نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجوی عجیب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مای اس کیوال

  1. #1

    Question جستجوی عجیب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مای اس کیوال

    درود.

    من میخواستم یک کوری بنویسم که به مشگل برخوردم (هنگ کردم) لطفا کمک کنید

    بچه ها من میخوام یک جستجو داشته باشم که تو اون بگه یه فیلد اگه مساوی با این متقیر یا اون متقر بود انتخاب کنه که به مشگل خوردم . میدونم متوجه نشدید به کد زیر توجه کنید.


    SELECT * FROM `post` WHERE `mozo` = 55 OR 41


    من میخوام رکورد هایی که فیلده mozo شون 55 یا 41 باشه رو انتخاب کنم ولی این روشم اشتباهه لطفا کدش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: جستجوی عجیب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مای اس کیوال

    فکر کنم به این شکل بنویسد درست بشه!
     
    SELECT * FROM postWHERE mozo = 55 OR mozo = 41

  3. #3

    نقل قول: جستجوی عجیب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مای اس کیوال

    نقل قول نوشته شده توسط tdkhakpur مشاهده تاپیک
    فکر کنم به این شکل بنویسد درست بشه!
     
    SELECT * FROM postWHERE mozo = 55 OR mozo = 41
    اقا ما چاکریم اقا ما نوکریم (ممنون)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •