نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را نمایش دهد

  1. #1

    کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را نمایش دهد

    سلام دوستان
    یک کمکی از شما دوستان خواستارم ، برنامه ای را باید بنویسم که در آن افراد با کد پرسنلی خود و رمز عبور یا با خواندن شماره بارکد موجود بر روی کارت حضور و غیابشان بتوانند رکورد هایی که فقط به خودشان مربوط است که در واقع ساعات کار و حقوق و ... آنها می باشد را که در یک فایل اکسل هست را ببینند ، بدیهی است این فایل اکسل هر ماه به روز رسانی می شود. و اگر بشود گزارش ماه های قبل را هم نشان بدهد عالی می گردد . برای نوشتن این برنامه از شما دوستان عزیز تقاضای کمک دارم ، در ضمن بنده سواد درست و حسابی هم در برنامه نویس ندارم و فقط به اندازه ی آکادمیک دانشگاهی برنامه نویس بلدم و با محیط سی شارپ در همان حد آشنایی دارم
    ممنون از لطف و کمکتون

  2. #2

    نقل قول: کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را ن

    نقل قول نوشته شده توسط hamedk مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    یک کمکی از شما دوستان خواستارم ، برنامه ای را باید بنویسم که در آن افراد با کد پرسنلی خود و رمز عبور یا با خواندن شماره بارکد موجود بر روی کارت حضور و غیابشان بتوانند رکورد هایی که فقط به خودشان مربوط است که در واقع ساعات کار و حقوق و ... آنها می باشد را که در یک فایل اکسل هست را ببینند ، بدیهی است این فایل اکسل هر ماه به روز رسانی می شود. و اگر بشود گزارش ماه های قبل را هم نشان بدهد عالی می گردد . برای نوشتن این برنامه از شما دوستان عزیز تقاضای کمک دارم ، در ضمن بنده سواد درست و حسابی هم در برنامه نویس ندارم و فقط به اندازه ی آکادمیک دانشگاهی برنامه نویس بلدم و با محیط سی شارپ در همان حد آشنایی دارم
    ممنون از لطف و کمکتون
    راه حل رو دارم ولی وقتشو ندارم که واستون کد بنویسم ... سواد زیادی نمیخواد انجامش اگر ندارید یک کم تلاش کنید به دست میارید به نظر من:
    شما میتونید فایل اکسل رو در یک DataGridView نمایش بدید و لود کنید ( کدش تو کد پروجکت هست) بعد روی اون هر فیلتری که دلتون خواست بزارید بر اسا کد کارمنمد نامش یا هرچی یا هر تغییری که خواستی بدید و محاسبات انجام بدید در نهایت دوباره یک خروجی به فایل اکسل بگیرید ( که بازم مدش هم تو کد پروجکت هست و تو ارسالهای قبلی خودم)
    موفق باشید

    www.codeproject.com

  3. #3

    نقل قول: کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را ن

    اگر یکی از دوستان یک کد نمونه در اختیارم بگذارد و یا بزرگی کند و این مطلب رو برنامه اش را بنویسد ممنون وسپاسگذار می شوم

  4. #4

    نقل قول: کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را ن

    هل من ناصر ینصرنی ؟! آقا کسی نیست مرا یاری کند ؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را ن

    سلام دوست عزيز
    متاسفانه الان VS رو پاك كردم. ميشه وقتي ميخاي اكسل رو باز كني فيلترهاش رو هم بهش بدي. كار سختي هم نيست. نياز به گريد هم نداره. با يكي دو خط حل ميشه. يه جستجويي هم بكني خودت احتمالا پيدا ميكني.

  6. #6

    نقل قول: کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را ن

    دوستان یکی از اساتید لطف کنه و کمک کنه و بنویسه دیگه !!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: کمک برای نوشتن برنامه ای که فایل اکسل را دریافت کند و بر اساس نام پرسنلی خروجی آن اکسل را ن

    نقل قول نوشته شده توسط hamedk مشاهده تاپیک
    دوستان یکی از اساتید لطف کنه و کمک کنه و بنویسه دیگه !!!


    using
    System.Data.OleDb;
    string
    strFileName;
    OpenFileDialog b =
    new OpenFileDialog();
    b.Filter =
    "Exel files (*.xls) |*.xls| All files (*.*) |*.*";

    try

    {
    if (b.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    // Save the file name

    strFileName = b.FileName;
    ////////////////////////Move Exel File To Program//////////////////

    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;
    String strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" +
    "Data Source=" + strFileName +
    "; Extended Properties=Excel 8.0;";
    ds =
    new DataSet();
    OleDbDataAdapter da =
    new OleDbDataAdapter
    (
    "SELECT * FROM [Sheet1$]", strConn);
    da.Fill(ds);


    سلام
    این برای خوندن از یه فایل اکسل ، حالا اگه خواستی بر اساس یه فیلد خاص فیلتر بزاری ، می تونی تو دستور select شرط مورد نظرت رو اعمال کنی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •