نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از دوربین

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    37

    استفاده از دوربین

    درود بر شما اساتید.
    دوستان من میخوام در یک برنامه از وب کم و یا دوربین های متصل به یک کامپیوتر برای دریافت تصویر استفاده کنم و تصاویر دریافتی رو پردازش کنم.
    اگر لطف کنین یه آموزش کوچیک برای شیوه ی نمایش تصاویر دوربین و همین طور اگر کلاس یا کلاس هایی برای پردازش تصویر های دریافتی وجود دارن معرفی کنین که از MSDN بخونم یا آموزشش رو لطف کنین بذارین همینجا ممنون میشم.
    ضمنا اگر راهی برای رکورد کردن تصاویر دریافتی هم باشه ممنون میشم آموزش بدین.
    مرسی


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار reza_stb2002
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    85

    نقل قول: استفاده از دوربین

    اینو نگاه کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    467

    نقل قول: استفاده از دوربین

    دوست عزيز شما مي تونيد از كلاس هاي camera X استفاده كني من استفاده كردم قبلا خيلي عالي بود ولي تازگي اطلاعي از اين كلاس ندارم راستي نوع محيط هم تاثير داره مثلا تو windows application مي خواهيد يا مي خواهيد با استفاده ازdirectx از نوع win applicationكار كنيد هركدام كارهاي مخصوص به خودش رو داره اگه تونستم يه سورس براتون مي فرستم يا حق

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,464

    نقل قول: استفاده از دوربین

    سلام !
    يك نمونه دارم كه كارتو راه ميندازه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    29
    پست
    782

    نقل قول: استفاده از دوربین

    این سورس رو که گذاشتم
    دو تا عکس می گیره از طریق وبکم بعدش باهم مقایسشون می کنه کد هاشم خیلی روان هست
    متونی هم از کانکت شدن به وبکم و هم پردازش تصویر چیزای زیادی یاد بگیری
    خلاصه کامل کامله
    image.rar

    یادت نره

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    37

    نقل قول: استفاده از دوربین

    دوستانی که سورس گذاشتید ممنون. فکر کنم مشکل من به خاطر کانورت شدن به 2010 هست اما ارور دارم.
    دوست عزيز شما مي تونيد از كلاس هاي camera X استفاده كني من استفاده كردم قبلا خيلي عالي بود ولي تازگي اطلاعي از اين كلاس ندارم راستي نوع محيط هم تاثير داره مثلا تو windows application مي خواهيد يا مي خواهيد با استفاده ازdirectx از نوع win applicationكار كنيد هركدام كارهاي مخصوص به خودش رو داره اگه تونستم يه سورس براتون مي فرستم يا حق
    دوست عزیز ترجیح میدم برای سرعت بیشتر با DirectX باشه اما خوب مساله ی اول قابلیت انعطاف هست.
    اگر تونستید و لطف کردید برام سورس بذارید ممنون میشم.
    و ضمن اینکه کلاسی که معرفی کردید از طریق کدوم name space قابل فراخوانی هست؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •