نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چرا کدهای من اجرا نمی شه

  1. #1

    چرا کدهای من اجرا نمی شه

    سلام به همه
    من کدهای ساخت لینکدونی با cakephp رو همونطور که تو سایت alwanweb گفته بود رو قرار دادم
    ولی وقتی ادرس رو تو مرورگر وارد می کنم این پیغام رو می ده Object not found!
    لطفا یکی کمک کنه...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    کد هاتون رو اینجا بزارید و کل خطا رو وارد کنید تا بتونیم نظر بدیم

  3. #3

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    این پوشه cake\app\controllers کد فایل links_controller.php :

    class LinksController extends AppController {
    var $name = 'Links';
    function index() {
    $this->set('links', $this->Link->find('all'));
    }
    function view($id = null) {
    $this->Link->id = $id;
    $this->set('link', $this->Link->read());
    }
    }

    پوشه cake\app\models کد فایل :link.php

    class Link extends AppModel {
    var $name = 'Link';
    }

    پوشه cake\app\views\links کد فایل : index.ctp

    <h1>Links:</h1>
    <table>
    <tr>
    <th>Id</th>
    <th>Title</th>
    <th>Created</th>
    </tr>
    <?php foreach ($links as $link): ?>
    <tr>
    <td><?php echo $link['Link']['id']; ?></td>
    <td><?php echo $html->link($link['Link']['title'],
    "/links/view/".$link['Link']['id']); ?></td>
    <td><?php echo $link['Link']['created']; ?></td>
    </tr>
    <?php endforeach; ?>
    </table>

    و این هم پوشه ویو cake\app\views\links کد فایل : view.ctp

    <h1><?php echo $html->link($link['Link']['title'],
    $link['Link']['url']); ?></h1>
    <p><small>Created: <?php echo $link['Link']['created']?></small></p>
    <p><?php echo $link['Link']['body']?></p>

    ادرسی که تو مرورگر وارد می کنم http://127.0.0.1/cake/links/index
    این ارور می ده: Object not found!

    این هم ادرس اموزش ساخت لینک باکس با CAKEPHP در سایت الوان وب
    آخرین ویرایش به وسیله thinking21 : شنبه 30 مرداد 1389 در 07:55 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    یعنی همین 4 کلمه رو میده؟ هدف اینه ببینم که شما دارید ارورو رو از طرف کیک دربافت میکنید یا از طرف پی اچ پی

  5. #5

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    نقل قول نوشته شده توسط zoghal مشاهده تاپیک
    یعنی همین 4 کلمه رو میده؟ هدف اینه ببینم که شما دارید ارورو رو از طرف کیک دربافت میکنید یا از طرف پی اچ پی

    این صفحه کیک http://127.0.0.1/cake/ ) cake ) :




    این هم ارور فایل خودم ( http://127.0.0.1/cake/links/index ) :



    آخرین ویرایش به وسیله thinking21 : پنج شنبه 28 مرداد 1389 در 15:18 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    mod_rewrite فعال نیست

  7. #7

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    نقل قول نوشته شده توسط zoghal مشاهده تاپیک
    mod_rewrite فعال نیست
    فکر کنم تنظیمش کردم همون طور که تو سایت الوان وب گفته بود , نمی دونم شایید هم اشتباه یه کاره دیگه انجام دادم...
    میشه بگید چطور باید فعالش کنم (تو کدوم فولدر واسم فایل ؟؟ )
    آخرین ویرایش به وسیله thinking21 : شنبه 30 مرداد 1389 در 08:13 صبح

  8. #8

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    نقل قول نوشته شده توسط thinking21 مشاهده تاپیک
    فکر کنم تنظیمش کردم همون طور که تو سایت الوان وب گفته بود , نمی دونم شایید هم اشتباه یه کاره دیگه انجام دادم...
    میشه بگید چطور باید فعالش کنم (تو کدوم فولدر واسم فایل ؟؟ )
    mod_rewrite رو فعال کردم ولی بازم درست نشد...

  9. #9

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    مود mod_rewrite درست شد حالا این ارور دارم
    Undefined variable: html [APP\views\links\view.php, line 2]

    باید چکار کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    تو کنترلر تون helper html رو فراخوانی کنید.
    درضمن برای پاسخ سریع بهرته به فروم اصلی cakephp.ir مراجه کنید

  11. #11

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    با سلام خدمت دوستان
    البته صفحه اول کیک شما خطا دارد
    شما باید تغییری در فایل core بدهید
    Configure::write('Security.salt', 'DYhG93b0qyJfIxfs2guVoUubWwvniR2G0FgaCdf');
    شما کد قرمز را رنگ تغییری ندادید
    چند حرف آن را تغییر دهید

  12. #12

    نقل قول: چرا کدهای من اجرا نمی شه

    نقل قول نوشته شده توسط hadith11 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    البته صفحه اول کیک شما خطا دارد
    شما باید تغییری در فایل core بدهید
    Configure::write('Security.salt', 'DYhG93b0qyJfIxfs2guVoUubWwvniR2G0FgaCdf');
    شما کد قرمز را رنگ تغییری ندادید
    چند حرف آن را تغییر دهید
    این هم درست کردم ولی درست نشد
    بعد از این همه دردسر با easyphp و wamp رفتم xampp نصب کردم تمام مشکلاتم مشکلام حل شد
    اصلا نمی دونم چرا دیر xampp شناختم
    شاید فکر می کردم همشون یه کاری می کنن و زیاد با هم فرق نمی کنن به همین خاطر به همون 2تا بسنده کرده بودم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •