نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دستور رفتن به باتوم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    دستور رفتن به باتوم دیگر

    سلام
    من 2 تا باتوم دارم که مثلا" باتوم 1 یه کارهایی انجام میده!!!من میخوام تو باتوم 2 باتوم 1 را فراخوانی کنم .به چه صورت این کارو انجام بدم؟

  2. #2

    نقل قول: دستور رفتن به باتوم دیگر



    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    button2_Click(sender, e);

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: دستور رفتن به باتوم دیگر

    اگه بخاي ميتوني تو قسمت طراحي هم بري قسمت Event و از DropDown كنار رويداد Click باتن قبلي رو انتخاب كني. به همين راحتي به همين خوشمزگي

  4. #4
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: دستور رفتن به باتوم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط vandermond مشاهده تاپیک
    اگه بخاي ميتوني تو قسمت طراحي هم بري قسمت Event و از DropDown كنار رويداد Click باتن قبلي رو انتخاب كني. به همين راحتي به همين خوشمزگي
    در تکمیل حرف شما باید بگم این در صورتی هست که دکمه دوم هیچ کار اضافه تری نسبت به دکمه اول در متدش نخواد انجام بده مثلا بعدش نخواد یک سری دستورات دیگه رو هم اجرا کنه، این راه عالیه و بهترین در غیر این صورت راه اول رو باید برید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: دستور رفتن به باتوم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    button2_Click(sender, e);

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    البته این اصولی تره :

    Button1.PerformClick();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •