نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جستجو در ChekedListBox

  1. #1

    Question مشکل جدی در کار با ChekedListBox - سوال جدید در صفحه 2

    یک ChekedListBox و یه TextBox داریم که یه سری آیتم در ChekedListBox هست وقتی اول اسم یک از اون ایتم ها را در TextBox می نویسیم ChekedListBox براساس اون فیلتر بشه و دوباره حرف بعدی که م ینویسیم دوباره فیلتر بشه و..
    و اگر هم TextBox پاک شد دوباره همهآیتم ها نشون داده بشه!

    و اگر هم یکی از آیتم ها چک خورده بود هرچند اول اسمش با اونی که سرچ م یکنیم یکی نیست ولی در فیلتر نشون بده!!

    چیکار باید بکنم؟ میشه بگین؟( البته با استفاده از LINQ )
    آخرین ویرایش به وسیله Mohandes2009 : سه شنبه 02 شهریور 1389 در 13:20 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    چك ليست باكس رو چجوري پر ميكني ؟
    از بانك اطلاعاتي يا دستي ؟

  3. #3

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    چك ليست باكس رو چجوري پر ميكني ؟
    از بانك اطلاعاتي يا دستي ؟
    از بانک پر میکنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    بايد روي ديتا تيبل دستور query اس كيو ال بزاري
    بلدي ؟
    از like% استفاده كن بلدي ؟
    اگه نمي توني بگو برات نمونه كد بزارم

  5. #5

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    بايد روي ديتا تيبل دستور query اس كيو ال بزاري
    بلدي ؟
    از like% استفاده كن بلدي ؟
    اگه نمي توني بگو برات نمونه كد بزارم
    نه نه دیگه الان فرض به اینه که از دیتا بیس خونده و لیست شده داخل ChekedListBox و الان دارم سرچ را داخل برنامه انجام میدم داخل همون آیتم هایی که لیست شده!

    بعد دستوراتش را با LINQ می نویسم نه با query!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    عزيز ما ديگه با ديتا بيس كار نداريم ميتونيم دستورات اس كيو ال رو روي داتا تيبل اعمال كنيم بدون فرستادن كوئري به ديتا بيس

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    سلام Checklistbox و listbox فرقی ندارند در این مورد
    این نمونه کد را بررسی کن و بهینش کن کارتو راه میندازه.
    http://social.msdn.microsoft.com/For...3-bdee489555af

  8. #8
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    با سلام

    العا یک برنامه برات نوشتم ببین به دردت میخوره. کاملا فیلترسازی می کنه.

    البته وقت نکردم زیاد روش کار کنم تا بهتر بشه ولی هر چی هست فکر کنم خوب باشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #9

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    آخه مشکل اینه من این چیزا را نمی فهمم من با LINQ می نویسم مثلا برای پر کردن چک لیست باکس اینجوری مینویسم


    var k = from c in linq.TPerson_Infos
    select c;
    foreach (TPerson_Info item in k)
    {
    checkedListBox1.Items.Add(item.Name + "-" + item.Family);
    }


    مطمئنا اون چیزایی که شما ها نوشتید و زحمت کشیدید هم درسته ولی اگه امکانش هست به LINQ بگید

  10. #10
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    اگر میتونستید یک نمونه برنامه ایجاد کنید و بدید درستش کنیم بهتر بود.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11

    Unhappy نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    اگر میتونستید یک نمونه برنامه ایجاد کنید و بدید درستش کنیم بهتر بود.
    من همه چی را که شرح دادم کامل

  12. #12

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    آقا مشکل من تا حدی حل شد
    کد زیر را نوشتم

    privatevoid textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text=="")
    {
    checkedListBox1.Items.Clear();
    var k = from c in linq.TPerson_Infos
    select c;
    foreach (TPerson_Info item in k)
    {
    checkedListBox1.Items.Add(item.Name +
    "-" + item.Family);
    }
    }
    else
    {

    checkedListBox1.Items.Clear();
    var k = from c in linq.TPerson_Infos
    where c.Name == textBox1.Text.Substring(0) || c.Family == textBox1.Text.Substring(0)
    select c;
    foreach (TPerson_Info item in k)
    {
    checkedListBox1.Items.Add(item.Name +
    "-" + item.Family);
    }

    }
    }


    فقط اگه آیتمی تیک خورده باشه چجوری میشه نوشت که پا ک نشه از چک لیست باکس بقیه clear بشه؟
    و دیگه اینکه تابعی در رشته ها نداریم که بتونم حرف به حرف را مقایسه کنم؟
    مثلا من یه حرف از اون چیزی را که می نویسم با کل کلمه موجود در بانک مقایسه کنه اگه داخلش بود بیاره برام

    تو این تکه کد من مثلا اگه یه اسم که کامل نوشتم با اسم های تو بانک یکی بود میاره برام وگرنه نمیاره چیزی را!

  13. #13
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جستجو در ChekedListBox

    دوست عزیز این جواب شماست که با استفاده از linq برات فیلتر سازی کردم چک لیست باکس رو البته اگر طبق چیزی بود که میخواستی !!!


    // تعریف کوئری کور نظر
    var query = from c in dt.AsEnumerable()
    where c.Field<int>("age").ToString().StartsWith(textBox1 .Text)
    select c;

    // اتصال به چک لیست باکس
    (checkedListBox1 as ListBox).DataSource = query.AsDataView();
    (checkedListBox1 as ListBox).DisplayMember = "age";

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •