نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

  1. #1

    Arrow کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    ارائه کامپوننت های رایگان برای زبان فارسی
    تقویم ماهیانه ( MonthCalendar ) که در ویژوال استودیو استفاده می شود، فقط دارای نوع تاریخ میلادی است. برنامه نویسانی که می خواهند از تاریخ شمسی استفاده کنند، یعنی به جای تاریخ میلادی از تاریخ شمسی در MonthCalendar استفاده کنند، احتیاج به یک کامپوننت جدید دارند که باید یا خودشان آن را بسازند یا از کامپوننت های ساخته شده توسط دیگران استفاده کنند.
    در صورتی که هر برنامه نویس بخواهد برای خود یک MonthCalendar با تاریخ شمسی بسازد، وقت زیادی صرف ساخت و تست و ارتقاء آن کامپوننت خواهد شد. پس بهترین راه استفاده از کامپوننت های ساخته شده است.
    من سال 89 اقدام به ساخت کامپوننتی برای برنامه ام کردم و پس از مدتی تصمیم گرفتم آن را به اشتراک بگذارم و در همین تاپیک لینک دانلود آنرا قرار دادم. از اون موقع مدت ها گذشته و طی این مدت چندین بار این کامپوننت تغییر کرده است که هر بار از طریق وبلاگم ( http://BehSoft.blogfa.com ) به اطلاع دوستان رساندم.
    ابتدا فقط MonthCalendar را ساختم ولی بعد آیتم های دیگری مثل DateTimePicker و DataGridView با ستون های انتخاب تاریخ و ساختار PersianDateTime برای نگهداری تاریخ شمسی و ... به کامپوننت اضافه کردم که همه آنها برای راحتی کار با تاریخ های شمسی است.
    واما بعد...
    من می خوام روند توسعه و ساخت این کامپوننت ها را اینجا قرار بدم تا هر کس از هر کدام مایل بود استفاده کنه. برای اطلاع بیشتر در مورد کامپوننت ها و نحوه استفاده از آنها به وبلاگم برید و در سمت راست که موضوعات را قرار دادم میتونید ورژن های کامپوننت ها و نحوه استفاده از آنها را پیدا کنید.


    سعی کنید از آخرین نسخه تولید شده استفاده کنید.

    -------------------------------------------------------------------


    PersiaCalendar نسخه 1 :
    مورد استفاده :
    در Visual Studio.NET و برای WindowsFormApplication و .NET3.5 و CPU x86
    آیتم ها :
    PersiaMonthCalendar :

    لینک دانلود :
    http://behsoft.blogfa.com/post-4.aspx
    ------------------------------------------------------------------------------------

    PersiaCalendar نسخه 2 :
    مورد استفاده :
    در Visual Studio.NET و برای WindowsFormApplication و .NET3.5 و CPU x86
    آیتم ها :
    PersiaMonthCalendar :

    DatePicker :

    لینک دانلود :
    http://behsoft.blogfa.com/post-10.aspx
    ------------------------------------------------------------------------------------

    PersiaCalendar نسخه 1 :
    مورد استفاده :
    در Visual Studio.NET و برای WPF Applications و .NET3.5 و CPU x86
    آیتم ها :
    PersiaMonthCalendar :

    لینک دانلود :
    http://behsoft.blogfa.com/post-8.aspx
    ------------------------------------------------------------------------------------

    BehComponents نسخه 1 :
    مورد استفاده :
    در Visual Studio.NET و برای WindowsFormApplication و .NET3.5 و .NET4 و CPU x86 , x64
    آیتم ها :
    MonthCalendarX :

    DateTimePickerX :

    DataGridViewX :

    ساختار PersianDateTime :

    لینک دانلود :
    http://behsoft.blogfa.com/post-11.aspx
    ------------------------------------------------------------------------------------

    BehComponents نسخه 2 :
    مورد استفاده :
    در Visual Studio.NET و برای WindowsFormApplication و .NET2 و .NET4 و CPU x86 , x64
    آیتم ها :
    MonthCalendarX :

    DateTimePickerX :

    DataGridViewX :

    PersianDateTime :

    ButtonX :

    MessageBoxFarsi :

    لینک دانلود :
    http://behsoft.blogfa.com/post-22.aspx
    ------------------------------------------------------------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله saeed1386 : شنبه 24 دی 1390 در 11:30 صبح دلیل: نسخه جدید




  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    31
    پست
    2,224

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    میتونم بپرسم چرا از دیتابیس استفاده کردید؟ اونهم برای یک تقویم کوچک؟

    نظر من اینه که برای ذخیره یادآورهای روزانه از یک فایل XML استفاده کنید. چون خیلی سبکتر میشه.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    میتونم بپرسم چرا از دیتابیس استفاده کردید؟ اونهم برای یک تقویم کوچک؟

    نظر من اینه که برای ذخیره یادآورهای روزانه از یک فایل XML استفاده کنید. چون خیلی سبکتر میشه.

    بله با شما کاملا موافقم.

    اما اون نمونه پروژه فقط برای نشون دادن استفاده از این کامپوننت بود و کارایی نداره.
    شما با سلیقه خودتون میتونید هرجوری که مایلید ازش استفاده کنید.

  4. #4

    Wink کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar نسخه 2

    سلام .
    نسخه 2 کامپوننت PersiaMonthCalendar آماده شد.

    این نسخه از امکانات و کارایی بیشتری برخورداره و گزینه های جدیدی به آن اضافه شده.

    عکسی از این کامپوننت بدون هیچگونه تغییر در ظاهر آن

    تعدادی عکس از آن با تنظیمات مختلف ظاهری

    توضیحاتی درباره قابلیتهای جدید آن و دانلود کامپوننت در آدرس زیر :
    http://behsoft.blogfa.com/post-6.aspx

    نمونه پروژه جهت آشنایی با قابلیتها:
    http://behsoft.blogfa.com/post-7.aspx

    ---------------------------------------------------
    کامپوننت PersiaMonthCalendar نسخه 1 و 2
    http://behsoft.blogfa.com/cat-2.aspx

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    کامپوننت جدیدی تهیه کردم برای انتخاب تاریخ.
    کامپوننت DatePicker مشابه DateTimePicker ویژوال است.



    آدرس دانلود:
    http://behsoft.blogfa.com/post-9.aspx

  6. #6

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeed1386 مشاهده تاپیک
    کامپوننت جدیدی تهیه کردم برای انتخاب تاریخ.
    کامپوننت DatePicker مشابه DateTimePicker ویژوال است.



    آدرس دانلود:
    http://behsoft.blogfa.com/post-9.aspx
    دستت درد نکنه ...
    هر چی کامپوننت درست حسابی در مورد تاریخ بیشتر داشته باشیم دست و بالمون تو برنامه نویسی و انتخاب کنترل باز تر و انتخابمون بهتر میشه ...

    شما که تسلط داری رو تاریخ و کامپوننت نویسی یک فکری هم واسه گرید ویو بکن ...
    بخوایم این نمایشگر رو تو یکی از ستون های گرید نشون بدیم باید چه کنیم؟
    و تاریخ هم از نوع Datetime داخل دیتابیس باشه موقع لود شمسی لود شه موقع ذخیره میلادی ذخیره بشه ...
    چون اکثر برنامه نویس ها در این مورد تاریخ رو از نوع nvarchar میگیرند که استاندارد نیست و یا از روش های من درآوردی استفاده میکنن ...
    من یک بار این کارو کردم به خوبی هم کار میکنه ولی با نوع داده nvarchar تو دیتابیس ! ...

    با تشکر از زحمات و کامپوننت های مفیدی که مینویسی...

  7. #7

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    اگه شما هم با این مشکل برخورده اید،




    این مشکل برطرف شده :
    http://behsoft.blogfa.com/post-10.aspx

  8. #8

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام تعدادی ابزار در یک کامپوننت جهت کار با تاریخ های شمسی و میلادی

    نمونه عکس از MonthCalendarX


    با .NET 3.5 و برای Windows Applications


    برای دریافت دیگر اطلاعات و لینک دانلود به سایت زیر مراجعه کنید.

    http://behsoft.blogfa.com/post-11.aspx

  9. #9

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeed1386 مشاهده تاپیک
    سلام تعدادی ابزار در یک کامپوننت جهت کار با تاریخ های شمسی و میلادی

    نمونه عکس از MonthCalendarX


    با .NET 3.5 و برای Windows Applications


    برای دریافت دیگر اطلاعات و لینک دانلود به سایت زیر مراجعه کنید.

    http://behsoft.blogfa.com/post-11.aspx
    عالی بود دقیقا همون چیزی بود که گفتم و میخواستم هنوز فرصت نکردم تست کنم فقط واسه ذخیره تاریخ در گرید تونستی با حفظ فرمت Date time در دیتابیس این کار رو بکنی؟ یا باید استرینگ باشه ....؟

  10. #10

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    عالی بود دقیقا همون چیزی بود که گفتم و میخواستم هنوز فرصت نکردم تست کنم فقط واسه ذخیره تاریخ در گرید تونستی با حفظ فرمت Date time در دیتابیس این کار رو بکنی؟ یا باید استرینگ باشه ....؟
    به وبلاگم سر بزن اونم هست هم با فرمت DateTime و هم String
    نحوه استفاده ازشون را بعدا توضیح میدم.

  11. #11

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    توضیحات تکمیلی درباره DataGridViewX


    توضیحاتی جهت نحوه استفاده از این ابزار به همراه نمونه پروژه

    http://behsoft.blogfa.com/post-15.aspx

  12. #12

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام
    برای من این ارور رو میده
    Could not load file or assembly 'PersiaCalendar2, Version=2.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=d944a627e5134509' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.

  13. #13

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    ظاهرا فقط برای X86 جواب میده. وگرنه خطا میدهد.

  14. #14

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    با سلام... من یک Component تقریم میخوام برای page تجت وب ، کسی میتونه راهنمائیم کنه (فکر میکنم این Component هائی که در این پست است برای windows application است، از عنوان اون که اینجور میشد فهمید) ، کسی میتونه برای web به من این Component رو بده ، ممنونم ..... .

  15. #15

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    میشه یکی یه راهنمائی بکنه؟ لطفا

  16. #16

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ua741_1 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای من این ارور رو میده
    Could not load file or assembly 'PersiaCalendar2, Version=2.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=d944a627e5134509' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.
    با سلام
    من بعد از اینکه ستاپ برنامه رو میسازم این خطا رو میگیرم
    میشه بگین مشکل کار کجاست؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار alvandyhamed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تویسرکان
    پست
    101

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام برادر من این کاکپوننت رو نتونستم توی ویژوال 2010 استفاده کنم
    ببینید میاد توی تولز باکسم ولی درگ میکنم روی فرم نمیاد
    مشکل از منه؟؟؟؟؟؟؟

  18. #18

    Smile نقل قول: کامپوننت BehComponents v1.2 برای ویژوال استودیو 2010 (NET4) و ویندوز 32و64 بیتی

    سلام

    نسخه 1.2 BehComponents را برای NET4 کامپایل کردم. (ویژوال استودیو 2010)
    برای ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی.

    محتویات فایل دارای نسخه 1.2 این کامپوننت است که برای NET3.5 و NET4 و برای دو نوع ویندوز 32و64 بیتی کامپایل شده است.

    آدرس :
    http://behsoft.blogfa.com/post-18.aspx

    دوستانی که در ویژوال استودیو مشکل داشتند این را امتحان کنند انشالله مشکل برطرف بشه.
    موفق باشید.

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    33

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    كامپوننت شما رو دانلود كردم خيلي خوب بود دسستتون درد نكنه اما MessageBoxFarsi توش نبود ؟

  20. #20

    BehComponents نسخه 2.0

    سلام
    نسخه 2.0 BehComponents آماده شد و در وبلاگم قرار گرفت. میتونید دانلود کنید.

    http://behsoft.blogfa.com/cat-14.aspx
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام دوست عزیز .

    کامپوننت های جالبی هست . اما همه رو تست نکردم . تو MessageBox یه مشکلی هست اونم اینکه تو روال KeyDown برای Esc کدی ننوشتین . این یکی از حیاتی ترین قسمت هاست .

    برای جالب تر شدن هم می تونید روی خود Button ها آیکون بزارین .

    دومین مشکل آزار دهنده اما نه برای همه مشکل WordWrap هست . متن زیر رو قرار دهید :
    Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeA


    باتشکر احسان

  22. #22

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط r0ot$harp مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .

    کامپوننت های جالبی هست . اما همه رو تست نکردم . تو MessageBox یه مشکلی هست اونم اینکه تو روال KeyDown برای Esc کدی ننوشتین . این یکی از حیاتی ترین قسمت هاست .

    برای جالب تر شدن هم می تونید روی خود Button ها آیکون بزارین .

    دومین مشکل آزار دهنده اما نه برای همه مشکل WordWrap هست . متن زیر رو قرار دهید :
    Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeA


    باتشکر احسان

    سلام
    ممنون از راهنماییتون.
    دکمه ESC فقط جاهایی کار میکنه که دکمه Cancel باشه. مثل OkCancel البته شاید لازم باشه در حالت فقط OK نیز اضافه بشه.

    در مورد WordWrap من عرض پنجره را محدود به اندازه خاصی نکردم. حداکثر صفحه نمایش میتونه بشه. ولی اگه کاربران بخواهند میتونم عرض را محدود (مثلا 600 پیکسل) کنم.

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    67

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    ممنون از زحمت شما
    خیلی جامع و کامل بود
    فقط من در حین استفاده با یه مشکل مواجه شدم ممنون میشم اگه کمکم کنید
    سیستم عامل من ویندوز 7 ،64 بیتیه اما با اینکه نسخه 64 بیتی کامپوننت شما را استفاده میکنم با خطا مواجه میشم و باید AnyCPU را به x86 تبدیل کنم
    ممنون از لطف شما

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار hildar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    50

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    مرسي saeed1386 به خاطر كامپوننتهاي مفيدتون
    اما منم مشكلي رو كه كاربر ostovarit گفتن دارم،يعني وقتي كه اطلاعاتي رو تو ديتا بيس ثبت ميكنم ( همون موقع تو ديتا گريد ويو ديده ميشن) يكي از ستونهاي ديتاگريد تاريخ جاري سيستم رو به عنوان تاريخ به روز رساني يا تاريخ ثبت اطلاعات درج كنه(تاريخ شمسي).لطفا منو راهنمايي كنيد.

  25. #25

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام
    با تشکر از شما
    من رفتم که نسخه 2 رو بگیرم ولی مثل اینکه حاضر نیست . میشه بگید که کی حاضر میشه؟

  26. #26

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام
    نسخه 2 آماده است میتونید دانلود کنید.
    لینک کامپوننت : http://behsoft.blogfa.com/post-19.aspx

    لینک مثال برای آن : http://behsoft.blogfa.com/post-20.aspx

  27. #27

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام دوست عزیز من این کامپوننت رو قبلا تو برنامه ام تستش کردم. که خیلی محشر بود ولی به نظرم یک چیزی کم داره که من بیشتر دنبال آن هستم. و اون هم اینه که در DatePicker جای دکمه Clear یا به عبارتی دیگر خالی کمه و زمانی که شما نمی خواهید هیچ تاریخی بعنوان پیش فرض انتخاب بشه می تونید آن را توسط این دکمه خالی نگه دارید. ممنون میشم اگر این قابلیت رو هم تو کامپوننتتون قرار بدین شاید هم روشی برای این کار در نظر گرفته باشید که من متوجهش نشدم ممنون میشم اگه توضیح بدین.
    خیلی ممنون.

  28. #28

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام
    ممنون از ابزار کامل شما .

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام دوست عزیز .

    این دفعه یه ایراد از DatetimePicker .

    به دلیل استفاده از توابع GDI خیلی سنگین لود می شه .

    برای تست 10 تا TextBox بزار روی صفحه بعد یه DatetimePicker هم قرار بده . بعد با تب بینشون حرکت کن .

    تیک زدن و کندی صفحه رو کاملا می بینید .

    باتشکر احسان

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    داداش اگر ميشه تاريخ short رو به اين صورت بده به ما عالي ميشه چون ميتونيم تو سرچ ديتابيس راحت تر باشيم

    الان short به اين شكل است 1390/7/1 اگر امكانش هست به اين شكل DateTimePicker نمايش بده 1390/07/01

    ممنون از ابزار خوبت

    منتظريم. يا علي

  31. #31

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نسخه 2.1.1 برای BehComponents

    سلام


    تعیین تاریخ امروز و انتخاب شده به صورت خودکار از تاریخ سیستم

    در نسخه های قبلی BehComponents زمانی که کامپوننت را روی فرم قرار می دادید تاریخ اونروز را به عنوان تاریخ امروز سیستم و تاریخ انتخاب شده ذخیره می کرد و با گذشت روزها اون تاریخ کماکان همون تاریخ قبلی باقی می ماند.
    در این نسخه این ایراد برطرف شده و با هربار لود شدن کامپوننت کامپوننت اقدام به دریافت تاریخ سیستم برای تعیین تاریخ امروز و انتخاب شده می کند.

    لینک : http://behsoft.blogfa.com/post-22.aspx

  32. #32

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام

    نسخه 2.2 BehComponents آماده شد.

    گزينه ي جديدي به DateTimePickerX اضافه شده.


    دانلود كامپوننت و نمونه پرو‍ژه از لينك زير :

    http://behsoft.blogfa.com/post-23.aspx

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام
    موقع bind کردن خاصیت persiandateinstringformat اگه نخواهیم مقداری به فیلد مربوطه اختصاص ندیم یعنی null باشه باید چکار کنیم؟
    مشکل اینجاست که اگه مقداری انتخاب نکنیم به طور خودکار تاریخ روز جاری رو توی فیلد قرار میده.
    ممنون

  34. #34

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام

    سورس کد این کامپوننت را می توانید از این تاپیک دریافت کنید.


    https://barnamenevis.org/showthread.p...ی)&p=1540670

  35. #35
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    86

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام دوستان عزیز در صورت امکان به سوال زیر جواب بدهید
    من در بین دو تاریخ مثلا 92/02/28 لغایت 93/01/31 میخواهم تمامی روزهای شنبه و یا دوشنبه را پیدا کرده و بولد نمایم لطفا راهنمائی نمائید شدیدا درگیر این مسئله هستم

  36. #36

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    سلام
    اولین شنبه رو پیدا کن
    بهش 7 تا اضافه کن میشه شنبه بعدی
    همینطور برو تا به تاریخ 93/01/31 برسی

  37. #37
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    86

    نقل قول: کامپوننت تقویم فارسی PersiaMonthCalendar مشابه MonthCalendar برای روزهای شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    سلام
    اولین شنبه رو پیدا کن
    بهش 7 تا اضافه کن میشه شنبه بعدی
    همینطور برو تا به تاریخ 93/01/31 برسی
    دوست عزیز ضمن تشکر از جوابتون
    من تازه با سی شارپ کار میکنم
    درصورت امکان تیکه کد رو بنویسید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •