نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز شدن عکس داخل فتوشاپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    باز شدن عکس داخل فتوشاپ

    سلام دوستان
    یه برنامه دارم که میخوام وقتی یه عکسی را داخلش انتخاب کردم اون عکس را تو فتوشاپ اجرا کنه

    باید چی کارکنم

  2. #2

    نقل قول: باز شدن عکس داخل فتوشاپ

    با استفاده از این کد فوتوشاپ را اجرا میکنی و اسم و آدرس فایل هایی را که لازم داری با اون باز بشوند به عنوان آرگومان به اون ارسال میکنی:

     System.Diagnostics.Process Proc = new System.Diagnostics.Process();
    Proc.StartInfo.FileName = @"C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Photoshop.exe";
    Proc.StartInfo.Arguments = @"C:\Users\sva\Desktop\transport\transport.psd" ;
    Proc.Start();
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: باز شدن عکس داخل فتوشاپ

    خوب چطوری میشه تشخیص داد فتوشاپ تو چه درایوی نصب شده ؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: باز شدن عکس داخل فتوشاپ

    با سلام.

    خب شما میتونید واسه بار اول ادرس فایل EXE مربوط به فوتوشاپ رو Set کنید تو یک متغیر توسط کسی که قراره با برنامه کار کنه. بعش هر وقت خواست عکسی رو باز کنه دیگه مشکلی نداشته باشه.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: باز شدن عکس داخل فتوشاپ

    سلام
    شما نياز به مشخص كردن محل فتو شاپ نداريد كد زير رو ببين من از اين توي برنامم استفاده كردم و تا الان كه داره كار ميكنه
     
    string str = "مسير و نام فايل مورد نظر";
    System.IO.FileInfo f = new System.IO.FileInfo(str);
    switch (f.Extension.ToLower())
    {
    case ".jpg":
    case ".tif":
    case ".psd":
    case ".png":
    case ".bmp":
    System.Diagnostics.Process.Start("Photoshop.exe", str);
    break;

    در اين كد پسوند فايل ها هم چك ميشه تا فقط فايلهايي كه در فتوشاپ نياز هست باز بشه و برنامه خطا نده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: باز شدن عکس داخل فتوشاپ

    روشی که دوستمون در بالا گفت درسته.
    برای بدست آوردن مسیر نصب فتو شاپ هم (در صورت نیاز) میتونی از رجیستری استفاده کنی.
    آدرس برنامه های نصب شده رو اونجا میشه پیدا کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •