نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کانتکست منو در ListViewItem

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    کانتکست منو در ListViewItem

    سلام
    چه جوری میشه فقط وقتی روی یکی از ایتم های لیست ویو کلیک می کنیم ContextMenuStrip فعال بشه ؟
    توی حالت معمولی وقتی یه کانتکست منو به یه listView نسبت میدیم ، زمانیکه روی جای خالی روی سطح لیست ویو کلیک راست می کنیم منو رو نمایش میده ، اگر روی ایتم ها هم کلیک نشه باز منو نمایش داده میشه !
    به جز رویداد opening کانتکست منو روش دیگه ای هم وجود داره ؟

    ممنون از توجهتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: کانتکست منو در ListViewItem

    یکی از روش ها اینکه شما توی برنامه(منظورم توی کده) آیتم ها رو new کنید و همونجا هم بهشون کانتکست منو بایند کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: کانتکست منو در ListViewItem

    یکی از روش ها اینکه شما توی برنامه(منظورم توی کده) آیتم ها رو new کنید و همونجا هم بهشون کانتکست منو بایند کنید.
    دوست عزیز ممنون از جوابت ولی اون treeViewItem هست که این قابلیت رو داره ولی ListViewItem اینطور نیست .

    من یک روش دیگه هم پیدا کردم :

    private void listView_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Right && listView.SelectedItems.Count
    == 1)
    {
    contextMenuStrip.Show(MousePosition);
    }
    }



    این روش بهتر از روش رویداد opening خود ContextMenu هست .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •