نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    Question لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    سلام دوستان:
    من تو برنامه یه لیست باکس دارم که آیتم های تکراری توش هست، میخوام عناصر تکراری رو حذف کنم، باید چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    دوست عزيز ميتوني از يه حلقه استفاده كني
    دستور بده تك تك آيتمها رو دربياره و بعد چك كنه كه از اون آيتم چندتا وجود داره اگه دو تا بود يكيشو پاك كنه !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    برای راحتی کار از یک لیست پیوندی استفاده کن .

    می تونی از کد زیر استفاده کنی .

    {
    foreach ( object obj in listbox.Item )
    if ( !arraylist1.Contains(obj)){
    arraylist1.add(obj);
    }}

  4. #4

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajadjamalian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان:
    من تو برنامه یه لیست باکس دارم که آیتم های تکراری توش هست، میخوام عناصر تکراری رو حذف کنم، باید چیکار کنم؟
    من هم یک روش بگم.: اگر اطلاعات Combo از دیتابیس لود میشه میتونی بعد از دستور Select کلمه DISTINCT را بنویسی تا آیتم های تکراری یکی در نظر گرفته شوند.

    Select DISTINCT * From Table
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  5. #5

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    اگه فرض کنیم ، Object های اضافه شده لیست باکس بصورت String هستن ، خیلی ساده :


    List<string> data = new List<string>(listBox1.Items.Cast<string>());
    data = data.Distinct().ToList<string>();
    listBox1.Items.Clear();
    listBox1.Items.AddRange(data.ToArray());


    موفق باشید ./






  6. #6

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    من دستورات بالا را انجام دادم نشد
    می خواهم تعداد زیادی رکورد (در حد هزار) رکورد از یک فایل متنی وارد لیست باکس کنم .این فایل متنی من ممکنه رکوردهای تکراری زیادی باشه من می خواهم یک جستجو انجام بدم تا این رکوردهای تکراری را از لیست باکسم حذف کنم.بهترین روش و الګوریتم چیه؟

  7. #7

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    دوست عزیز قبل از اضافه کردن خط به لیست بکس بررسی کنید خط در لیست وجود نداشته باشه
    مشابه این

    string[] f = File.ReadAllLines("C:\\Matn.txt");
    foreach (string line in f)
    {
    if (listBox1.Items.IndexOf(line) < 0)
    listBox1.Items.Add(line);
    }

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    شما فقط باید یکی یکی چک کنید
    اول لیست باک خلیه و یکی یکی ادد کن و در هر بار اد کردن باید به تعداد موجود در لیست باکس مقایسه کنی ور اگر با یکیش برابر شد مثلا یک برگردونی و بریک کنی تا اد نکه ودوباره برای گزینه بعدی چک کن

  9. #9

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    نقل قول نوشته شده توسط rahdar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز قبل از اضافه کردن خط به لیست بکس بررسی کنید خط در لیست وجود نداشته باشه
    مشابه این

    string[] f = File.ReadAllLines("C:\\Matn.txt");
    foreach (string line in f)
    {
    if (listBox1.Items.IndexOf(line) < 0)
    listBox1.Items.Add(line);
    }
    مرسی اما این آرایه وقتی ّر شده با 1000 تا رکورد سنگین نمیشه؟
    بهینه ترین روش را میخام آیا همن روشه؟

  10. #10

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    مشکلم حل مرسی از همه دوستان .این کد الان داره جول میده
                        StreamReader reader = new StreamReader(file_name);
    string[] f = File.ReadAllLines(file_name);
    foreach (string line in f)
    {
    if(!listBox1.Items.Contains(line))
    listBox1.Items.Add(line);

    }

  11. #11

    نقل قول: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟

    خدا رو شكر كلاغه به خونش رسيد
    اين بندگان خدا هم كه از اول همين رو گفتن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •