نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    با سلام یه سورس میخوام که ساعت فعلی سیستم رو نشون بده
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    Label1.text=TimeString()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط nasim bahari مشاهده تاپیک
    Label1.text=TimeString()
    این کد خیلی چیز استانداردی نیست و توی مونو و سی شارپ و جی شارپ و ... با اینکه قابل استفاده هست بهتره که استفاده نشه.
    در ضمن با compiler code-restriction هایی که من استفاده میکنم اصلاً کامپایل نمیشه.
    این یکی یه مقدار بیشتره ولی بهتره.
    label1.Text = System.DateTime.Now.ToString()
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 17:20 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    سلام

    دوست عزیز ..........

    مطمئن باشم که شما کد رو تست کردی ؟

    مشکلش چیه ؟ جواب میده....

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    سلام.
    این یه دونه تایم و تاریخ سیستم رو با هم بر میگردونه :
    Now

    اینم برای گرفتن زمان جاری سیستم هست :
    Now.ToLongTimeString

    اینم برای گرفتن تاریخ جاری هست :
    Date.Today

    البته روش های که دوستان گفتند نیز کار میکنه من امتحان کردم مشکلی نبود.
    آخرین ویرایش به وسیله Saman_12 : سه شنبه 02 شهریور 1389 در 05:12 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    اینم یه کوئری برای گرفتن زمان جاری سرور sql
    SELECT CURRENT_TIMESTAMP

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    چجوری میشه تاریخ شمسی رو داخل تکست گذاشت؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    ببین من منظورت رو از گذاشتن تاریخ شمسی توی تکست رو نمی فهمم میشه یکم بیشتر توضیح بدی!!!!
    برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی می تونی از فانکشن زیر استفاده کنی :

    Function MiladiToShamsi(ByVal Year As Integer, ByVal Month As Integer, ByVal Day As Integer) As String
    Try
    Dim Date_M As Date = Year & "/" & Month & "/" & Day
    Dim Date_Sh As New Globalization.PersianCalendar
    Return Date_Sh.GetYear(Date_M) & "/" & Format(Date_Sh.GetMonth(Date_M), "00") & "/" & Format(Date_Sh.GetDayOfMonth(Date_M), "00")
    Catch ex As Exception
    Return 0
    End Try
    End Function
    آخرین ویرایش به وسیله Saman_12 : سه شنبه 02 شهریور 1389 در 13:03 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار نیلوفر66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خونه
    پست
    175

    نقل قول: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم

    قراردادن زمان جاري در كنترل جعبه متن
    ابتدا بر روي جعبه متن كه قرار است ساعت را نمايش دهد دوبار كليك كرده و در رويداد فوكوس كد زير را وارد نماييد
    TextBox1.Text = Now.Hour.ToString & ":" & Now.Minute.ToString & ":" & Now.Second.ToString

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •