new sqlconnection()
    +
    sqlcommand com1=new sqlcommand(select shsh from tabel1 where shdaneshjoo=

    '" textbox1.text + "'";
    con.open()
    string shenasname=com.executescalar()
    .tostring()
    string pass=textbox2.text;
    if (pass==shenasnem)
    response.redirect(mail.aspx



     
    select shsh from tabel1 where shdaneshjoo=@id


    بعد بنویس


    cmd1.parameters.Add("@id",sqldbtype.{int or bigint}).vaule=int64.parse(textbox.text);


    بهدشم شما اسمه کانکشنت چیه؟
    cn1؟
    پس چرا گفتی

    con.open()?

    از اون گذشته شما واسه sqlcommand دت کانکشن تعریف نکردی عزیزه من!!!!!!

    cmd1.Connection=cn1



    اگر با زهم مشکلی بود بگو

  7. #7

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    در ضمن چون گفتی اجرا می شه احتمالا اینجا اینطوری نوشته باشی

    با Break point ها رشته ای که دریافت می کنی رو چک کن

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یه جای خوب,گلپا
    پست
    143

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط صادق صدقی مشاهده تاپیک
    در ضمن چون گفتی اجرا می شه احتمالا اینجا اینطوری نوشته باشی

    با Break point ها رشته ای که دریافت می کنی رو چک کن


    سلام.
    اینجا اشتباه نوشتم وگرنه کدم درسته منظورتون اینه اگه با پارامتر داده ها رو ارسال کنم مشکل حل میشه؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط minajasmi مشاهده تاپیک
    سلام.
    اینجا اشتباه نوشتم وگرنه کدم درسته منظورتون اینه اگه با پارامتر داده ها رو ارسال کنم مشکل حل میشه؟

    نه


    پارامتر بفرست که راه نفوذ رو به صفر برسونی

    الان راحت می تونم تمامه رکورد هاتو پاک کنم!!!!!!!
    با تکست باکس
    "Select * from Table Where id=' "+textbox.text+" ' ";
    inja mitoonam toye Text box Benvisam --> 12'Delete * From Table '
    be hamin rahati Tamame Etela at Be Fana Mire!!!!!!!!


    Ama Age Parametr Bashe Ba hich chiz nemitoone Nofooz Kone

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •