نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: messagebox سفارشی

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    messagebox سفارشی

    message box با دکمه های فارسی وبه تعداد دلخواه دکمه روی آن؟چگونه؟
    کار تابع زیر چیه؟چطوری ازش استفاده میشه؟
    Message.create(...)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: messagebox سفارشی

    تا اونجا که من دیدم پارامترای ورودی یه جورایی داد میزد که باید با دستورات API کار کنید باهاش.

    چون handle و .... به عنوان ورودی می گرفت و فکر کنم مربوط بشه به API .

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    نقل قول: messagebox سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    تا اونجا که من دیدم پارامترای ورودی یه جورایی داد میزد که باید با دستورات API کار کنید باهاش.

    چون handle و .... به عنوان ورودی می گرفت و فکر کنم مربوط بشه به API .

    چطوری میشه اینکار راانجام داد؟message box با دکمه های فارسی؟

  4. #4
    کاربر جدید آواتار ali1234567890
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19

    نقل قول: messagebox سفارشی

    تو بخش نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ ‏ messagebox فارسی هست ولی بهتر در این موارد خودت با استفاده از فرم یک message box سفارشی ایجاد کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: messagebox سفارشی

    یه فرم درست کن . با لیبل و اون باتن ها که میخوای . با تابع showdiuloge() بازش کن .
    همونجوری که میدونی showdialoug یک مقدار برمی گردونه از نوع dialoug result .
    توی فرمی هم که درست کردی . مثلا برای دکمه انصراف این کد رو بذار و dialougResult = dialougresult.cancel

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    نقل قول: messagebox سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط amirh_karimifar مشاهده تاپیک
    یه فرم درست کن . با لیبل و اون باتن ها که میخوای . با تابع showdiuloge() بازش کن .
    همونجوری که میدونی showdialoug یک مقدار برمی گردونه از نوع dialoug result .
    توی فرمی هم که درست کردی . مثلا برای دکمه انصراف این کد رو بذار و dialougResult = dialougresult.cancel
    سلام
    اگه ممکنه قطعه کدمورد نظر را بصورت کامل لطف کنید.چون هنوز برام گنگ است.خصوصا ارتباط بین دو فرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: messagebox سفارشی

    دوست عزیز شما می تونید با استفاده از WindowsFormsControlLibrary هر جوری که دوست داری با هز بانی اون رو بسازی و هر وقت دوست داشتی در فرم فراخوانیش کنی
    همین

  8. #8
    کاربر جدید آواتار ali1234567890
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19

    نقل قول: messagebox سفارشی

    اینم مثال از dialougResult
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali1234567890 : سه شنبه 16 شهریور 1389 در 13:55 عصر دلیل: مشکل در فایل ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: messagebox سفارشی

    سلام
    برنامه خراب بود مجدداً چک کنید .
    تشکر

  10. #10
    کاربر جدید آواتار ali1234567890
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    19

    نقل قول: messagebox سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط 81579001 مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه خراب بود مجدداً چک کنید .
    تشکر
    برنامه تصحیح شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •