نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: علت نشناختن یه قطعه از یک کد

  1. #1

    Post علت نشناختن یه قطعه از یک کد

    موقع نشوتن دستور پرینت از دیتا گرید ویو به کل دستورات زیر ایراد می گیره و اصلا اونها رو نمی شناسه. اگر هم به صورت کامنت درشون بیارم بازم برنامه چاپ کار می کنه منتها یکسری خطوط بی ربط چاپ می کنه. این هم از ایرادش که در عکس هست:
    http://www.free-picture-host.com/ima...1281793075.png
    باید چیکار کنم؟ممنون

    PrintOptions dlg = new PrintOptions(AvailableColumns);
    if (DataGrid.ShowDialog() != DialogResult.OK) return;
    PrintTitle = DataGrid.PrintTitle;
    PrintAllRows = DataGrid.PrintAllRows;
    FitToPageWidth = DataGrid.FitToPageWidth;
    SelectedColumns = DataGrid.GetSelectedColumns();


  2. #2

    نقل قول: علت نشناختن یه قطعه از یک کد

    از دوستان کسی نبود در این زمینه کمکم کنه؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: علت نشناختن یه قطعه از یک کد

    با سلام

    اصلا DataGrid خاصیت هایی رو که شما بهش نسبت داری رو نداره.

    و این Printoptions چی هست اصلا؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: علت نشناختن یه قطعه از یک کد

    نقل قول نوشته شده توسط salehvasaleh مشاهده تاپیک
    از دوستان کسی نبود در این زمینه کمکم کنه؟
    PrintOption یک فرم باید باشه که در پروزه شما نیست!
    مشخصه که یک سری کد از جایی کپی کردید درسته!
    بهتره کاری رو که می خواید انجام بدهید رو بپرسید تا بروبچ کمک کنند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: علت نشناختن یه قطعه از یک کد

    نقل قول نوشته شده توسط salehvasaleh مشاهده تاپیک
    موقع نشوتن دستور پرینت از دیتا گرید ویو به کل دستورات زیر ایراد می گیره و اصلا اونها رو نمی شناسه. اگر هم به صورت کامنت درشون بیارم بازم برنامه چاپ کار می کنه منتها یکسری خطوط بی ربط چاپ می کنه. این هم از ایرادش که در عکس هست:
    http://www.free-picture-host.com/ima...1281793075.png
    باید چیکار کنم؟ممنون

    PrintOptions dlg = new PrintOptions(AvailableColumns);
    if (DataGrid.ShowDialog() != DialogResult.OK) return;
    PrintTitle = DataGrid.PrintTitle;
    PrintAllRows = DataGrid.PrintAllRows;
    FitToPageWidth = DataGrid.FitToPageWidth;
    SelectedColumns = DataGrid.GetSelectedColumns();

    دوست عزيز يك نمونه از dll براي پرينت داتا گريد ويو كه خيلي هم كار باهاش راحته رو صبح تو سايت ديدم و خيلي جالب هست كار يكي دوستامون هست !
    برات ميذارم برو مشكلت رو حل ميكنه !
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=239823

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •