نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    Question اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    من می خوام قبل از اینکه کاربر کامپیوترش رو خاموش کنه خسته نباشید بهش بگم. چجوری؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    راحترین کارش اینه که صفحه ی لوگ اوت رو عوض کنی .

    دوو راه دیگه هم داره .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    خوب بگید دیگه چجوری تغیرش بدم و راه های دیگه چین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    كسي نيست كه بتونه يه جواب عملي بهم بده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    راه های زیادی هست ولی ....

    شما برید .exe ای که مربوط به Shutdown هست رو با این برنامه ای که میگم جایگزین کنید :
    برنامه ی شما یه کد رو اجرا کنه و بعد سیستم رو خاموش کنه . اینطوری می تونید به هدفتون برسید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    اگر microsoft.win32 را در پروژه ات use کنی رویدادهای سیستمی را در اختیارت میزاره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    آقا احسان باید بگم که من روشی که گفتید ( تو System32 بجای Shutdown.exe ماشین حساب رو قرار دادم) رو انجام دادم اما فقط وقتی که از طریق داس می خواهم خاموش کنم جواب میده و اگه از تو ویندوز خاموش کنم انگار نه انگار.
    از کاربر گرامی fjm11100 تشکر می کنم اما چیزی که من می دونم این نیم اسپیس فقط برا کار با ریجیستریه ، اگه واقعا میشه یه مثال عملی برام بفرستید.
    از همتون ممنون.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    نه برادر، کمی بگرد. اینم یک مثال برای رویداد در حال خاموش کردن یا logoff سیستم
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Microsoft.Win32.SystemEvents.SessionEnding += new Microsoft.Win32.SessionEndingEventHandler(SystemEv ents_SessionEnding);
    }

    void SystemEvents_SessionEnding(object sender, Microsoft.Win32.SessionEndingEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Bye my lord!!! :)");
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: اجرای یک دستور قبل از خاموش شدن ویندوز

    دوست عزیز الان یه راه حل دارم خودت روش فکر کن اگه حل شد سورس بزار اگه نه باید ارزیابی بشه این بحث شاید سئوال خیلی از دوستان هست
    اما راه کار مینوتید از اینتراپت ها استفاده کنید ببنید زمانی که شما سیستم رو به حالت شادداون می برید به سیرویسی فراخوانی میشه و تمام پروسه های در حال اجرا رو می بنده حالا اونی که ذخیر ه باید بشه رو می کنه و خلاصه هر کار لازم رو براتون انجام میده
    حالا ما میتونیم اون پروسه رو شناسایی کنیم و همگام با اجرای اون یعنی بصورت سنکرون اول بگیم پیام خسته نباشید رو و بعد بدیم به اون سرویس که کار معمول خودش رو انجام بده فکر میکنم عمل باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •