نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آرایه در پایگاه داده!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    آرایه در پایگاه داده!

    سلام ... نمیدونم چرا هر چی سوال میپرسم کسی جواب نمیده !!!!
    آیا میشه تو یه ستون از رکورد (یه سلول) یک آرایه ریخت ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    ميشه ولي بايد عناصر آرايه را به هم بچسبوني !
    كلا به صورت يك متن كني

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    خوب بعدش اگه خواستیم توش یه کدوم از خونه های آرایمون رو سرچ کنیم چیکار کنیم ؟؟
    میشه یه نمونه کد آماده بذارین؟؟
    ببینید من میخوام یه فاکتور تهیه کنم که لیستی از کلاهای خریداری شده داره ؟؟ حالا نمیدونم چجوری این اطلاعات رو تو پایگاه داده ذخیره کنم برای هر فاکتور یه table بسازم؟!!! (که فکر نکنم کار درستی باشه!) چیکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    ميتوني با قرار دادن يك ( , ) بين عناصر تك تك رو سرچ كني

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    خوب حالا ججوری این کارو بکنم ؟؟ اول یه رشته ی متنی بسازم بعد بفرستم به سلول مورد نظر یا راه دیگه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    دوست عزيز عناصر آرايه را به هم بچسبون و بينشون ( , ) بزار بعد ميتوني راحت پيداشون كني !
    نياز به چيزه ديگه اي نيست

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    با سلام

    کافیه یه همین چکاری بکنی



    string[] d = new string[2] { "mojtaba", "reza" };

    string a = d.GetValue(0) + "%" + d.GetValue(1);

    MessageBox.Show(a);


    جداکردنشون رو هم میتونی با استفاده از split انجام بدی.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    ميشه ولي بايد عناصر آرايه را به هم بچسبوني !
    كلا به صورت يك متن كني
    دوست عزيز عناصر آرايه را به هم بچسبون و بينشون ( , ) بزار بعد ميتوني راحت پيداشون كني !
    نياز به چيزه ديگه اي نيست
    در Oracle میشه و احتیاجی به این روشی که تجویز کردید نیست، این روش ممکن است که برایه کاری که احتیاج دارند اشتباه باشد.
    --------------------
    خوب حالا ججوری این کارو بکنم ؟؟ اول یه رشته ی متنی بسازم بعد بفرستم به سلول مورد نظر یا راه دیگه؟
    متاسفانه خیر ، متنی کردن مقادیر روش درستی نیست، به جایه اینکار از ۲ جدول استفاده میشه در مورد Master Detail relationship جستجو کنید.
    روشهایه اراعه داده شده اصلاً در حد برنامه‌نویسی پایه به حساب نمیاند.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 06:49 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: آرایه در پایگاه داده!

    همونطور كه دوستمون آرژنگ گفت : كلا روشت اشتباهه .
    حتما تو ساختار و تعداد جداولت تا دير نشده تجديد نظر كن . همينقدر بدون كه بايد جداولت نرمال بشه . احتمالا به دو سه تا جدول احتياج داري مثلا جدول مشتري ، جدول كالاها ، جدول فاكتور كه نشون ميده هر فاكتور به چه خريداري مربوطه و جدول ريز فاكتور كه توي اون بايد بگي هر فاكتور چه كالايي توش ثبت شده .

    اين روش استاندارده و مطمئن باش از هزار تا مشكلت در آينده جلوگيري مي كنه . انشا... حله .
    موفق باشي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •