نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در گرفتن query

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    Post مشکل در گرفتن query

    سلام و خسته نباشید
    من تو این دستور به مشکل می خورم و ارور میده
    ("select id from customer where name='" + cmbCustomerName.SelectedItem.ToString() + "'").Rows[0].ItemArray.GetValue(0).ToString())
    ارورش اینه که میگه هیچ سطری وجود نداره(یهنی داده ای نیست)ولی جدول پره و مشکلش فقط وقتیه که متن (cmbCustomerName) کومبو باکس فارسیه! وقتی انگلیش باشه مشکلی نداره!
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    اگه نا مفهومه بگید کجاشو بیشتر توضیح بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: مشکل در گرفتن query

    دوست عزيز
    ممكنه با عربي و فارسي بودن مشكل داشته باشه برات. احتمالا توي بانك عربي ذخيره شده و الان داري توي كمبو فارسي مينويسي. (ببين براي كلمه هاي بدون «ي» و «ك» هم كار نميكنه؟)
    با اين اطلاعاتي كه دادي همين به ذهنم خورد. البته ميشه با فرمت ها يه كارايي كرد ولي اگه مشكل از اين بود بگو كه يه كاريش ميكنيم با هم...

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: مشکل در گرفتن query

    نقل قول نوشته شده توسط vandermond مشاهده تاپیک
    دوست عزيز
    ممكنه با عربي و فارسي بودن مشكل داشته باشه برات. احتمالا توي بانك عربي ذخيره شده و الان داري توي كمبو فارسي مينويسي. (ببين براي كلمه هاي بدون «ي» و «ك» هم كار نميكنه؟)
    با اين اطلاعاتي كه دادي همين به ذهنم خورد. البته ميشه با فرمت ها يه كارايي كرد ولي اگه مشكل از اين بود بگو كه يه كاريش ميكنيم با هم...
    بله دوست عزیز
    بدون حرف <<ی>> امتحان کردم درست کار کرد
    چاره کار چییه به نظر شما؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در گرفتن query

    نقل قول نوشته شده توسط Leon_SFS مشاهده تاپیک
    بله دوست عزیز
    بدون حرف <<ی>> امتحان کردم درست کار کرد
    چاره کار چییه به نظر شما؟
    شما بصورت پارامتری داده رو به کوئری وارد کن یا قبلش N بزار ..

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: مشکل در گرفتن query

    نقل قول نوشته شده توسط حجتی نیا مشاهده تاپیک
    شما بصورت پارامتری داده رو به کوئری وارد کن یا قبلش N بزار ..
    اقا خیلی ممنون با پارامتر مشکل حل شد
    فقط سوال اینکه منظورتون از ((قبلش N بزار)) چیه؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در گرفتن query

    به جای ی می تونی از shift + x استفاده کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: مشکل در گرفتن query

    نقل قول نوشته شده توسط Leon_SFS مشاهده تاپیک
    اقا خیلی ممنون با پارامتر مشکل حل شد
    فقط سوال اینکه منظورتون از ((قبلش N بزار)) چیه؟
    دوست عزيز
    N براي اين هستش كه با فارسي مشكلي نداشته باشه. در واقع فرمت فارسي رو قبول ميكنه.


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •