نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن بصورت آرایه ای از فایل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    39

    Question خواندن بصورت آرایه ای از فایل

    سلام دوستان
    آيا ميشه داده هاي يك فايل را در يك آرايه ريخت؟ بطوري كه هر رشته در يك خانه آرايه قرار بگيرد.

  2. #2

    نقل قول: خواندن بصورت آرایه ای از فایل

    یه روش اینه که تمام فایل رو ذخیره کنید توی یه رشته ، بعد رشته با کاراکتر 'n\'
    جدا(Split) کنید (توسط متود strtok)

    یا اینکه :

    http://www.daniweb.com/forums/thread69182.html






  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    39

    Red face نقل قول: خواندن بصورت آرایه ای از فایل

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    یه روش اینه که تمام فایل رو ذخیره کنید توی یه رشته ، بعد رشته با کاراکتر 'n\'
    جدا(Split) کنید (توسط متود strtok)

    یا اینکه :

    http://www.daniweb.com/forums/thread69182.html
    سلام آقا سالار
    از توجه شما خيلي ممنونم، ببخشيد ميشه روش اولي كه فرموديد را يك مقدار بيشتر توضيح بدهيد البته با يك مثال كوچك . خيلي ممنون ميشم اگه اين زحمت را بكشيد.

  4. #4

    نقل قول: خواندن بصورت آرایه ای از فایل

    این کد الان به ذهنم رسید ، ساده تر و بهینه تر از Strtok :

    فرض کنیم فایل با محتوای Test.txt دارای 4 خط متن است ،



    حال :


    #include <iostream>
    #include <conio>
    #include <fstream>
    #include <string>
    using namespace std;
    int main(){
    string res="";
    ifstream fin("D:\\test.txt");
    char str[256];
    for(int i=0;i<4;i++){
    fin.getline(str,255);
    res+=str;
    res+="\n";}
    cout<<res<<endl;
    getch();
    }
    خروجی :



    موفق و پیروز باشید ./
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (23.7 کیلوبایت, 13 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (21.2 کیلوبایت, 13 دیدار)






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •