نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: byte [] to image

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    byte [] to image

    سلام
    دوتا سوال داشتم
    1-چه طور مي شه يه آرايه اي از Byte را به Imageتبديل كرد؟
    من كد زير را نوشته ام :

    MemoryStream ms= new MemoryStream(b) ;
    BitmapImage bi=new BitmapImage() ;
    bi.BeinInit() ;
    bi.StreamSource = ms ;
    bi.EndInit() ;

    در ضمن b يك متغير از نوع Byte [] است كه مقداردهيش كرده ام.
    كلي سرچ كردم و همه جا همين روش بود .اما وقتي برنامه را اجرا ميكنم در خط bi.EndInit() خطاي زير را ميده:
    no imaging component suitable to complete this operation was found
    حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟
    2-سوال دومم تا حدي خنده داره و غير منطقي هست.... براي سه تا Image سورس يكسان گذاشته ام اما فقط يكي را نشون ميده...
    آخرین ویرایش به وسیله happy65_sh : شنبه 23 مرداد 1389 در 12:51 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: byte [] to image

    شاید این لینک کمکت کنه :
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=424

  3. #3
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: byte [] to image


    byte[] bytes = ....;
    MemoryStream stream = new MemoryStream( bytes );
    BitmapImage image = new BitmapImage();
    image.BeginInit();
    image.StreamSource = stream;
    image.EndInit();
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi7s
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    هر جایی می تونه باشه
    پست
    141

    نقل قول: byte [] to image

    سلام

    کافی است فیلد عکس(با همون نوع byte[] ) را به Source کنترلر Image تان Bind کنید:

        public byte[] Picture
    {
    get { return m_Picture; }
    set { m_Picture = value; OnPropertyChanged("Picture"); }
    }
        <Image Stretch="Fill" Source="{Binding Picture}" />
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: byte [] to image

    سلام
    از دوستان عزيزي كه راهنمايي كردند ممنونم
    دوست عزيز MSN_Issue
    لينكي كه شما فرستادي برعكس كاري كه من مي خواهم را انجام ميده يعني يه عكس را به Byte تبديل مي كنه در هر صورت ممنون كه وقت گذاشتي.

    آقاي عربلو
    فكر كنم شما سوال من را تاآخر نخوندين...
    من كد زير را نوشته ام :

    MemoryStream ms= new MemoryStream(b) ;
    BitmapImage bi=new BitmapImage() ;
    bi.BeinInit() ;
    bi.StreamSource = ms ;
    bi.EndInit() ;

    در ضمن b يك متغير از نوع Byte [] است كه مقداردهيش كرده ام.كلي سرچ كردم و همه جا همين روش بود .اما وقتي برنامه را اجرا ميكنم در خط bi.EndInit() خطاي زير را ميده:
    no imaging component suitable to complete this operation was found
    جناب mahdi7s
    امتحان كردم اما توي Image هيچي نشون نميده اگه لطف كنيد يه برنامهي كوچيك به همين روش كه عكس را نشون بده قرار بدين ممنون ميشم
    بازهم از همه دوستان ممنونم و منتظر راهنمايي..

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi7s
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    هر جایی می تونه باشه
    پست
    141

    نقل قول: byte [] to image

    جناب mahdi7s
    امتحان كردم اما توي Image هيچي نشون نميده اگه لطف كنيد يه برنامهي كوچيك به همين روش كه عكس را نشون بده قرار بدين ممنون ميشم
    http://rapidshare.com/files/41306605...ageBinding.rar

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: byte [] to image

    دستت درد نكنه ...به درستي واسه منم عمل كرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •