نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای متدی خاص در همه رویدادها

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    اجرای متدی خاص در همه رویدادها

    سلام
    فرض کنیم روی یک فرم 50 تا تکس باکس دارم ومی خواهیم توی رویداد text_change
    آنها یک تابع به خصوص اجرا بشه.بدون اینکه رویداد text_change آنها فراخوانی بشه.چیکار میشه کرد؟(نمی خواهم 50 تا رویداد text_change داشته باشم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: اجرای متدی خاص در همه رویدادها

    ساخت Textbox سفارشی.
    یا Handle یک Textchange برای همه Textbox ها
    ------------
    راه اول اسون تره.

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    نقل قول: اجرای متدی خاص در همه رویدادها

    قربونت ricky22 بیشتر توضیح میدی.ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: اجرای متدی خاص در همه رویدادها

    نوشتن یک رویداد برای چند کنترل.
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/grusso
    /WritingaSingleEventHandlerforMultipleControls11242 005233135PM/WritingaSingleEventHandlerforMultipleControls.aspx

  5. #5
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: اجرای متدی خاص در همه رویدادها

    سلام

    شما ميتونيد مثلا يك متدد به شكل زير در برنامه ايجاد كنيد و متدد TextChange همه text box هات رو به اون متصل كني
    private void AllTextbox_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBox txt = (TextBox)sender;
    if (txt.Text == "good")
    MessageBox.Show("good is good");
    }

    اينم مثالش برات گزاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •