نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

    سلام
    یه مقدار رو چطور میشه داخل یه فایل مثلا notePad ذخیره کرد؟
    چون با هر بار ران شدن برنامه من به مقدار قبلی اون متغیر نیاز دارم
    درضمن برای یه کار به این کوچیکی نمی تونم دیتا بیس رو درگیر کنم
    و امنیتش هم چندان مهم نیست.
    ممنون میشم یه راه حل ارائه بدید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

    سلام

    static void WriteAllText(string path, string txt) {
    var bytes = Encoding.UTF8.GetBytes(txt);
    using (var f = File.OpenWrite(path)) {
    f.Write(bytes, 0, bytes.Length);
    }
    }

    موفق باشی
    __________________________________________________ __________________________________________________
    چون به دریا می توانی راه یافت
    سوی یک قطره چرا باید شتافـت


    نتایج آماری,مقایسه ای بین String و StringBuildr

  3. #3

    نقل قول: ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

    File.WriteAllText("masir file", "text");

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

    نقل قول نوشته شده توسط mojdeh6583 مشاهده تاپیک
    سلام
    یه مقدار رو چطور میشه داخل یه فایل مثلا notePad ذخیره کرد؟
    چون با هر بار ران شدن برنامه من به مقدار قبلی اون متغیر نیاز دارم
    درضمن برای یه کار به این کوچیکی نمی تونم دیتا بیس رو درگیر کنم
    و امنیتش هم چندان مهم نیست.
    ممنون میشم یه راه حل ارائه بدید.
    سلام دوست عزیز.
    با کمال احترام راه از این بدتر و زشت تر موجود نیست.
    اگر فکر بعدی شما استفاده از رجیستری است آنهم به مراتب از این بدتر است.
    راه حل اصولی برای نگهداری مقداری از برنامه برای استفاده مجدد از آن,استفاده از Setting , APP.config است.به این ترتیب که:

    1. بر روی نام پروژه خود در پنجره سولوشن اکسپلورر کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید.
    2. از سمت چپ پنجره باز شده بر روی Settings کلیک نمایید.
    3. در قسمت Name نامی برای متغییر خود انتخاب نمایید
    4. در قسمت Type نوع متغییر خود را انتخاب نمایید
    5. در قسمت Scope گزینه User را انتخاب نمایید
    6. در قسمت Value مقدار اولیه متغییر را بنویسید.

    *اگر حوزه کاری را User انتخاب نمایید متغییر هم خواندنی و هم نوشتنی خواهد شد.
    برای نوشتن در داخل متغییر از دستور زیر استفاده کنید:

    Properties.Settings.Default.YourVariable = Value;

    بعد از اینکه مقدار مورد نظر شما در داخل متغییر ریخته شد از دستور زیر جهت ذخیره آن در فایل App.Config استفاده نمایید:
    Properties.Settings.Default.Save();

    و برای خواندن نیز از دستور زیر استفاده نمایید:

    YourField = Properties.Settings.Default.YourVariable;

    *توجه کنید که نوع ها را در دستورات رعایت کنید.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

    نقل قول نوشته شده توسط #aliyari_C مشاهده تاپیک
    سلام
    [php]
    مرسی از توجهتون ولی من سی شارپشو خواسته بودم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed.Masoumi مشاهده تاپیک
    راه حل اصولی برای نگهداری مقداری از برنامه برای استفاده مجدد از آن,استفاده از Setting , APP.config است.
    یه سوالی که دارم اینه که میشه هر بار که متغیر مقدار گرفت مقدارش رو اینجا ذخیره کرد به طوری که مقادیر قبلی پاک نشن؟
    و بعد بشه آخرین مقدار رو ازش خوند( برای مبنا قرار دادن مقدار بعدی)
    این کار رو اگه با نوت پد انجام بدم میدونم که میشه در هر سطر مقدار جدید رو ریخت و از سطر آخر هم مقدار رو خوند ولی نمی دونم با این پیشنهادی که شما دادید میشه یا خیر.
    مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: ذخیره مقدار یک متغیر در فایل note pad

    سلام
    فرض می کنم شما می خواین یک شمارنده برای شماره پرسنلی ایجاد کنید:
    همون کار های بالا را که گفتم انجام دهید.
    متغییری از نوع Int ایجاد نمایید.
    هر دفعه نیاز است که متغیر را باز یابی کنید از دستور مربوط به خواندن متغییر استفاده کنید.
    وقتی نیاز بود شمارنده یکی اضافه شود از دستور مربوط به نوشتن استفاده کرده و آنرا Save کنید.در دفعه بعدی که متغییر را بخوانید مقدار جدید آن را بدست می آورید مثلا:

    int ID=0;
    ID= Properties.Settings.Default.ID;
    MessageBox.Show(ID.ToString();
    ID++;
    Properties.Settings.Default.ID= ID;
    MessageBox.Show(ID.ToString();
    Properties.Settings.Default.Save();
    this.Close();



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •